Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 20, 16:58)
Merginos, kurios jau po operacijos... turiu klausima... Praejus savaitei po operacijos, labai baisu i viesuma iseit?  ax.gif

Kadangi jau nedirbsiu po to koki menesiuka, tai as noriu isnaudot proga ir i kursus tokius uzsirasyt, ten daug kalbet nereiktu manau, tik galvoju, ar aplinkiniai labai issigas mane pamate?  blush2.gif  kaip manot?

priklauso, kaip atrodysi po operacijos. As po savaites ir isejau, bet kadangi gyvenu mazam mieste, tai atokiose vietuose su vaiku buvom pasivaiksciot, nes po akim melyne man buvo smile.gif gedijausi del jos blush2.gif o siaip priklauso nuo taves pacios ir tik nuo taves. jei tau dzin', ka pagalvos paziureje i tave-pirmyn. Bet kad ziures siek tiek , tai tikrai. ir kalbeti gali buti sunkoka, bet uztad busi ideali klausytoja-tyli, rami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 20, 17:03)
priklauso, kaip atrodysi po operacijos. As po savaites ir isejau, bet kadangi gyvenu mazam mieste, tai atokiose vietuose su vaiku buvom pasivaiksciot, nes po akim melyne man buvo smile.gif gedijausi del jos  blush2.gif o siaip priklauso nuo taves pacios ir tik nuo taves. jei tau dzin', ka pagalvos paziureje i tave-pirmyn. Bet kad ziures siek tiek , tai tikrai. ir kalbeti gali buti sunkoka, bet uztad busi ideali klausytoja-tyli, rami  thumbup.gif

Matai, as siaip tai tokia be kompleksu ir i kitu nuomone tikrai per daug demesio nekreipiu, tik tas lietuviu mentalitetas, kad tuoj pat demesi atkreipia ir klausinet puola... Turesiu melyniu ant veido, tai galvos vargse mane vyras sumuse... lotuliukas.gif

Na, bus matyt, kaip atrodysiu, bet manau, kad vis tiek uzsiregistruosiu.... ax.gif
aciu, kad pasidalinai patirtim. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 20, 17:03)
priklauso, kaip atrodysi po operacijos. As po savaites ir isejau, bet kadangi gyvenu mazam mieste, tai atokiose vietuose su vaiku buvom pasivaiksciot, nes po akim melyne man buvo smile.gif gedijausi del jos  blush2.gif o siaip priklauso nuo taves pacios ir tik nuo taves. jei tau dzin', ka pagalvos paziureje i tave-pirmyn. Bet kad ziures siek tiek , tai tikrai. ir kalbeti gali buti sunkoka, bet uztad busi ideali klausytoja-tyli, rami  thumbup.gif

Aš norėjau tavęs,Viktorija, paklausti: kaip su kalbejimu pirmąsias savaites? Ar sunku kalbėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letshaveapartytonight: 20 balandžio 2010 - 17:34
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 04 20, 18:32)
Aš norėjau tavęs,Viktorija, paklausti: kaip su kalbejimu pirmąsias savaites? Ar sunku kalbėti?

As del snekejimo, kai Grybausko klausiau, tai man sake, sneket galima per sukastus dantis, nes zandikaulis "surakintas" buna. As kaip issivaizduoju, tai tos gymytes visokios issiziot neleidzia... bet manau susisneket galima...
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 20, 19:24)
As del snekejimo, kai Grybausko klausiau, tai man sake, sneket galima per sukastus dantis, nes zandikaulis "surakintas" buna. As kaip issivaizduoju, tai tos gymytes visokios issiziot neleidzia... bet manau susisneket galima...

Na viliuosi, kad didelių nepatogumų nesukels, nes manes kursinio gynimas laukia ir jei aš kalbėsiu nerišliai, neaiškiai, tai bijau, kad dėstytoja gali manęs nesuprasti. Dėl visa ko reikės, matyt, su savimi turėti popieriaus ir rašymo priemonę, jei kartais atsitiktų "techniniai nesklandumai", pavadinkime taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 04 20, 19:35)
Na viliuosi, kad didelių nepatogumų nesukels, nes manes kursinio gynimas laukia ir jei aš kalbėsiu nerišliai, neaiškiai, tai bijau, kad dėstytoja gali manęs nesuprasti. Dėl visa ko reikės, matyt, su savimi turėti popieriaus ir rašymo priemonę, jei kartais atsitiktų "techniniai nesklandumai", pavadinkime taip  biggrin.gif

susisneketi aisku galima, tik pasistengti reikes. Pabandyk pakalbeti su sukastais dantukais-mazdaug zinosi, kaip tai atrodo. As labai greitai pavargdavau-kai iprastai kalbi: oro ir burna prigrebi, o cia praktiskai per nosi tik oras eina. Zodziu, viskas tai smulkmenos, paliginus su rezultatu smile.gif as va jau savaitgali i didele viesuma iseinu, vestuvese soksiu drauges. zadu ir pries kamera papozuoti, pasokti yu.gif flirt.gif assa.gif o ta proga, kad sublogau neblogai-suknela nupirkau nauja, gaudysiu momenta, kol valgyti ne pradejau (vel priaugsiu pora kg itariu, o taip nesinori...) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 20, 20:22)
susisneketi aisku galima, tik pasistengti reikes. Pabandyk pakalbeti su sukastais dantukais-mazdaug zinosi, kaip tai atrodo. As labai greitai pavargdavau-kai iprastai kalbi: oro ir burna prigrebi, o cia praktiskai per nosi tik oras eina. Zodziu, viskas tai smulkmenos, paliginus su rezultatu smile.gif as va jau savaitgali i didele viesuma iseinu, vestuvese soksiu drauges. zadu ir pries kamera papozuoti, pasokti  yu.gif  flirt.gif  assa.gif o ta proga, kad sublogau neblogai-suknela nupirkau nauja, gaudysiu momenta, kol valgyti ne pradejau (vel priaugsiu pora kg itariu, o taip nesinori...)  4u.gif

Gal kiek įžūlokas klausimas, bet kiek maždaug numetei?

