Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Sveikutes! Retai as cia dabar rasau, bet skaitau visada viska apie ka rasote. As tik norejau visus padrasinti ir tikrai nebijoti operacijos. Kaip kazkada viena mergaite cia forume rase, kad viskas uzsimirsta ir skausmai ir ir visi kiti nepotogumai, o lieka tik puikiausias rezultatas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 18, 15:52)
Sveikute, galiu pasirodyti  mirksiukas.gif , galeciau atsiusti Tau pora nuotraukyciu el. pastu, tik parasyk koordinates. O finisas kaip ir arteja, tikiuosi iki vasaros jau ir breketus nuims  thumbup.gif , dar tik implantavimas lieka....ir vel kruvos pinigeliu reikia ir procedura itariu nelabai maloni doh.gif

Katyte75, sveikinu tave sulaukusi taip ilgai laukto rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2010 01 18, 18:27)
Sveikutes! Retai as cia dabar rasau, bet skaitau visada viska apie ka rasote. As tik norejau visus padrasinti ir tikrai nebijoti operacijos. Kaip kazkada viena mergaite cia forume rase, kad viskas uzsimirsta ir skausmai ir ir visi kiti nepotogumai, o lieka tik puikiausias rezultatas  4u.gif
Papildyta:
Katyte75, sveikinu tave sulaukusi taip ilgai laukto rezultato  4u.gif

Aciu Tau Anira drinks_cheers.gif , tikrai labai ilgai laukiau bet BUVO VERTA thumbup.gif . Didelis aciu ir pagarba Grybauskui smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as, jeigu nebutu per daug izulu, Katyte smile.gif
Manes irgi laukia operacija - po 36 dienu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 01 23, 20:45)
Noreciau ir as, jeigu nebutu per daug izulu, Katyte smile.gif
Manes irgi laukia operacija - po 36 dienu. biggrin.gif

Nepasidalino Katyte nuotraukomis verysad.gif

Jaudiniesi? 4u.gif
Atsakyti
Nesijaudinu kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 01 23, 21:26)
Nesijaudinu kažkaip.

Bet vistiek kažkaip neramu turėtų būti.. blush2.gif
Jau net dieneles skaičiuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiuoju, nes nekantrauju, kad viskas kuo greičiau būtų atlikta. Aš taip to laukiu!
Galbūt bus šiek tiek neramu likus kokiai savaitei iki operacijos, tačiau dabar to nejaučiu. Tik smalsu labai (šiek tiek ir jaudinuosi) kaip atrodysiu po operacijos. mastau.gif
Atsakyti
Atrodysi puikiai mirksiukas.gif Net nėra ko abejoti drinks_cheers.gif Būtent ir mane tai nuteikia teigiamai ir kol kas (aišku, dar toli gražu iki operacijos) visai nebijau.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 23, 22:23)
Nepasidalino Katyte nuotraukomis  verysad.gif

Jaudiniesi?  4u.gif

Sveikutes *Amelie* i letshaveapartytonight atsiusiu nuotraukytes, tik imeskite man i dezute savo el. pasto adresiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 24, 15:07)
Atrodysi puikiai  mirksiukas.gif Net nėra ko abejoti  drinks_cheers.gif  Būtent ir mane tai nuteikia teigiamai ir kol kas (aišku, dar toli gražu iki operacijos) visai nebijau.

Kai uzdes briketus, laikas tikrai ims greiciau begti.Paskui net stebesies galbut kaip greitai prabego laikas smile.gif
Atsakyti
Aš jau su breketukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Oh, kaip šaunu smile.gif
Atsakyti