Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 21, 21:29)
O kodel skaityt sunku?  blink.gif
As kaip tik ir knygu kruva perskaityt planavau, kuriu per laiko trukuma vis neturiu kada pasakaityt... ax.gif
oi bus su mano tais planais...kol sveika, tai daug planuoju, o po to bus taip kad tik lovoj gulesiu ir nieko nenoresiu...  unsure.gif

Vajergau, tai mano planai, jei operuočiausi, po 1-2 savaičių grįžti į darbą turbūt irgi pernelyg optimistiniai g.gif Nors gydytojas sakė, kad mano operacija turi būti nesudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 04 22, 11:23)
Vajergau, tai mano planai, jei operuočiausi, po 1-2 savaičių grįžti į darbą turbūt irgi pernelyg optimistiniai g.gif Nors gydytojas sakė, kad mano operacija turi būti nesudėtinga.

man kazkaip po operacijos (bet ji truko 5,5 val.) buvo labai sunku susikaupti, o reakcija suletejusi juodai doh.gif , nors fiziskai jauciuasi pakankamai gerai ir netgi iskarto po operacijos negaledavau issedeti vietoje, vis man norejosi koki medi su saknim isversti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 04 22, 11:48)
man kazkaip po operacijos (bet ji truko 5,5 val.) buvo labai sunku susikaupti, o reakcija suletejusi juodai  doh.gif , nors fiziskai jauciuasi pakankamai gerai ir netgi iskarto po operacijos negaledavau issedeti vietoje, vis man norejosi koki medi su saknim isversti  biggrin.gif  biggrin.gif

matai kaip idomiai-as atvirksciai nieko ne norejau daryti. po 2-3 kartus per diena uzsmigdavau, bet itariu del to kad kraujuko biskuti issipyle. bet skaiciau, kaip "zavodnaja"-2knygas perskaiciau, kol ligoninej gulejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 22, 12:40)
matai kaip idomiai-as atvirksciai nieko ne norejau daryti. po 2-3 kartus per diena uzsmigdavau, bet itariu del to kad kraujuko biskuti issipyle. bet skaiciau, kaip "zavodnaja"-2knygas perskaiciau, kol ligoninej gulejau  smile.gif

Negąsdinkite jūs manęs.
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 22, 12:40)
matai kaip idomiai-as atvirksciai nieko ne norejau daryti. po 2-3 kartus per diena uzsmigdavau, bet itariu del to kad kraujuko biskuti issipyle. bet skaiciau, kaip "zavodnaja"-2knygas perskaiciau, kol ligoninej gulejau  smile.gif

O kiek laiko ligoninej po operacijos laike?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 22, 15:50)
O kiek laiko ligoninej po operacijos laike?

mane 7dienas. nuo pirmadienio iki pirmadienio
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 22, 17:01)
mane 7dienas. nuo pirmadienio iki pirmadienio

Net septynias dienas?
www.orthognatic.lt puslapyje skaičiau, kad paprastai, atlikus abiejų žandikaulių operaciją pacientas laikomas 2-3 dienas.
Kodėl tave taip ilgai laikė?
Atsakyti
[quote=letshaveapartytonight,2010 04 22, 17:24]
Net septynias dienas?
www.orthognatic.lt puslapyje skaičiau, kad paprastai, atlikus abiejų žandikaulių operaciją pacientas laikomas 2-3 dienas.
[/qu
kiekvienam skirtingai, as kraujuko biski daugiau praradau, nei reikejo. todel ir laike tiek.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 20, 16:58)
Merginos, kurios jau po operacijos... turiu klausima... Praejus savaitei po operacijos, labai baisu i viesuma iseit?  ax.gif

Kadangi jau nedirbsiu po to koki menesiuka, tai as noriu isnaudot proga ir i kursus tokius uzsirasyt, ten daug kalbet nereiktu manau, tik galvoju, ar aplinkiniai labai issigas mane pamate?  blush2.gif  kaip manot?

As ejau tik pas gydytoja, labai as jau sau baisiai atrodau, nors Simonas Grybauskas kitaip mane smile.gif Isejau i miesta po kokiu 2,5 savaiciu,bet tik i parduotuve sale klinikos :)bet ten manes niekas negalejo pazinti smile.gif Zmones aisku labai ziurejo, bet nekreipiau demesio. Del kursu, as asmeniskai nieko negalejau daryti, labai sulpama jauciausi, net skaityti negaljau ilagai, pirmas dienas tik megojau smile.gif
O is ligonines israse po 5 ar 6dienu, neatsimenu jau tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 04 22, 17:24)
Net septynias dienas?

Man operavo abu zandikaulius pirmadieni, tai ketvirtadieni anksti ryte isleido, o mano likimo drauge, kuriai operavo viena zandikauli - treciadeni. Jeigu viskas gerai tai greitai isleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 04 22, 17:24)
Net septynias dienas?

letshaveapartytonight, o tu gal jau operacijos data zinai? lygtai sakei, kad balandzio vidury turetu pasakyt, ane?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 22, 21:51)
letshaveapartytonight, o tu gal jau operacijos data zinai? lygtai sakei, kad balandzio vidury turetu pasakyt, ane?

Nežinau dar. Sakė, kad paskambins. Vis dar laukiu...
Atsakyti