QUOTE(žostautė @ 2010 02 17, 21:41)
O mylitės irgi tik vaikų pradėjimui, kaip reikėtų katalikams? Ir negyvenate susimetę? Oi, ir nesimylite iki santuokos sakramento, taip? Pagarba. Ir nuo šiandien iki Velykų nei mėsos, nei pieno, nei linksmybių?

Tikrai? Tada žaviuosi. Nes jei ne, tai, atleiskite, bet jūs tiesiog "pritempiate" religiją prie savęs, t.y. kur patogu - katalikė, o kur ne taip labai patogu - "ne davatka"
Šiaip tai katalikų bažnyčioje jau ne viduramžiai jei ką
Mylėtis galima išreiškian savo meilę tiek kūnišką tiek dvasišką savo sutuoktiniui ir nebūtinai vaikų pradėjimui, siūlau pasidomėti plačiau
Ir kaip jau kažkas rašė ir vaikus natūraliai planuoti galima, draudžiami tik abortai, su išimtim jei nėštumas kelia pavojų motinos gyvybei, taigi nedarykit iš tikėjimo kažkokio baubo vaikams gasdinti
QUOTE(laisla @ 2010 02 19, 21:47)
Kad negyvenate susimetusi - nieko keisto, bet kad būtumėte ištekėjusi nekalta - būtų keista, labai. O dabar prajuokinote mane labai labai

Pusmeti susilaikau ir vaje kokia aš dorovinga

Kvailiau pakalbėti kažin ar įmanoma. Kam čia save taip jau sulaikyti jei prieš tai į valias ir ne su vienu nuodėmes darėte?

Koks čia to susilaikymo tikslas? Matyt draugas užsienyje

Čia tikrų tikriausia nesąmonė ir išvis absurdas.
Aš taip pat negyvenau susimetus ir tekėjau nekalta, kas čia keisto leiskit paklaust nesuprantu
Galiu dar parašyti dėl susilaikymo tikslo, prieš santuoką prieinama išpažinties ir pasižadama stengtis daugiau nebenusidėti, va jums ir tikslas. Atgaila už nuodėmes ir valia jų nebekartoti taip pat svarbi kaip ir 10 Dievo įsakymų ir nėra čia ko juoktis, turėtų būti gėda