Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 15, 16:51)
g.gif kainos dar buvo kitokios, breketai 5000- 6000, paruosimas operacijai - 10000 uz abu zandikaulius ir dar papildomai apie 1000 visokiems vaistams ir priedams prireike....dar numeciau po operacijos kelius kg, tad ir drabuziu mazesnio dydzio reikia pirktis    biggrin.gif
Man jau kita savaite nuima gumytes  thumbup.gif

kiek laiko praejejo po op. Katyte? Mane labai greit ir pjaus. kaip narkoze praejo? nes jos labiausiai bijau... cry.gif
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2010 01 29, 18:01)
Aš tai Kauno Implantologijos centre. Pasiskambink ir užsiregistruok, jei iš Kauno esi, nes jis Kaune tik čia būna, O Vilniuj tai Žalgirio ligoninėj ir Vilniaus implantologijos centre (jei neklystu). Aš laukiau 1,5mėn vizito mirksiukas.gif

dabar tiek nereik laukti smile.gif 8 (52) 760725, 8 604 16118 thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Apsilankiau pas ortodontą ir jis man papasakojo apie žandikaulio operacijos galimybę. Pats sąkandis yra geras, na, ne tuo, kad yra taisyklingas, o dantukai patys savaime prisitaikė prie per didelio apatinio žandikaulio ir savo funkciją atlieka. Dėl išvaizdos taip pat nekompleksuoju, aišku, pastebiu, tačiau tai nėra problema. Problema yra ta, kad dėl to "prisitaikiusio" sąkandžio atsirado problemų dantenoms, periodontologė siūlo ortodontinį gydymą. Apsispręsti sudėtinga, nes labiausiai bijau išvaizdos pasikeitimų (ortodontas minėjo, kad gydymo metu vaizdas tikrai gali suprastėti). Tų, kurios jau praėjo visus šitus kryžiaus kelius, norėčiau pasiklausti, ar iš tikrųjų taip jau matosi tie pokyčiai gydant su breketais, dar prieš operaciją? Ir, jeigu nebūčiau įžūli, labai norėčiau paprašyti parodyti nuotraukyčių prieš ir po. Nes mane labiausiai gąsdina būtent tai, kad čia juk ne kojos ar rankos operacija, o veido...
Atsakyti
QUOTE(floozie @ 2010 02 04, 19:15)
Sveikos, merginos  4u.gif
Apsilankiau pas ortodontą ir jis man papasakojo apie žandikaulio operacijos galimybę. Pats sąkandis yra geras, na, ne tuo, kad yra taisyklingas, o dantukai patys savaime prisitaikė prie per didelio apatinio žandikaulio ir savo funkciją atlieka. Dėl išvaizdos taip pat nekompleksuoju, aišku, pastebiu, tačiau tai nėra problema. Problema yra ta, kad dėl to "prisitaikiusio" sąkandžio atsirado problemų dantenoms, periodontologė siūlo ortodontinį gydymą. Apsispręsti sudėtinga, nes labiausiai bijau išvaizdos pasikeitimų (ortodontas minėjo, kad gydymo metu vaizdas tikrai gali suprastėti). Tų, kurios jau praėjo visus šitus kryžiaus kelius, norėčiau pasiklausti, ar iš tikrųjų taip jau matosi tie pokyčiai gydant su breketais, dar prieš operaciją? Ir, jeigu nebūčiau įžūli, labai norėčiau paprašyti parodyti nuotraukyčių prieš ir po. Nes mane labiausiai gąsdina būtent tai, kad čia juk ne kojos ar rankos operacija, o veido...

pirmiausia, tu turetum pasiklausti saves-ar tu to nori, ar tau to reikia? man asmeniskai, breketai labai pakeite dantu padeti, nes kontaktavo vos keli dantukai, o i gomuri idedavau landrinka(saldaini ciulpiama) ir kol neistirpdavo-neiskrisdavo blink.gif net "r" neiseidavo ilgai istempti (bet istariu normaliai visada). Einant pas odontologa-net tik 30min, net 15min issiziuojus isdedeti-NEREALU... nekalbant apie tai, kad mano ugis 172cm ir sveriant vos 56kg-as turejau 2 "barzdas" verysad.gif tai tik tu pati turi nuspresti ka daryti. o med.dr.Simonas Grybauskas yra asas savo profesijoje, gydytojas is prigimties, o ne is reikalo thumbup.gif jei nuspresi daryti-pasitikek 100%, papuolei i geras rankas!
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 04, 20:22)
pirmiausia, tu turetum pasiklausti saves-ar tu to nori, ar tau to reikia? man asmeniskai, breketai labai pakeite dantu padeti, nes kontaktavo vos keli dantukai, o i gomuri idedavau landrinka(saldaini ciulpiama) ir kol neistirpdavo-neiskrisdavo  blink.gif  net "r" neiseidavo ilgai istempti (bet istariu normaliai visada). Einant pas odontologa-net tik 30min, net 15min issiziuojus isdedeti-NEREALU... nekalbant apie tai, kad mano ugis 172cm ir sveriant vos 56kg-as turejau 2 "barzdas"  verysad.gif  tai tik tu pati turi nuspresti ka daryti. o med.dr.Simonas Grybauskas yra asas savo profesijoje, gydytojas is prigimties, o ne is reikalo  thumbup.gif  jei nuspresi daryti-pasitikek 100%, papuolei i geras rankas!

