Įkraunama...
Įkraunama...

Drąsius

Kaip vardas visai gražus, o kas svarbiausia, kad lietuviškas ir net su nosine raidę turi wub.gif
Atsakyti
man tai jis kazkaip nelimpa tas vardas, bet siaip tai nieko toks smile.gif bet as tai nevadinciau smile.gif
Atsakyti
Po tokios istorijos nedrisciau pavadinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 05 27, 17:06)
Po tokios istorijos nedrisciau pavadinti  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Labai gražus vardas, bet ši istorija doh.gif
Atsakyti
negrazus vardas schmoll.gif Drasutis, Teisutis...... doh.gif
Atsakyti
NEVADINCIAU VAIKO TOKIU VARDU schmoll.gif
Atsakyti
Gražus vardas, bet...
Atsakyti
Na man, tai nei prieš istoriją nei dabar šis vardas nežavėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šamanė @ 2010 01 13, 15:35)
Sveikos  4u.gif  sesuo jau nuo paauglystės svajojo, kad jei turės sūnų pavadins Drąsium. Taigi neseniai sužinojo, kad laukiasi sūnaus. Bet dabar šis vardas tiek linksniuojamas televizijoje blogąja prasme, kad pradėjo imt abejonės dėl šio vardo. Ką jūs manote?Ir kaip jums šis vardas?

Bent dabar aš tokio vardo vaikui neduočiau.Po kokių 10 metų gal ir pagalvočiau.Bet ko gero ir tada nesiryžčiau. blush2.gif
Atsakyti
Et, išnyks dabar nuo Lietuvos Drąsiai ir Skirmantai biggrin.gif Kaip bebūtų, pats vardas kaip žodis, garsų skambesys beveik niekada nebūna laisvas, kiekvienas vardas kelia asociacijų. Juk Bronius šiaip irgi gražus, skambus vardas, o kas pažįstate mažą berniūkštį Broniuką? Nu čia kaip pvz.
Juk tiek daug nuostabių vardų ant svieto... Nemanau kad reiktų dėl parinkimo vargti. Mes 3 savaites neregistravom dukrytės, nes nesutarėm dėl varduko. Kompromisas - Urtė, nors dabar myluoju ją ir juokiuosi, visai tas pats, ji Urtė, Martina ar Nadina būtų dabar biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
negražus vardas schmoll.gif
Atsakyti
Aha, pavadinkit vaika siuo vardu ir dar pavarde pakeiskit i Kedziu doh.gif . Jei ne serialu vardai, tai lietuvišku ,,dydvyrių" blink.gif
Atsakyti