P.S. Linkiu gerai pasilinksminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letshaveapartytonight: 20 balandžio 2010 - 19:45
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 20, 20:22)
susisneketi aisku galima, tik pasistengti reikes. Pabandyk pakalbeti su sukastais dantukais-mazdaug zinosi, kaip tai atrodo. As labai greitai pavargdavau-kai iprastai kalbi: oro ir burna prigrebi, o cia praktiskai per nosi tik oras eina. Zodziu, viskas tai smulkmenos, paliginus su rezultatu smile.gif as va jau savaitgali i didele viesuma iseinu, vestuvese soksiu drauges. zadu ir pries kamera papozuoti, pasokti  yu.gif  flirt.gif  assa.gif o ta proga, kad sublogau neblogai-suknela nupirkau nauja, gaudysiu momenta, kol valgyti ne pradejau (vel priaugsiu pora kg itariu, o taip nesinori...)  4u.gif

Va! man cia irgi operacijos privalumas, galvoju nors sukust bus proga! ax.gif thumbup.gif
man irgi vestuvese sokt nusimato po operacijos, tai ta proga sakiau suknele nauja pasisiusiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 04 20, 20:44)

P.S. Linkiu gerai pasilinksminti  mirksiukas.gif

apie 7-8kg smile.gif pries operacija 73kg, dabar 65 thumbup.gif prie 173cm ugio
Papildyta:
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 04 20, 20:44)

P.S. Linkiu gerai pasilinksminti  mirksiukas.gif

kada tave operuos?
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 20, 22:04)
apie 7-8kg  smile.gif pries operacija 73kg, dabar 65  thumbup.gif  prie 173cm ugio
Papildyta:

kada tave operuos?

Kalbėjo, kad balandžio mėn. Sakė, kad paskambins maždaug balandžio vidury. Tad laukiu skambučio nekantraudama.
Smagiai čia taip. biggrin.gif Nors aš tai nenorėčiau numesti svorio, nes dabar ir taip sveriu apie 55-56 kg, tai jei numesčiau kokius 7-8 kg kaip tu, mano svoris jau būtų per mažas biggrin.gif Šiaip gerai būtų sulieknėti. Vizualiai, bet ne kilogramais. Na, nebent pora. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 20, 22:04)
apie 7-8kg  smile.gif pries operacija 73kg, dabar 65  thumbup.gif  prie 173cm ugio
Papildyta:

kada tave operuos?

Kalbėjo, kad balandžio mėn. Sakė, kad paskambins maždaug balandžio vidury. Tad laukiu skambučio nekantraudama.
Smagiai čia taip. biggrin.gif Nors aš tai nenorėčiau numesti svorio, nes dabar ir taip sveriu apie 55-56 kg, tai jei numesčiau kokius 7-8 kg kaip tu, mano svoris jau būtų per mažas biggrin.gif Šiaip gerai būtų sulieknėti. Vizualiai, bet ne kilogramais. Na, nebent pora. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 20, 16:58)
Merginos, kurios jau po operacijos... turiu klausima... Praejus savaitei po operacijos, labai baisu i viesuma iseit?  ax.gif

Kadangi jau nedirbsiu po to koki menesiuka, tai as noriu isnaudot proga ir i kursus tokius uzsirasyt, ten daug kalbet nereiktu manau, tik galvoju, ar aplinkiniai labai issigas mane pamate?  blush2.gif  kaip manot?

Sveikute Lietuvaite mirksiukas.gif nenoriu gasdinti nes viskas priklauso nuo organizmo, bet man atrodo tau bus paprasciausiai per sunku fiziskai, nebent kursai bus 1-2 valandos. As tik po 3 savaiciu nuvaziavau i darda porai valandu, skaityti pirmas 2 savaites man sekesi labai sunkiai - 5-10 min ir tiek. bet aisku narkoze vaikia kiekviena kitaip smile.gif ... o atrodziau po savaites irgi nelabai .... kaip girtuokle su melynem is skveriuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 04 21, 09:11)
Sveikute Lietuvaite  mirksiukas.gif  nenoriu gasdinti nes viskas priklauso nuo organizmo, bet man atrodo tau bus paprasciausiai per sunku fiziskai, nebent kursai bus 1-2 valandos. As tik po 3 savaiciu nuvaziavau i darda porai valandu, skaityti pirmas 2 savaites man sekesi labai sunkiai - 5-10 min ir tiek. bet aisku narkoze vaikia kiekviena kitaip smile.gif ... o atrodziau po savaites irgi nelabai .... kaip girtuokle su melynem is skveriuko  biggrin.gif

O kodel skaityt sunku? blink.gif
As kaip tik ir knygu kruva perskaityt planavau, kuriu per laiko trukuma vis neturiu kada pasakaityt... ax.gif
oi bus su mano tais planais...kol sveika, tai daug planuoju, o po to bus taip kad tik lovoj gulesiu ir nieko nenoresiu... unsure.gif
Atsakyti