Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta laukti piršlybų ar gyventi 'susimetus'?

bet va jis jumis pasitiki, jus juo :)viskas grazu ir ok...
bet va basa per lietu, man keistai nuskambejo, gyvenimas kartu nelygus bendram gyvenimui.
yra poru kurie kartu gyvena kaip atskiros draugiskos valstybes,kurios tik miega kartu, visu kitu nesidalina,nes nori islaikyti savo nepriklausomybe.
Atsakyti
Na, as norejau pasakyti, kad matau skirtuma tarp gyvenimo kartu ir santuokos, nes tai man nera tik buitiniai/teisiniai dalykai. Man atrodo, kad tai laiptelis auksciau dvieju zmoniu santykiuose, todel ir sakau, kad buna, jog gyventi kartu esi pasiruoses, o santuokai dar ne. Nors realiai, man santuoka yra svarbu ir as labai jos laukiu.

O siaip gyvenam bendrai. Manau, kad taip pat bendrai, kaip ir oficialioje seimoje....
Atsakyti
is pradziu reiktu pabandyt kartu pagyvent, kad galetum nusprest, ar noretum su tuo zmogum susirasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 27, 12:32)
is pradziu reiktu pabandyt kartu pagyvent, kad galetum nusprest, ar noretum su tuo zmogum susirasyt 4u.gif

pritariu sei minciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 02 27, 12:04)
Na, as norejau pasakyti, kad matau skirtuma tarp gyvenimo kartu ir santuokos, nes tai man nera tik buitiniai/teisiniai dalykai. Man atrodo, kad tai laiptelis auksciau dvieju zmoniu santykiuose, todel  ir sakau, kad buna, jog gyventi kartu esi pasiruoses, o santuokai dar ne. Nors realiai, man santuoka yra svarbu ir as labai jos laukiu.

O siaip gyvenam bendrai. Manau,  kad taip pat bendrai, kaip ir oficialioje seimoje....

del laiptelio,na kai kuriems jis buna laipteliu zemyn:)
Atsakyti
Sutinku. Bet man ne zemyn smile.gif
O kad pagyventi reikia, taip pat labai pritariu - apsigyvene kartu, supratom,kad tikrai tai buvo verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 27, 13:49)
del laiptelio,na kai kuriems jis buna laipteliu zemyn:)

Negi čia priežastis nesituokti? Nu tikrai ne santuoka kalta, kad pora pasiekia santykių ribą " laipteliu žemyn".
O dėl laiptelio žemyn, tai jeigu sugyventiniai keičia savo partnerius ,būna neištikimi dar netgi ne žmonoms, o tokioms mylimoms , laisvoms nuo štampų, skiriasi , gyvena su kitais, tai čia jau laiptelis žemyn ar aukštyn?

Daugelis sąžiningai rašo, pasipiršus ,tekėtų. Gal klystu, tada atsiprašau,bet atrodo jūs jau kažkur rašėt, kad " jau norėtųsi, bet nesiperša"
Atsakyti
kiekvienas susikuria sau priezasti,kitam to DAR nereikia smile.gif
Atsakyti
ketvirtadienį valanda su rūta bus tema ar gyvent susidėjus ar tuoktis biggrin.gif reiks pažūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 03 02, 11:31)
ketvirtadienį valanda su rūta bus tema ar gyvent susidėjus ar tuoktis biggrin.gif reiks pažūrėt smile.gif

Nors žinau, kad nieko naujo nepasakys, bet reiks pažiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 02 25, 08:45)
Saule, sakot, kad santuoka tėra tik gražus mylimųjų gestas. Bet jei jau labai myli, tai kodėl to gesto neparodyti savo mylimajai g.gif  Juk kovo 8 daug mažiau reikšmingesnė šventė negu vedybos ir tai mylintys vyrai parodo gražų gestą, pasveikindami savo moteris. Nors man santuoka nėra tik gražus gestas.

Ir visgi tekėtumėt, jeigu jums pasipirštų. Tekėtumėt dėl jūsų nurodytų priežasčių. Visgi tekėtumėt. Manau , dauguma tekėtų jeigu pasipirštų, priežastys, aišku , gali būti skirtingos g.gif

Mole, man daug gražių gestų rodo ir aš jam, dėl ko mes laimingi esam:) Niekada tų gestų nebus per daug:) Na čia nuo poros santykių priklauso - vienos užlaužia savo vyrus, kad jie pasipirštų (taip tikisi jaustis saugesnės arba tiesiog labai jau nori tos "baltos suknelės"), nors tie dėl to laimingi ir netampa, o kitoms tai nėra svarbu, nes ir taip labai gerai jaučiasi su savo mylimuoju, kaip kad mano atveju smile.gif Savo postu aš tenorėjau parodyti ir pasakyti visoms, kad tikrai ne visos "kompleksuotos arba joms niekas nesiperša", kurios sako, kad santuoka nesvarbu smile.gif Nes šioje temoje tas labai jutosi, norėjosi parodyti, kad iš tikrųjų santuoka ne visoms yra svarbi, pvz. man ji nesvarbi, nes svarbiausias dalykas yra meilė ir pasitikėjimas. Kai to turėjau mažiau su kitu vaikinu, jaučiausi nekaip, nesaugi, o kai tą (meilę ir pasitikėjimą) turiu su dabartiniu, tai ir mintys apie santuoką atrodo nesvarbio - kokios dar vestuvės, jos tik smulkmena wink.gif Svarbiausią aš jau turiu smile.gif

Todėl ir parašiau tą ilgą ilgą postą, kad tos, kurios linksniuoja, jog "visoms santuoka svarbu, bet kai kurios apsimeta, kad nesvarbu", suprastų, jog taip nėra - visaip būna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2010 03 04, 20:34)
Mole, man daug gražių gestų rodo ir aš jam,
.............
tik smulkmena wink.gif Svarbiausią aš jau turiu smile.gif

Todėl ir parašiau tą ilgą ilgą postą, kad tos, kurios linksniuoja, jog "visoms santuoka svarbu, bet kai kurios apsimeta, kad nesvarbu", suprastų, jog taip nėra - visaip būna wink.gif

Atkreipiau demesi, kad neretai pasirenka toki gyvenima savimi pasitikincios moterys, sugebancios savimi pasirupinti ir tikincios zmoniu dora. Neakcentuoja santuokos svarbos ir nekuria samokslo teoriju, tam, kad sureiksminti savo pasirinikima.

Malonu skaityti jusu mintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 kovo 2010 - 21:15