Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 02, 10:19)
Vakar gavau vežimėlį, ėmiau tą šviesų variantą kur dominuoja salotinė sp. Išbandysim su vairuotoju tik pavasarį, bet pirmas įspūdis tikrai geras, manevringas, lengvai ardosi ir tikrai nesunkus. Spalva gal ir šviesoka, bet pavasariui vasarai kaip tik smile.gif

O tai sis labai grazutis sveikinu su pirkiniu, kad tik minsktai ir ilgai veztu Jusu maziu ir jis gerai jame miegotu mirksiukas.gif Beje gal gali ismatuoti ratu skersmeni? nes niekur nera informacijos, cia kazkuri mamyte teiravosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 02, 12:16)

Tapau ir as gerbeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2010 02 02, 12:18)
O tai sis labai grazutis sveikinu su pirkiniu, kad tik minsktai ir ilgai veztu Jusu maziu ir jis gerai jame miegotu  mirksiukas.gif  Beje gal gali ismatuoti ratu skersmeni? nes niekur nera informacijos, cia kazkuri mamyte teiravosi  smile.gif

Artimiausiu metu nepavyks, nes karietą palikau pas mamą. Šiaip galiniai ratai nusiima, yra tokie kamštukai ašims uždengti, kad nebraižytų automobilio ir pan.
Įspūdį paliko geresnį nei parduotuvėj, kai ilgiau panagrinėjom. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 02, 13:34)
Artimiausiu metu nepavyks, nes karietą palikau pas mamą. Šiaip galiniai ratai nusiima, yra tokie kamštukai ašims uždengti, kad nebraižytų automobilio ir pan.
Įspūdį paliko geresnį nei parduotuvėj, kai ilgiau panagrinėjom.  thumbup.gif

Aha, man irgi paliko geresni ispudi, nei apziurejus parduotuvej. Nu neradau as prie ko prikibti, nors tu ka. Gal kai pavazinesim, tai ir islys kas nors, bet vakar vakare jis man patiko. wub.gif
nors spalva Cipoline apziurejus buvau sokiruota, nes ziurejau raudona, o ten ji tokia kaip murzina buvo, prigesinta, tai jau buvau pradejus mastyti apie keitima spalvu pas tiekejus, bet vyras sake gerai kokia uzsakei, ka cia metysies dabar. Ir zinokit, kai atveze, tai nustebau, nes ji tokia ryski kaip ir Tucio tinklapyje, tai man idomu kas ten per spalva Cipoline akropolyje, ar ten toks apsvietimas netikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2010 02 02, 15:35)
Aha, man irgi paliko geresni ispudi, nei apziurejus parduotuvej. Nu neradau as prie ko prikibti, nors tu ka. Gal kai pavazinesim, tai ir islys kas nors, bet vakar vakare jis man patiko. wub.gif
nors spalva Cipoline apziurejus buvau sokiruota, nes ziurejau raudona, o ten ji tokia kaip murzina buvo, prigesinta, tai jau buvau pradejus mastyti apie keitima spalvu pas tiekejus, bet vyras sake gerai kokia uzsakei, ka cia metysies dabar. Ir zinokit, kai atveze, tai nustebau, nes ji tokia ryski kaip ir Tucio tinklapyje, tai man idomu kas ten per spalva Cipoline akropolyje, ar ten toks apsvietimas netikes g.gif

nebegazdink...as tikiuos, kas bus ryskiai ryskiai raudonas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2010 02 02, 15:35)

Va va, su spalva irgi tas pats. Vaikų mieste salotinė buvo tokia blyški ir vidus baltas lopšiuko, o kai atvežė tai toks ryškus ir gyvas pasirodė, labai pavasariškas.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 02 02, 14:52)
nebegazdink...as tikiuos, kas bus ryskiai ryskiai raudonas  blink.gif

As negazdinu, o nuraminu, kad tikrai bus ryskus, nes mes irgi raudona emem, ir tikrai nenusivylem jo ryskumu wub.gif
Atsakyti
siandien buvau gariunuose, tai ten zippuku dar nera ir dar negreit pasirodys, kaip sake viena mama, tik kotryna jais prekiauja...bet sake, kad daug apie juos klausineja, tai matyt paklausi preke bus smile.gifsmile.gif
Atsakyti
O jus jau taip greitai savo uzsakymus gavot?
Atsakyti
Aha, gavom jau, as pati nesitikejau taip greit gaut.
O tau skambino del pristatymo?
Atsakyti
O as mergai susipainiojau. Pagalvojau, o vasara su juodu stogu ar ne sus vaikas? Ka jus manot? Kalbejau su drauge, kuri gimde vasara, tai isdurnino, del tokio juodo. Pasukau tai moteriai, sake, turi kazkokia naujiena atsiunte fotto, bet jau tokias neryskias...mislijam su vyru gal patiems vaziuot i PNV paziuret ir gyvai issirinkt. Ka jus manote apie vasara ir tamsu lopsio stoga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 02 03, 11:30)
O as mergai susipainiojau. Pagalvojau, o vasara su juodu stogu ar ne sus vaikas? Ka jus manot? Kalbejau su drauge, kuri gimde vasara, tai isdurnino, del tokio juodo. Pasukau tai moteriai, sake, turi kazkokia naujiena atsiunte fotto, bet jau tokias neryskias...mislijam su vyru gal patiems vaziuot i PNV paziuret ir gyvai issirinkt. Ka jus manote apie vasara ir tamsu lopsio stoga? 4u.gif

Na as tai tamsaus nepirkciau,nes tikrai vasara labai kaitins saule 4u.gif
Atsakyti