Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

DEkui Natale uz palaikyma biggrin.gif . Jei snekant apie vizitus,tai jie man kas menesi,o is vokietijos man butu per brangu skraidyt,tad tenka sedet lietuvoj ir laukt..... Zinai.. Bent jau Simas tiesiai sviesiai sakytu,kada operacija darys,o ne taip,kad pusantrus metus ,is jo puses ,mirtina tyla!!
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 21:54)
DEkui Natale uz palaikyma biggrin.gif . Jei snekant apie vizitus,tai jie man kas menesi,o is vokietijos man butu per brangu skraidyt,tad tenka sedet lietuvoj ir laukt..... Zinai.. Bent jau Simas tiesiai sviesiai sakytu,kada operacija darys,o ne taip,kad pusantrus metus ,is jo puses ,mirtina tyla!!

o jis negalejo apie tave pamirsti g.gif jei nieko nesako tai kazkaip keista. o tavo ortodonte nebendrauja su jo? gal jie uz akiu pasikalba kad neiseina dabar daryt operacijos,gal ne visi dantukai lanke stovi ar dar kas g.gif
bet tavo kantrybe tai auksine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:01)
Noriu paklausti,gal biski ne i tema, bet tos kurios mate Grybauska ar tikrai kad jis toooks grazus kaip cia man panos pasakojo?  blush2.gif  blush2.gif

Simpatiškas mirksiukas.gif

Tai nesupratau: vedęs ar ne biggrin.gif

Bet dėl tų operacijų tai kažkoks marsas. Aš kaip tik dar jo paklausiau, ar tikrai nebus eilių ar kažkokių kitokių užlaikymų, nes aš tikrai nenoriu tiek laiko su tais breketais vaikščioti. Patikino, kad nebus.

mamania, o gal tiesiog tavo dantys dar nepasiruošę operacijai g.gif sunku patikėti, kad čia specialiai tempiamas laikas
Atsakyti
Jetau mergaitės kiek jūs čia prikalbėjot smile.gif
Visu pirma, aš eisiu į antrąją konsultaciją pas Grybauską kovo 11d., bet turėjau eiti vasario 11d., bet taip gavos kad vis atkėlė ir atkėlė. Prieš kelias dienas radau praleistą skambutį iš Kauno implantologijos centro, pasiskambinu, nes jau galvojau, kad vėl nukėlė, bet tik pakeitė laiką. Tai nors tiek gerai, bet dar iki ketvirtadienio 3 dienos, tai dar planai gali keistis biggrin.gif O tom kurios laukia operacijų - tai tikrai nežinau ką ir patart. Kantrybės.. Liko jau tikrai nedaug iki holivudškos šypsenos wub.gif Gal daugiau jau nebedings daktaras doh.gif
Apie Grybausko grožį biggrin.gif Jis tose foto kur pasigooglini, tai kažkoks man ne toks, koks yra realybėj. Realybėj simpatiškesnis mirksiukas.gif Nėra jau "tooooks gražus", bet kaip daktaras simpatiškas 4u.gif
Eisiu aš darytis klausimų planelį, prieš einant pas jį, nes jų galvelėj tiek daug, kad tikrai pamiršiu ko klaust mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano bičiuliui, kuriam jau turėtų daryti operaciją, konsultacija bus kovo 12 d. Labai įdomu, kada paskirs operaciją.

Beje, mano bičiulis - garsus dainininkas, bet, tikiuosi, tai neturės įtakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 03 08, 21:58)
Jetau mergaitės kiek jūs čia prikalbėjot smile.gif 
Visu pirma, aš eisiu į antrąją konsultaciją pas Grybauską kovo 11d., bet turėjau eiti vasario 11d., bet taip gavos kad vis atkėlė ir atkėlė. Prieš kelias dienas radau praleistą skambutį iš Kauno implantologijos centro, pasiskambinu, nes jau galvojau, kad vėl nukėlė, bet tik pakeitė laiką. Tai nors tiek gerai, bet dar iki ketvirtadienio 3 dienos, tai dar planai gali keistis  biggrin.gif O tom kurios laukia operacijų - tai tikrai nežinau ką ir patart. Kantrybės.. Liko jau tikrai nedaug iki holivudškos šypsenos  wub.gif Gal daugiau jau nebedings daktaras  doh.gif
Apie Grybausko grožį biggrin.gif  Jis tose foto kur pasigooglini, tai kažkoks man ne toks, koks yra realybėj. Realybėj simpatiškesnis mirksiukas.gif Nėra jau "tooooks gražus", bet kaip daktaras simpatiškas  4u.gif
Eisiu aš darytis klausimų planelį, prieš einant pas jį, nes jų galvelėj tiek daug, kad tikrai pamiršiu ko klaust mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai skamba biggrin.gif
jo, klausimu planas gerai drinks_cheers.gif ech, kad nebutu taip kad Kovo 11 uzsimanis svesti daktariukstis doh.gif
Atsakyti
SUnku pasalyti del ko visa ,tai taip ilgai...nes kai buvau cia gal pries kokius 4 menesius pas ortodonte,tai ji man pasake ,kad paruosta,o kai po menesio nuvaziavau ,tai pradejo saukt,kad dar ne !!!!! MARSAS KAZKOKS !!!!!

O kas del gydytojo,tai realybei man jis visai nieko toks.... blush2.gif biggrin.gif GALETU BUT NE VEDES biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Zinoma juokauju
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 22:06)
SUnku pasalyti del ko visa ,tai taip ilgai...nes kai buvau cia gal pries kokius 4 menesius pas ortodonte,tai ji man pasake ,kad paruosta,o kai po menesio nuvaziavau ,tai  pradejo saukt,kad dar ne !!!!! MARSAS KAZKOKS !!!!!
O kas del gydytojo,tai realybei man jis visai nieko toks.... blush2.gif  biggrin.gif GALETU BUT NE VEDES biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Zinoma juokauju

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ale kaip susikukave su Grybausku tavo ortodonte doh.gif tiesa, kokia ortodontes pavarde?
Atsakyti
Su Smailiene,o tavo?
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 22:11)
Su Smailiene,o tavo?

Dalia Latkauskiene, Kaunas
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 22:58)
Simpatiškas  mirksiukas.gif

Tai nesupratau: vedęs ar ne  biggrin.gif

Bet dėl tų operacijų tai kažkoks marsas. Aš kaip tik dar jo paklausiau, ar tikrai nebus eilių ar kažkokių kitokių užlaikymų, nes aš tikrai nenoriu tiek laiko su tais breketais vaikščioti. Patikino, kad nebus.

mamania, o gal tiesiog tavo dantys dar nepasiruošę operacijai  g.gif  sunku patikėti, kad čia specialiai tempiamas laikas

Sunku Amelie ir man patiket ,kad taip buna ,bet pasirodo taip yra.. Ydomu,kokios eiles operacijos??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 23:22)
Sunku Amelie ir man patiket ,kad taip buna ,bet pasirodo taip yra.. Ydomu,kokios eiles operacijos??? g.gif

heh, ne viena as, pasirodo, tokia biggrin.gif
As rytoj is pat ryto skambinsiu S.Grybauskui.
Dvi savaites as "atlaukiau". Mano kantrybe ne tokia stipri,kaip jusu, tamsta smile.gif
Atsakyti