Įkraunama...
Įkraunama...

Drąsius

QUOTE(m-andreja @ 2010 01 13, 20:17)
istorija placiai nuskambejusi, nei prie ko... man asmeniskai labai negrazus vardas, nei Drasius, nei koks Teisutis, Jaunutis... nu berysybe rolleyes.gif

Pritariu.. man irgi nelimpa tokie vardai... schmoll.gif schmoll.gif

Bet siaip tai cia kiekvienos mamos ar tevo asmeninis reikalas koki varda duos vaikuciui... Kitiem gal nepatinka vardai, kuriuos as daviau savo vaikiukams, bet man nuo to tyliai giliai vienodai lotuliukas.gif
Atsakyti
visai nepatinka, ir man negražus, neįsižeiskit, pas mano sūnų grupėje yra Drąsius, nu man visai neskamba, ir kažkaip netinka ir nepatinka........ nu bet yra kam patinka, kitaip Drąsių nebūtų 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
g.gif na sia istorija dar ilgai visi prisimins.... nenoreciau savo vaikui toki antspauda jau nuo pat gimimo uzdeti schmoll.gif
bet visais laikais visokiausiu heroju vardai buvo populiarus, tai jei kas labai prijaucia tam asmeniui.... unsure.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nelabai šis vardas... ax.gif bet ne dėl asociacijų.. šeip ax.gif
Atsakyti
nesirinkciau tokio vardo, ir ne vien del to, kad dabar skamba si istorija apie Kedi, bet man pats vardas, kaip kokia etikete doh.gif drasuolis turetu but visada doh.gif
Atsakyti
O man Drąsiaus vardas labai gražus wub.gif 4u.gif Patinka ir dėkit, neatsižvelgdami į esančią situaciją.. Juk kiekgi jų dar bus .. 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Visiskai negrazus verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Negražus.
Atsakyti
man asmeniškai negražus vardas schmoll.gif bet jei seniai apie šį vardą buvo svajota, tai nematu kliūčių vaikui tokį vardą suteikti. Tik daugeliui pasirinkimą aiškinti turbūt nusibostų, būtent dėl to skandalo.
Atsakyti
Neišvengsite aplinkinių pasišnibždėjimų, o iš nepažįstamųjų gal net ir prunkštimų į delną. Nemanau, kad reikia sau gadinti gyvenimą ir paskui galvoti, kad gal visgi netinkamai pasirinkom. Šiuo metu, manau, tai nėra tinkamas vardas naujagimiui.
Atsakyti
o man visai gražus vardas. Jegu jums patinka, tai ir nekreipkite dėmesio į kitų nuomones. Kol vaikutis paaugs ir į darželį ar mokyklą keliaus, pasimirš visas skandalas, su kuriuo dabar tik ir asocijuojasi šis vardas.
Protingi žmonės neuždavinės klausimų kaip čia dabar tokiu vardu pavadinot, dabar ir t.t.... o dėl kitų nereik galvos sukti smile.gif
Atsakyti
man nepatinka schmoll.gif , bet ne del tos istorijos.
tikra tiesa, kad pasimirs ta istorija, ir jei vardas patinka, tai ji ir duokite 4u.gif
Atsakyti