[quote=viktorija_vick,2010 02 04, 18:49]
kiek laiko praejejo po op. Katyte? Mane labai greit ir pjaus. kaip narkoze praejo? nes jos labiausiai bijau...
Papildyta:
Sveikute, po operacijos praejo jau 2.5 men. Jau baigiu pamirsti apie operacija

nors zandikauliai dar kazkiek aptirpe ir dar nesioju gumytes is sonu, pries 2 savaites pradetas baigiamasis ortod. gydymas
Del narkozes...as jos irgi bijojau labiausiai...baisoka buvo kai kviete i operacine, ant operacinio stalo uzmigau staigiai vos pradejo leisti vaistus, anasteziologe dar bande uzkalbint, bet atsijungiau

...o po to jau buvo begalo malonus jausmas kai pazadino po operacijos intensyvios terapijos palatoje, vel uzmigau labai laiminga

po operacijos atsikeliau po kokiu 2 valandu, visai nepykino

lengva nebus, bet nebijok viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(floozie @ 2010 02 04, 19:15)
Sveikos, merginos
Apsilankiau pas ortodontą ir jis man papasakojo apie žandikaulio operacijos galimybę. Pats sąkandis yra geras, na, ne tuo, kad yra taisyklingas, o dantukai patys savaime prisitaikė prie per didelio apatinio žandikaulio ir savo funkciją atlieka. Dėl išvaizdos taip pat nekompleksuoju, aišku, pastebiu, tačiau tai nėra problema. Problema yra ta, kad dėl to "prisitaikiusio" sąkandžio atsirado problemų dantenoms, periodontologė siūlo ortodontinį gydymą. Apsispręsti sudėtinga, nes labiausiai bijau išvaizdos pasikeitimų (ortodontas minėjo, kad gydymo metu vaizdas tikrai gali suprastėti). Tų, kurios jau praėjo visus šitus kryžiaus kelius, norėčiau pasiklausti, ar iš tikrųjų taip jau matosi tie pokyčiai gydant su breketais, dar prieš operaciją? Ir, jeigu nebūčiau įžūli, labai norėčiau paprašyti parodyti nuotraukyčių prieš ir po. Nes mane labiausiai gąsdina būtent tai, kad čia juk ne kojos ar rankos operacija, o veido...
Sveikute, mano veidelis gydymo metu tikrai atrode nelabai.. labai issitempe, nors iki operacijos del veido jokiu kompleksu neturejau, tai gydymo metu jis man patrauklus tikrai neatrode. Netgi kai prireike nuotrauku dokumentams, fotografe negalejo nufotkint visai

Bet po operacijos atrodo super