DEkui Natale uz palaikyma
. Jei snekant apie vizitus,tai jie man kas menesi,o is vokietijos man butu per brangu skraidyt,tad tenka sedet lietuvoj ir laukt..... Zinai.. Bent jau Simas tiesiai sviesiai sakytu,kada operacija darys,o ne taip,kad pusantrus metus ,is jo puses ,mirtina tyla!!

QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 21:54)
DEkui Natale uz palaikyma
. Jei snekant apie vizitus,tai jie man kas menesi,o is vokietijos man butu per brangu skraidyt,tad tenka sedet lietuvoj ir laukt..... Zinai.. Bent jau Simas tiesiai sviesiai sakytu,kada operacija darys,o ne taip,kad pusantrus metus ,is jo puses ,mirtina tyla!!

o jis negalejo apie tave pamirsti

bet tavo kantrybe tai auksine

QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:01)
Noriu paklausti,gal biski ne i tema, bet tos kurios mate Grybauska ar tikrai kad jis toooks grazus kaip cia man panos pasakojo?

Simpatiškas

Tai nesupratau: vedęs ar ne

Bet dėl tų operacijų tai kažkoks marsas. Aš kaip tik dar jo paklausiau, ar tikrai nebus eilių ar kažkokių kitokių užlaikymų, nes aš tikrai nenoriu tiek laiko su tais breketais vaikščioti. Patikino, kad nebus.
mamania, o gal tiesiog tavo dantys dar nepasiruošę operacijai

Jetau mergaitės kiek jūs čia prikalbėjot
Visu pirma, aš eisiu į antrąją konsultaciją pas Grybauską kovo 11d., bet turėjau eiti vasario 11d., bet taip gavos kad vis atkėlė ir atkėlė. Prieš kelias dienas radau praleistą skambutį iš Kauno implantologijos centro, pasiskambinu, nes jau galvojau, kad vėl nukėlė, bet tik pakeitė laiką. Tai nors tiek gerai, bet dar iki ketvirtadienio 3 dienos, tai dar planai gali keistis
O tom kurios laukia operacijų - tai tikrai nežinau ką ir patart. Kantrybės.. Liko jau tikrai nedaug iki holivudškos šypsenos
Gal daugiau jau nebedings daktaras
Apie Grybausko grožį
Jis tose foto kur pasigooglini, tai kažkoks man ne toks, koks yra realybėj. Realybėj simpatiškesnis
Nėra jau "tooooks gražus", bet kaip daktaras simpatiškas
Eisiu aš darytis klausimų planelį, prieš einant pas jį, nes jų galvelėj tiek daug, kad tikrai pamiršiu ko klaust

Visu pirma, aš eisiu į antrąją konsultaciją pas Grybauską kovo 11d., bet turėjau eiti vasario 11d., bet taip gavos kad vis atkėlė ir atkėlė. Prieš kelias dienas radau praleistą skambutį iš Kauno implantologijos centro, pasiskambinu, nes jau galvojau, kad vėl nukėlė, bet tik pakeitė laiką. Tai nors tiek gerai, bet dar iki ketvirtadienio 3 dienos, tai dar planai gali keistis

Apie Grybausko grožį

Eisiu aš darytis klausimų planelį, prieš einant pas jį, nes jų galvelėj tiek daug, kad tikrai pamiršiu ko klaust

Mano bičiuliui, kuriam jau turėtų daryti operaciją, konsultacija bus kovo 12 d. Labai įdomu, kada paskirs operaciją.
Beje, mano bičiulis - garsus dainininkas, bet, tikiuosi, tai neturės įtakos
Beje, mano bičiulis - garsus dainininkas, bet, tikiuosi, tai neturės įtakos

QUOTE(viliene @ 2010 03 08, 21:58)
Jetau mergaitės kiek jūs čia prikalbėjot
O tom kurios laukia operacijų - tai tikrai nežinau ką ir patart. Kantrybės.. Liko jau tikrai nedaug iki holivudškos šypsenos
Gal daugiau jau nebedings daktaras
Apie Grybausko grožį
Jis tose foto kur pasigooglini, tai kažkoks man ne toks, koks yra realybėj. Realybėj simpatiškesnis
Nėra jau "tooooks gražus", bet kaip daktaras simpatiškas

Apie Grybausko grožį

jo, klausimu planas gerai

SUnku pasalyti del ko visa ,tai taip ilgai...nes kai buvau cia gal pries kokius 4 menesius pas ortodonte,tai ji man pasake ,kad paruosta,o kai po menesio nuvaziavau ,tai pradejo saukt,kad dar ne !!!!! MARSAS KAZKOKS !!!!!
O kas del gydytojo,tai realybei man jis visai nieko toks....
GALETU BUT NE VEDES
Zinoma juokauju

QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 22:06)
SUnku pasalyti del ko visa ,tai taip ilgai...nes kai buvau cia gal pries kokius 4 menesius pas ortodonte,tai ji man pasake ,kad paruosta,o kai po menesio nuvaziavau ,tai pradejo saukt,kad dar ne !!!!! MARSAS KAZKOKS !!!!!
GALETU BUT NE VEDES
Zinoma juokauju

ale kaip susikukave su Grybausku tavo ortodonte

Su Smailiene,o tavo?
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 22:11)
Su Smailiene,o tavo?
Dalia Latkauskiene, Kaunas
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 22:58)
Simpatiškas
Bet dėl tų operacijų tai kažkoks marsas. Aš kaip tik dar jo paklausiau, ar tikrai nebus eilių ar kažkokių kitokių užlaikymų, nes aš tikrai nenoriu tiek laiko su tais breketais vaikščioti. Patikino, kad nebus.
sunku patikėti, kad čia specialiai tempiamas laikas

Sunku Amelie ir man patiket ,kad taip buna ,bet pasirodo taip yra.. Ydomu,kokios eiles operacijos???

QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 23:22)
Sunku Amelie ir man patiket ,kad taip buna ,bet pasirodo taip yra.. Ydomu,kokios eiles operacijos??? 

heh, ne viena as, pasirodo, tokia

As rytoj is pat ryto skambinsiu S.Grybauskui.
Dvi savaites as "atlaukiau". Mano kantrybe ne tokia stipri,kaip jusu, tamsta