Sveikinu, jei pavyko įveikti problemą 4u.gif Reikalas tame, kad aš pati apie tai nebūčiau pagalvojusi, tiesiog, kaip minėjau, dėl šitos problemos atsirado kitokių bėdų - slenka dantenos ir pas kiek periodontologų beeičiau, visi siunčia pas ortodontą gydyti sąkandį. O ortodontas sako, kad breketai mano atveju padėtį tik pablogintų - kompleksinis gydymas tiesinant dantukus ir operuojant žandikaulį arba geriau jau nieko. Dėl to tai ir tampa rūpesčiu: kai žmogus ryžtasi tokioms procedūroms su tikslu įveikti kompleksus viskas vyksta su dideliu noru, o aš iki šiol to nelaikiau dideliu trūkumu doh.gif
Atsakyti
Floozie, ir mano atveju gydytojas sakė, kad arba breketai+operacija, arba palikti viską taip, kaip yra. Kadangi mano dantys tiesūs, tai kažkiek apmaudu, kad turėsiu tiek laiko breketus nešioti vien dėl operacijos.

Bet pasiryžau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 05, 00:25)
Floozie, ir mano atveju gydytojas sakė, kad arba breketai+operacija, arba palikti viską taip, kaip yra. Kadangi mano dantys tiesūs, tai kažkiek apmaudu, kad turėsiu tiek laiko breketus nešioti vien dėl operacijos.

Bet pasiryžau  4u.gif

labai-labai greit parasysiu kaip man sekesi smile.gif laikikyt uz mane kumscius: ranku, koju, savu, giminaiciu, draugu ir kaimynu mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 05, 09:58)
labai-labai greit parasysiu kaip man sekesi  smile.gif  laikikyt uz mane kumscius: ranku, koju, savu, giminaiciu, draugu ir kaimynu  mirksiukas.gif    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sekmės 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=viktorija_vick,2010 02 04, 18:49]
kiek laiko praejejo po op. Katyte? Mane labai greit ir pjaus. kaip narkoze praejo? nes jos labiausiai bijau... cry.gif
Papildyta:

Sveikute, po operacijos praejo jau 2.5 men. Jau baigiu pamirsti apie operacija thumbup.gif nors zandikauliai dar kazkiek aptirpe ir dar nesioju gumytes is sonu, pries 2 savaites pradetas baigiamasis ortod. gydymas thumbup.gif
Del narkozes...as jos irgi bijojau labiausiai...baisoka buvo kai kviete i operacine, ant operacinio stalo uzmigau staigiai vos pradejo leisti vaistus, anasteziologe dar bande uzkalbint, bet atsijungiau biggrin.gif ...o po to jau buvo begalo malonus jausmas kai pazadino po operacijos intensyvios terapijos palatoje, vel uzmigau labai laiminga smile.gif po operacijos atsikeliau po kokiu 2 valandu, visai nepykino smile.gif lengva nebus, bet nebijok viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(floozie @ 2010 02 04, 19:15)
Sveikos, merginos  4u.gif

Sveikute, mano veidelis gydymo metu tikrai atrode nelabai.. labai issitempe, nors iki operacijos del veido jokiu kompleksu neturejau, tai gydymo metu jis man patrauklus tikrai neatrode. Netgi kai prireike nuotrauku dokumentams, fotografe negalejo nufotkint visai verysad.gif Bet po operacijos atrodo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 02 05, 16:48)
Sveikute, mano veidelis gydymo metu tikrai atrode nelabai.. labai issitempe, nors iki operacijos del veido jokiu kompleksu neturejau, tai gydymo metu jis man patrauklus tikrai neatrode. Netgi kai prireike nuotrauku dokumentams, fotografe negalejo nufotkint visai  verysad.gif  Bet po operacijos atrodo super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu, Katyte. Padrasinai mane smarkiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau paklausti tų, kurios jau turėjo operaciją: kiek laiko prieš operaciją jums reikėjo pasidaryti būtiniausius tyrimus?
Atsakyti
pries operacija tyrimai turi buti ne senesni nei 10 dienu smile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti