Įkraunama...
Įkraunama...

Drąsius

QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 08 14, 09:50)
O iš kokio būdvardžio Naglis kilo??? lotuliukas.gif

Na, turbūt iš naglas hihihi.gif
Man vardas Naglis gražus. Drąsius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 08 14, 10:53)
Na, turbūt iš naglas  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man irgi gražus, mitologinis vardas....Drąsius irgi neblogas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Žaltvykslė: 14 rugpjūčio 2010 - 20:14
Drąsius man nebegražus,bet tikriausiai dėl dabar vykstančios istorijos biggrin.gif
Atsakyti
Drasius man grazus vardas (nelabai populiarus ir tikrai lietuviskas), bet savo vaikui neduociau, vien del visiems gerai zinomos istorijos LT.
Atsakyti
man sis vars yra daugiau budvardis nei vardas
Atsakyti
QUOTE(manotorija @ 2010 08 17, 15:33)
Drasius man grazus vardas (nelabai populiarus ir tikrai lietuviskas), bet savo vaikui neduociau, vien del visiems gerai zinomos istorijos LT.

Tai vat, kad vardas gražus, bet per daug jau išlinksniuotas... ax.gif
Atsakyti
Vardas gražus, bet jis jau Marijos žemėj būdvardžiu pasidarė.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufele @ 2010 08 12, 22:26)
Man is vis tokie vardai kaip Naglis ar Drasius, kurie kile is budvardziu nepatinka. schmoll.gif
Vaikas turi iprasminti varda, o ne vardas apibudinti vaika.

vajetau, tik dabar sužinojau, kad Naglis iš būdvardžio kilęs blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 26, 12:15)
vajetau, tik dabar sužinojau, kad Naglis iš būdvardžio kilęs  blink.gif  doh.gif

biggrin.gif joooo, typo iš naglas biggrin.gif
Atsakyti
Tokio vardo savo vaikui neduociau smile.gif
Atsakyti
O man labai gražus vardas. O kol vaikas paaugs pati istorija, dėl kurios kliūna šis vardas bus pasimiršus, juk ne Kedžio garbei, tikriausia, tėvai savo vaiką savo ketina pavadint, o dėl pačio vardo reikšmės.
Atsakyti
QUOTE(Gera-mama @ 2010 08 26, 18:25)
O man labai gražus vardas. O kol vaikas paaugs pati istorija, dėl kurios kliūna šis vardas bus pasimiršus, juk ne Kedžio garbei, tikriausia, tėvai savo vaiką savo ketina pavadint, o dėl pačio vardo reikšmės.

na taip, bet juk tam vaikui augt reikės dabar. O ateinančius kelis metus nieks tos istorijos tikrai nepamirš, o gerą dešimtmetį išgirdę šį vardą iškart ims sieti su šia istorija. Na, gal po kokio penkmečio, kai aistros nurims, bus kitaip. Bet šiuo metu aplinkiniai tikrai ims sieti.
Atsakyti