Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(natale @ 2010 03 09, 20:52)
As nezinojau is kokio tu miesto  ax.gif
bet man cia intrigom kvepia  bigsmile.gif  lb idomu kuom cia viskas baigsis. geriau jau Simai atrasyk sms  hihihi.gif

Geriau be intrigų biggrin.gif. Jų ir taip pilna "muilo" operų televizijos trimatė erdvė biggrin.gif
Tiesa, nepasisakiau.
Na dabar jau žinai, kad iš Vilniaus.
Trumpas dosjė: vardas Dianos duotas, metai - tik skaičius.
Patirtis: breketų, kitaip, žargonu "kabių" nešiojimo srityje. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letshaveapartytonight: 09 kovo 2010 - 19:58
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 08, 23:06)
SUnku pasalyti del ko visa ,tai taip ilgai...nes kai buvau cia gal pries kokius 4 menesius pas ortodonte,tai ji man pasake ,kad paruosta,o kai po menesio nuvaziavau ,tai  pradejo saukt,kad dar ne !!!!! MARSAS KAZKOKS !!!!!
O kas del gydytojo,tai realybei man jis visai nieko toks.... blush2.gif  biggrin.gif GALETU BUT NE VEDES biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Zinoma juokauju

isduosiu paslati blush2.gif tikrai nevedes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 03 09, 19:55)
Nereikia sakyti, kad Grybauskas dirba konveeriu! Nes ispudziai, kaip zinia-labai daznai buna klaidingi! Jis i kiekviena pacienta ideda sela, ir tikrai is sirdies dziaugiasi kiekvienu rezultatu!  thumbup.gif  O del operacijos-kiekvieno asmeninis reikalas! Jei tau netrukdo, kas yra tavo burnoje-tai ir neik klaustis del operacijos visai  smile.gif  (nepriimk asmeniskai to )

viena pozitivi nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Is kur suzinojai,kad nevedes? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 03 09, 20:00)
Is kur suzinojai,kad nevedes? ax.gif  blush2.gif

as rasiau kad vedes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 03 09, 19:57)
isduosiu paslati  blush2.gif  tikrai nevedes  wub.gif

o is kur tokios zinios? blink.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 03 09, 19:56)
Geriau be intrigų biggrin.gif. Jų ir taip pilna "muilo" operų televizijos trimatė erdvė biggrin.gif
Tiesa, nepasisakiau.
Na dabar jau žinai, kad iš Vilniaus.
Trumpas dosjė: vardas Dianos duotas, metai - tik skaičius.Patirtis: breketų, kitaip, žargonu "kabių" nešiojimo srityje. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mes koleges su breketais drinks_cheers.gif tik Kaune praktikuoju sita dalyka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 21:02)
as rasiau kad vedes  ax.gif
Papildyta:

o is kur tokios zinios?  blink.gif  tongue.gif

na gal as klystu smile.gif gal jis nori, kad visi galvotu, kad jis vedes. Darant tiek Anzelinu Jolie- viena/kita vistiek apsies mintis nukabinti daktareli lotuliukas.gif apsidrauzia vyrukas ateiciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 21:04)
as rasiau kad vedes  ax.gif
Papildyta:

o is kur tokios zinios?  blink.gif  tongue.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mes koleges su breketais  drinks_cheers.gif  tik Kaune praktikuoju sita dalyka  biggrin.gif

Aha, alus irgi būtų neblogai biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letshaveapartytonight: 09 kovo 2010 - 20:09
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 03 09, 20:06)
na gal as klystu smile.gif gal jis nori, kad visi galvotu, kad jis vedes. Darant tiek Anzelinu Jolie- viena/kita vistiek apsies mintis nukabinti daktareli  lotuliukas.gif  apsidrauzia vyrukas ateiciai  lotuliukas.gif

Nu as irgi taip pagalvojau hihihi.gif nes drauge sake kad vedes,o gal kad tik ilgai draugauja ir planuoja vestuves g.gif bet kad kadra turi tai 100 proc. irnesakyk.gif hihihi.gif mastau gal mano zinios jau pasenusios nes apie tai kalbejom sausio men. gal kas pasikeite mastau.gif reikes prie progos pasidomet ax.gif ir temos pavadinima keist: netaisyklingas sakandis ir kur dingo vedes/nevedes Simas? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 03 09, 20:09)
Aha, alus irgi būtų neblogai biggrin.gif rolleyes.gif

gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 21:13)
Nu as irgi taip pagalvojau  hihihi.gif  nes drauge sake kad vedes,o gal kad tik ilgai draugauja ir planuoja vestuves  g.gif  bet kad kadra turi tai 100 proc.  irnesakyk.gif  hihihi.gif  mastau gal mano zinios jau pasenusios nes apie tai kalbejom sausio men. gal kas pasikeite  mastau.gif  reikes prie progos pasidomet  ax.gif  ir temos pavadinima keist: netaisyklingas sakandis ir kur dingo vedes/nevedes Simas?  lotuliukas.gif
Papildyta:

gathering.gif

drinks_cheers.gif
na greiciausiai mano zinios klaidingos blush2.gif
Atsakyti
Nemaniau, kad artimiausias man žmogus padarys tokį dalyką.
Dabar aš suprantu, kodėl Grybauskas man nepaskambino. Pasikalbėjau ką tik su juo.
Pasirodo, kad mano mama prašė nedaryti operacijos,o man nieko nesakyti.
Maniau, kad ji mane palaikė, maniau, kad ji už tai.
Maniau.
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 03 09, 20:17)
Nemaniau, kad artimiausias man žmogus padarys tokį dalyką.
Dabar aš suprantu, kodėl Grybauskas man nepaskambino. Pasikalbėjau ką tik su juo.
Pasirodo, kad mano mama prašė nedaryti operacijos,o man nieko nesakyti.
Maniau, kad ji mane palaikė, maniau, kad ji už tai.
Maniau.

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ir taip buna gyvenime ?????
tai ignoras buvo del to?? tai is kur suzinojei ,jis pasake ar mama?
Papildyta:
o kazkas sake kad intirgu nebus, cia idomiau nei seriale "Svetimi"
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 21:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir taip buna gyvenime ?????
tai ignoras buvo del to?? tai is kur suzinojei ,jis pasake ar mama?

Jis neignoravo. Mes pasikalbėjome atvirai. Tiesiog amma prašė dar nedaryti operacijos.Nesitikėjau iš jos to. Ji man atrodė viena iš tų, kuri mane labiausiai palaikė, kad daryčiausi. Matė, kaip jaudinausi, kad Grybauskas vis neskambina, kaip verkdavau kur kamputy užlindusi nežinodama ką galvoti, o ji tylėjo it žuvis žinodama Viską.

Jis neignoravo manęs.
Mane ignoravo tik vienas žmogus.

Atsakyti