Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Sveikos visos, mano sakandis taipogi nėra vienas iš geriausiu, norėčiau jį pataisyti tik nežinau nuo ko pradėti, kiek skaičiau norint pasikoncultuotu su daktaru grybausku reikia pasidaryti dvi rengeno nuotraukas ir dantų gipsinius modelius, tai va gal kas taipogi kaip ir aš esat praėjusios tą pati kelia nuo nulio, nes aš kolkas neturiu net savo odantologės, tai norėčiau jūsu patarimu, nes noriu kuo greičiau viska pradėti g.gif
Atsakyti
Sveikute,katyte75, ax.gif
Nedristu prasyti,bet ,ar galetum ir man atsiusti.? Labai buciau dekinga ax.gif Labai smalsu pamatyti ,kaip pasikeitei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamania17: 06 rugsėjo 2010 - 19:54
QUOTE(mamania17 @ 2010 09 06, 20:53)
Sveikute,katyte75, ax.gif
Nedristu prasyti,bet ,ar galetum ir man atsiusti.? Labai buciau dekinga ax.gif Labai smalsu pamatyti ,kaip pasikeitei ax.gif

Sveikute , galiu atsiusti nuotraukyciu, tik imesk i dezute el. pasto adresa smile.gif
Atsakyti
Aciu tau labai smile.gif Issiunciau tau asmenine zinute su savo elektroninio pasto adresu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamania17: 07 rugsėjo 2010 - 11:15
Sveikos, gal kas galetu pasiulyti gera ortodonte kaune? ax.gif
Atsakyti
Su Didelia Pagarba Jai ,galiu pasakyti,kad Smailiene. Superine ortodonte thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip nutilot labai cia.. nejau visom viskas jau gerai ? [noretusi tiket,kad tikrai taip yra,del to uzmirsot sita tema:))) ]
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2010 09 26, 14:19)
kazkaip nutilot labai cia.. nejau visom viskas jau gerai ? [noretusi tiket,kad tikrai taip yra,del to uzmirsot sita tema:))) ]

Sveika. as anksciau cia irgi apsilankydavau, nes man tai buvo akktualu. Dabar, kai jau praejo 3,5metu po operacijos, viskas uzsimirsta ir nera ko cia rasyti, bet visada paskaitau kaip kitoms sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2010 09 26, 14:19)

Viskas gerai. wink.gif As bent jau isoperuota, bandau iki galo atsigaut po operacijos...
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 09 27, 03:20)
Viskas gerai. wink.gif As bent jau isoperuota, bandau iki galo atsigaut po operacijos...

Kada, tu buvai operuota?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 09 27, 03:20)

blink.gif blink.gif blink.gif Kada spejo tave isoperuoti????
Atsakyti
sveikinu,kad bent jau prasidejo didysis kelias link kazko gero biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti