Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Turiu porą klausimėlių dėl netaisyklingo sąkandžio. Ar galima jį atitaisyti breketais? Ar taisant breketais pasikeičia pats žandikaulis?

Jeigu daroma žandikaulio operacija, ar žandikauliai suauga ar ir lieka tik sukabinti metalais?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2010 08 18, 19:22)
Turiu porą klausimėlių dėl netaisyklingo sąkandžio. Ar galima jį atitaisyti breketais? Ar taisant breketais pasikeičia pats žandikaulis?

Jeigu daroma žandikaulio operacija, ar žandikauliai suauga ar ir lieka tik sukabinti metalais?

Sveika, netaisyklingo sakandzio breketai tikriausiai nepavyks atstatyti, breketais tik islyginami dantu lankai. Pradziai turetum pasikonsultuoti su gydytoju.
o po zandikauliu operacijos, zandikauliai graziai suauga ir visiskai nieko nesimato, metalines ploksteles pasilieka visam gyvenimui, bet ju nesimato smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif atsiprašau, jei kažkur buvo rašyta, bet norėjau paklaust kokia maždaug konsultacijos kaina pas S.Grybauską, iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 08 19, 13:09)
Sveika, netaisyklingo sakandzio breketai tikriausiai nepavyks atstatyti, breketais tik islyginami dantu lankai. Pradziai turetum pasikonsultuoti su gydytoju.
o po zandikauliu operacijos, zandikauliai graziai suauga ir visiskai nieko nesimato, metalines ploksteles pasilieka visam gyvenimui, bet ju nesimato smile.gif

Dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 08 19, 11:09)

O kaip tau pačiai Katyte75 sekas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,pamačiau temą netikėtai.Man breketų pagalba sutvarkė netaisiklinga sakandį,kiek pamenu buvo gilus sakandis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 08 21, 11:29)
O kaip tau pačiai Katyte75 sekas? smile.gif

Aciu, viskas gerai thumbup.gif jau 9 men. po operacijos praejo, po keliu savaiciu gal ir breketus nuims. Aptirpimas dar siek tiek liko, o seip viskas liuks thumbup.gif puse metu buvo keistoka matyti nuotraukuose kitoki veido profili , bet jau pripratau smile.gif Sekmes visoms besiruosancioms operacijai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, truputį paskaitinėjau jūsų temą, bat ne viską. Gal kas iš čia esančių nešioja herbstą? Rytoj man deda tą šlykštų metalo gabalą, kažkiek baugoka, tad noriu sužinoti koks ten jausmas su juo pirmomis dienomis?
Atsakyti
QUOTE(sinse:P @ 2010 08 23, 09:21)
Sveikos, truputį paskaitinėjau jūsų temą, bat ne viską. Gal kas iš čia esančių nešioja herbstą? Rytoj man deda tą šlykštų metalo gabalą, kažkiek baugoka, tad noriu sužinoti koks ten jausmas su juo pirmomis dienomis?

Sveika,nueik i breketu tema,ten nesioja pora mergaiciu,papasakos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinse:P @ 2010 08 23, 09:21)

visai jis neslykstus rolleyes.gif
Atsakyti
Ai va, o rimtai, kiek konsultacijos pas Grybauska?
Atsakyti
Sveikutes,mergaiciukes, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip sekasi ,visoms? smile.gif
Siandien susitinku su Grybausku, puse 7 vakaro...Tikiuosi,kad pasakys kada operuos,nes mano ortodonte sake,kad jau esu tikrai paruosta ir daugiau nieko padaryti neimanoma.... smile.gif Taiva. Viska papasakosiu jums vakare, ka nutarem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamania17: 26 rugpjūčio 2010 - 09:01