Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

Tai vat, man tas sviesus negrazus, bet kita vertus, ar reiktu buti tokia savanaude, kad ziureti kas man grazu, bet vaikiukui bus negerai blink.gif zodziu, vaziuosim mes patys, gyvai paziuresim ir nusipirksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 02 03, 12:43)
Tai vat, man tas sviesus negrazus, bet kita vertus, ar reiktu buti tokia savanaude, kad ziureti kas man grazu, bet vaikiukui bus negerai blink.gif  zodziu, vaziuosim mes patys, gyvai paziuresim ir nusipirksim 4u.gif

O tu tada nenori imti su zaliu, man rodos Nr.3 yra pilkas virsus ne juodas, jeigu gerai prisimenu ka cipoline maciau g.gif
Na, as tai noreciau ir sportinuka paskui naudoti, tai sviesus rudens purvui bus labai teplus unsure.gif
Atsakyti
Mes jau susitarem, kad atvaziuosim ir issirinksim. Man geriau tegu tepliojasi, juk visada galima isplaut, nei vasara bijosiu iseit i lauka 4u.gif
Atsakyti
man skambino ir pristatys tik sekmadieni arba pirmadieni smile.gif...taigi jeigu bijot del tamsaus stogo, tai imkit kakavini...
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 03, 18:02)
man skambino ir pristatys tik sekmadieni arba pirmadieni smile.gif...taigi jeigu bijot del tamsaus stogo, tai imkit kakavini...

is kokio jus miesto?
Atsakyti
As is Vilniaus..o jus?
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 03, 18:41)
As is Vilniaus..o jus?

Mes irgi smile.gif jei jums neatveza, nes neturi vietos, tai gal mes galetume prigriebt, nors vargu ar kelios dienos ka pakeis 4u.gif
Atsakyti
mhh, keista, tai jau sulauksiu sekmadienio...
Atsakyti
Ta moteriskaite sake, kad galetu man atvezt parodyt pora spalvyciu, bet pastoviai vietos neturi automobilyje, todel nusprendem patys nulekt, paziuret ir parsivezt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 03, 19:10)
mhh, keista, tai jau sulauksiu sekmadienio...

Kas cia keisto, jei jums ilgai reiktu laukt, tai negi sunku wink.gif be to, as uz ji mokejus buciau lotuliukas.gif ir jei ka du tureciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 02 03, 18:18)
Ta moteriskaite sake, kad galetu man atvezt parodyt pora spalvyciu, bet pastoviai vietos neturi automobilyje, todel nusprendem patys nulekt, paziuret ir parsivezt 4u.gif
Papildyta:

Kas cia keisto, jei jums ilgai reiktu laukt, tai negi sunku wink.gif be to, as uz ji mokejus buciau lotuliukas.gif  ir jei ka du tureciau doh.gif

oj neee, jus mane blogai supratot doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
as rasiau keista, kad jus gavote ir jus is vilniaus, o as ne.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o pora dienu nieko nepakeis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 03, 19:24)
oj neee, jus mane blogai supratot  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
as rasiau keista, kad jus gavote ir jus is vilniaus, o as ne.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o pora dienu nieko nepakeis... mirksiukas.gif

Oj ne biggrin.gif jus irgi manes nesupratote, tai kad mes negavome tame ir esme, jog jie negali atvezti, nes vietu nera lotuliukas.gif vaziuojam patys pasiimti ir kartu spalvas gyvai pamatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu issiaiskinome...laukiam toliau savo karietu...man tai tas kakavinis grazus, ale bijau tos sviesios spalvos as...siaip mazai atsiliepimu cia apie jau naudojancias mamytes zipukus...nejau dar lietuvoje mazai kas turi?
Atsakyti