Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 01, 16:33)
O tu jau nesioji briketus ? Ir gal jau zinai operacijos kaina ? verysad.gif

Taip, jau su breketais 4u.gif Vieno žandikaulio - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 01, 20:46)
Taip, jau su breketais  4u.gif Vieno žandikaulio - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai  verysad.gif

Pala as kazkokia pasimetus, tai tau reikia abieju ? Pries tai rasei, kad situacija lb panasi kaip mano...man kol kas tfu tfu tfu nereikia abieju...va eisiu darytis tas nuotraukas ir dantu maketus, o tada pas Grybauska...Idomu kiek man ta operacija kainuos....jai kaina bus kosmine, manau pasvarstysiu apie ta Herbsto aparata... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 02, 08:36)
Pala as kazkokia pasimetus, tai tau reikia abieju ? Pries tai rasei, kad situacija lb panasi kaip mano...man kol kas tfu tfu tfu nereikia abieju...va eisiu darytis tas nuotraukas ir dantu maketus, o tada pas Grybauska...Idomu kiek man ta operacija kainuos....jai kaina bus kosmine, manau pasvarstysiu apie ta Herbsto aparata... verysad.gif

Man irgi tik vieno, tiesiog parašiau orientacinę kainą mirksiukas.gif Tau turėtų kainuoti tiek pat, nes atvejis toks, kaip ir mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 09:44)
Na man gyd. Dalia sake, kad virsutinis zandiklaulis idelioj busenoj ir reiketu tik apatinio...bet baisu, kad nuejus pas Grybauska nepasakytu kitaip...Kitas bauginantis klausimas pinigeliai...Man dar siule gyd. Dalia toki Herbsto aparata...paziurejau internete foto, tai baisokas irengimas ir didziausias minusas, kad paskui teks dar daug metu naktines ploksteles nesiot ir saugoti, kad sakandis negriztu.
Beje, kiek mazdaug mergaitems uztrunka tas gydymas su operacija ? Man sake, kad apie 2 metus, bet kazkaip bijau, kad gali ir ilgiau uzsitesti....

Va kiek baimiu pas mane  doh.gif  4u.gif

Sveikute. Man pradzioje sake ir Simonas ir Dalia, kad planuociau gydyma 2metams, bet viskas uztruku truputi ilgiau negu 3m smile.gif Bet nieko cia tokio, kai lauki gero rezultato, ir nereikia tikrai bijoti tos operacijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 02 vasario 2010 - 19:00
Kaip pikta, kai užsitęsia gydymas verysad.gif Aš irgi nesitikiu, kad per dvejus metus sutvarkys unsure.gif
Atsakyti
Ei, merginos, nenukabinkite nosių wink.gif 2 ar 3 metus nėra labai daug. Patikėkite, aš dar ne tiek laukiau. Svarbiausia - rezultatas ir koks jums bus saldus džiaugsmas, kai viskas pagaliau baigsis ir jūs galėsite džiaugtis rezultatais.
group.gif

Būkite stiprios! Aš jus visas palaikau.

Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2010 02 02, 19:58)
Sveikute. Man pradzioje sake ir Simonas ir Dalia, kad planuociau gydyma 2metams, bet viskas uztruku truputi ilgiau negu 3m smile.gif Bet nieko cia tokio, kai lauki gero rezultato, ir nereikia tikrai bijoti tos operacijos  4u.gif

QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 03, 00:03)
Ei, merginos, nenukabinkite nosių  wink.gif 2 ar 3 metus nėra labai daug. Patikėkite, aš dar ne tiek laukiau. Svarbiausia - rezultatas ir koks jums bus saldus džiaugsmas, kai viskas pagaliau baigsis ir jūs galėsite džiaugtis rezultatais.
group.gif

Būkite stiprios! Aš jus visas palaikau.

Sveikos merytes,

Kaip suprantu Jums jau viskas praeity...pasidalinkit savo ispudziais ? kaip ir kas ? del to uzsitesusio gydymo tai neramu...noreciau, kad jis trumpiau truktu, o ne ilgiau...o del ko prasitese ? g.gif
Atsakyti
Man dar tik bus operacija.
Taip, bus... po...25 dienų ! yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 03, 23:00)
Man dar tik bus operacija.
Taip, bus... po...25 dienų !  yahoo.gif

O man po kokių 800 dienų biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi atrod, kai uždėjo breketus, kad tai labai daug laiko. O dabar.. Cha cha cha... dabar net nesitiki, kad jau viskas eina i pabaigą. Kad esu jau taip arti tikslo. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiek pralaukusi tikiu, kad dabar labai nekantrauji 4u.gif
Atsakyti
Apie nieką net galvoti daugiau negaliu. Visos mintys tik ten. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti