QUOTE(simusim @ 2010 02 03, 19:24)
tokio tipo net neziureciau jei planuojat naudoti sportinuka. Turejau dukrytei tokio tipo ABC tai ten nusilenkia ne nugarele o visa sportine dalis, zodziu vaikas koju neistiesia. Dar nebutu gal del to problemu, jei paaugus vaikui tas mechanizmas nebutu suluzes

QUOTE(murmur @ 2010 02 04, 13:45)
tokio tipo net neziureciau jei planuojat naudoti sportinuka. Turejau dukrytei tokio tipo ABC tai ten nusilenkia ne nugarele o visa sportine dalis, zodziu vaikas koju neistiesia. Dar nebutu gal del to problemu, jei paaugus vaikui tas mechanizmas nebutu suluzes
vezi vezi mieganti vaika ir sportine dalis shast atsiseda
dabar ziuriu tik tokius kur pasiguldo nugarele zmoniskai...

Na as kai patirties tame neturiu, tai sunku ka pasakyt, bet del zippio tikrai nepersigalvosiu, o laikas parodys, ar patogus ir ar luzta

QUOTE(Lionesss @ 2010 02 04, 12:53)
Na as kai patirties tame neturiu, tai sunku ka pasakyt, bet del zippio tikrai nepersigalvosiu, o laikas parodys, ar patogus ir ar luzta
visada galima blogiausiu atveju nupirkt sportinuka kita. O naudot, be abejo, kad naudosim kam gi dar perkam su viskuom 

as irgi be patirties....bet tikiu, kad zippy geras....daug praziurejau...bet kai rankos zippy paliete tikrai uzsimaniau jo.

tai kad zipio berods nugarele normaliai pasiguldo, nesikelia visas vaikas kojom i virsu

Sveikos
na as ir issigijau Zippuka
is pradziu norejau trio premiuim, nes zippy nepatiko is foto, bet kai pamaciau gyvai pasakiau, kad kitokio tikrai nenoriu
lb lengvas, manevringas ir pasirodo grazus
norejom is pradziu to kur daug salotine (nes nuo vestuviu ant salotines pasinesus esu
) bet paskiau pagalvojau, kad gali but truputi teolus tai pasirinkom visa pilka su viduj salotine
nu neatrodo jis toks niurus super
db tik reikia sulaukti kleckiuko ir bus matyt kaip vezimelis laikys
bet tikrai tikiu, kad bus patogus ir patvarus

db tik reikia sulaukti kleckiuko ir bus matyt kaip vezimelis laikys

siandien dar karteli gyvai apziurejau zippuka parduotuveje, kaip tik buvo nuimtas lopsys ir padarytas , kad maziukas sedetu, nezinau kaip tai vadinasi...nu man super vezimukas, labai lengvas, manevringas, kas man labai patiko kad priekinius ratus galima uzfiksuoti, t.y. galima, kad jie sukaliotusi i visas puses, o galima, kad tiesiai tik vaziuotu...beje kol pardavkeje dairiausi, tai net kelios poros apziurinejo zippuka...paklausi preke

QUOTE(Emanuel @ 2010 02 04, 18:55)
siandien dar karteli gyvai apziurejau zippuka parduotuveje, kaip tik buvo nuimtas lopsys ir padarytas , kad maziukas sedetu, nezinau kaip tai vadinasi...nu man super vezimukas, labai lengvas, manevringas, kas man labai patiko kad priekinius ratus galima uzfiksuoti, t.y. galima, kad jie sukaliotusi i visas puses, o galima, kad tiesiai tik vaziuotu...beje kol pardavkeje dairiausi, tai net kelios poros apziurinejo zippuka...paklausi preke 

Jo, as irgi vakar maciau sportinuka

Kazin kaip toks vezimelis vazinetu pievomis, per kupstus, jei didziaja laiko dali praleidi kaime
Arba jei mieste daznai vezi i lauka
Grozis ir lieka groziu, isties grazus. Man del tu Lenkisku ar Lietuvisku kazkaip baisu kad koks ratas ar asis nenuluztu, neatsidalintu
Net nezinau , noretusi gal kokio labiau patikrinto, Chicco ar kokio pvz vokisko.

QUOTE(nep @ 2010 02 04, 21:34)
Kazin kaip toks vezimelis vazinetu pievomis, per kupstus, jei didziaja laiko dali praleidi kaime
Arba jei mieste daznai vezi i lauka
Grozis ir lieka groziu, isties grazus. Man del tu Lenkisku ar Lietuvisku kazkaip baisu kad koks ratas ar asis nenuluztu, neatsidalintu
Net nezinau , noretusi gal kokio labiau patikrinto, Chicco ar kokio pvz vokisko.

Kazkaip nemanau, kad lenkiskas kazkuom geresnis uz lietuviska

Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2010 02 04, 19:47)
Kazkaip nemanau, kad lenkiskas kazkuom geresnis uz lietuviska
be to, niekas jums ir nesiulo jo, pirkit chicco 

manau, jie labai panasus.
nu jei bijot kad ratas atkris, taigi yra garantija..