Dabar galvoju apie antrą nešumą
Prieš neštuma, tai mėn. prieš pastojimą geriau Materna, pasitikrinau pas gine. - paėmė tepinėlį, jokių uždegimų nerado. Dar buvau nuvažiavus į centrinį dispanserį, kur atlikau du tyrimus dėl chlamidiju ir dar kazkoki
..viskas buvo gerai, tai po men. ir pastojau
Šiandien ruošiuos eiti pas gine. , darys echoskopija, gal dar tepinėli paims ir lauksiu atsakymų
bet jau dabar pradejau gerti folio rugsti
, o kai jau planuosim vaikeli, tai liepsiu ir vyrui
skaiciau siame forume, kad kazkuriai is jusu skaudejo apie 2 metus sona desinini del kazkokios lygos. gal placiau galetu kas pakomentuoti, nes as pastebejau, kad man kiek save atsimenu per vaisingai dienas sona skauda ir nugaroje ir priekyje, niekada to nesureiksmindavau. be to gydytojai nebuvo rade skausmo priezasties.
is anksto dekoju
is anksto dekoju
Tai va, vakar buvau pas gyd., tai padare echoskopija, sake viskas tvarkoj
Kad vaisingom dienom skauda pilvuka, nugra kaip per PMS, tai cia normalu, reiskia ovuliacija
, Vakar kaip tik gyd. del to uzklausiau...
Dar prieš planuojant vaikuti, gerai is anksto dantukus susitvarkyt
Kad vaisingom dienom skauda pilvuka, nugra kaip per PMS, tai cia normalu, reiskia ovuliacija
Dar prieš planuojant vaikuti, gerai is anksto dantukus susitvarkyt
sveikutes,
o tikrai reikia ir vyrui gerti folio rugsti? kazkaip man gine nieko neuzsimine, sake, kad man reikia....o kad vyrui - nutylejo...
o tikrai reikia ir vyrui gerti folio rugsti? kazkaip man gine nieko neuzsimine, sake, kad man reikia....o kad vyrui - nutylejo...
QUOTE(Mijaa @ 2007 07 31, 17:55)
sveikutes,
as irgi neseniai buvau pas gine, teiravausi del pastojimo, tai ji patere ne tik man bet ir vyrui gerti, sake kad folio rugstis gerina spermiuku kokybe.
QUOTE(Mijaa @ 2007 07 31, 16:55)
sveikutes,
mes geriam abu...
aciu mergaites
mano vyrui si zinia nepasirode labai jau siaubinga, taip kad abu gersim
o dar: kalbant apie tyrimus, tai vakar dariausi tam tikrus tyrimus, tik nezinau ar taip jie vadinasi
veziniu lasteliu (is gimdos)
toksiplozmozė (krauja eme)
ir gine sake, kad kitu pries pastojant darytis nereikia
o dar: kalbant apie tyrimus, tai vakar dariausi tam tikrus tyrimus, tik nezinau ar taip jie vadinasi
QUOTE(Mijaa @ 2007 08 01, 11:33)
aciu mergaites
hmm.. bandau prisiminti...
citologinį tepinėlį man daktarė ir šiaip kartą į metus daro.. nepriklausomai ar žadu vaikelį pradėt ar ne....
o dėl nėštumo, taip darė kraujo tyrimą toksoplazmozei ir citomegalo virusui.
daugiau nieko.
manau jei daktarė nedarė dabar citomegalo tyrimo tai nereiškia kad turi bėgti ir vėl veną badyti. aš kažkaip turiu įtarimą kad pastojus man šitą tyrimą reikės kartoti. nes reikia žinoti ar nėštumo metu juo nesergi, kadangi nesirgau kai dariausi tyrimus, gal būt būsiu užsikrėtus jau kai pastosiu. nors nesu tikra.. niekad neklausiau daktarės....
O as nustebau, kat tik echoskopija atliko ir viskas
Tai vis tiek uzsirasiau pas kita gyd., kad paimtu nors tepineli. Kazkaip atrodo, o jei kas ne taip , gal kos nelabai didelis uzdegimas
, tai nesinoretu pirmus men. pastojus naudot zvakuciu....nes nestumo metu beveik visom tenka panaudot, nes sumazejus gerosioms bakterijoms, pakinta ph, ir "blogosios" karaliauja
QUOTE(miig @ 2007 08 01, 11:37)
aš kažkaip turiu įtarimą kad pastojus man šitą tyrimą reikės kartoti. nes reikia žinoti ar nėštumo metu juo nesergi, kadangi nesirgau kai dariausi tyrimus, gal būt būsiu užsikrėtus jau kai pastosiu. nors nesu tikra.. niekad neklausiau daktarės....
As pries pora men. lankiausi pas savo gine ir klausiau del situ skiepu, nes l. daug prisiskaiciau skirtingu nuomoniu, tai neistveriau ir nulekiau
Papildyta:
QUOTE(Mijaa @ 2007 07 31, 15:55)
sveikutes,
Man tai gine liepe gerti folio rugsti, o vyrui duoti E vitamina. Bet jau men. sugere, ir kadangi folio rugstis yra pigesne uz E vit. tai sakiau pripirksiu ir jam folio rugsties
Nu, geras merginos
ir vyrui folio rūgšti gerti???
geras, tai ir as prie jusu prisijungsiu
reikes siandien nulekt i vaistine
tik maniskis isitikines, kad cia tik merginom,
na, nustebinsiu as ji siandien
O siaip del kitu vitaminu tai daktare patare nieko papildomai negerti, zinoma isskyrus folio rugsti..., nes kam
kai yra darzoviu ir vaisiu
, tiesiog patare ju daugiau valgyt. Tas pats liecia ir vyra!
Patare jokiu nepirkt, o maitint darzovem
ir vyrui folio rūgšti gerti???
reikes siandien nulekt i vaistine
tik maniskis isitikines, kad cia tik merginom,
na, nustebinsiu as ji siandien
O siaip del kitu vitaminu tai daktare patare nieko papildomai negerti, zinoma isskyrus folio rugsti..., nes kam
mano testukas teigiamas, bet mes negereme folio rugsties.
as net nesusiprotejau nueiti pas gin, kai pradejome planuoti.
ir plius nezinodama, kad laukiuosi, dar tris zvakutes macmiror suvartojau, nes labai daug iskyru pradejo rastis, o as net nesuvokiau, kad tai nuo nestumo. dabar tai tikrai labai bijau. ka man dabar daryti?
as net nesusiprotejau nueiti pas gin, kai pradejome planuoti.
ir plius nezinodama, kad laukiuosi, dar tris zvakutes macmiror suvartojau, nes labai daug iskyru pradejo rastis, o as net nesuvokiau, kad tai nuo nestumo. dabar tai tikrai labai bijau. ka man dabar daryti?