Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

Nu nieko visai sitas variantas, man tik nepatinka uzrasai didelemis spindinciomis raidemis Tutis zippy doh.gif
Atsakyti
siandien apziurejau vezimuka parduotuveje, labai fainas ir spalvos grazius, ir lengvas...tik kaina kandziojasi palyginus su kitais tucio vezimukais...tai gal kas jau isigyjo??
Atsakyti
Mes vakar nusipirkome toki zippy vezimuka, raudonai/juoda.
Tikrai atrodo labai patogus, lengvas ir lengvai sudedamas. Pirkome Kaune urmo bazese firmineje tutis parduotuveje, tai mokejome 1200lt. Simtu lt pigiau nei parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes si vezimuka isigijom pries kaledas, stovi supakuotas ir laukia biggrin.gif . Pirkom bazej kai jau kaina uzkelta buvo, t.y. 1200 lt, is pradziu jie kainavo 1050 lt, jei gerai prisimenu g.gif . Spalva musu tamsiai pilka su oranzinem detalem, labai grazus biggrin.gif , sake tik 2 modelius tokius eksperimentinius pagamino, gal pavasari pagamins daugiau. Man jis iskarto krito i aki, labai lengvas, tik tas uzrasas jau kaip viena mamyte sake blink.gif , ant pirkiniu krepsio didziausias ir svarbiausia medziaginis toks su paminkstinimu, as neisivaizduoju, jauciu pavasari kaip apsitaskys purvais, kiekviena diena skalbti reikes, ir dar visur pilna tu uzrasu, ant petnesu irgi lotuliukas.gif .
Tik vienas dalykas kas man labai nepatinka schmoll.gif , bandysiu paaiskint kaip nors suprantamiau. tos plastmasines detales ant kuriu tvirtinasi vezimuko dalys, jos sudarytos is dvieju daliu, ju 'siule' matosi is virsaus kur 2 grioveliai yra. tai tos siules abiejose pusese issisketusios, ta prasme kur is sono varztas yra, viskas tvarkoj, o kur toliau nuo varzto, tai net gali naga ikisti. As galvojau kad cia brokas, nuejau i baze paziuret, kad visos vaziuokles tokios, pardaveja man paaiskino kad taip turi buti blink.gif . Man kazkaip labai nepatikimai atrodo, issiskete ypac toj vietoj kur tas raudonas plastmasiukas fiksuoja, tai galvoju kad man koks lopsys su visu vaiku neislektu. O gal as per daug visko idealiai noriu blush2.gif
Norejau mamyciu kurios jau isigijo paprasyt, kad paziuretu ar pas jas irgi tokia 'beda' yra, gal nusiraminsiu ir tikrai patikesiu, kad cia taip turi buti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2010 01 15, 23:21)
Sveikos, kaip tik šiandien apžiurėjau šį vežima tai galiu pasakyti tiek:

Diskai nuo ratu nusiima ir be ju vežimas tikrai geriau atrodo. Ryškios spalvos atrodo pigokai, bet va smėlinė, pilka su balta, kakavos tai liuks - atrodo labai skoningai (bet čia jau skonio reikalas smile.gif ) O šiaip vežimas gyvai tikrai geriau atrodo nei kad foto, yra pakankamai gražus ir svarbiausia LENGVAS, tai atperka kitus smulkius trukumus. Manau jau vien dėl svorio verta jį pirkti. thumbup.gif

Bet tiesa Akropolyje jo kaina apie 1300 Lt, dabar suku galva gal kur galima rasti ir pigiau.. g.gif

Siaip yra Tucio firmineje parduotuveje uz 1200, jeigu is Kauno Jus, tai raudondavrio pl. randasi smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru užvakar apžiūrėjom šį vežimėlį. Na del lengvumo jis tikrai puikus ir kaina gera kaip už 3in1, bet... Kadangi vyras mano prie technikos (motociklai ir t.t.) ir aš prijaučianti tai padarėm vieną išvadą - išlengvintas dėl plastikinių detalių, "klipsiukai" prisegimui lopšio ir kitos dalys pvz ratų pritaisymo vieta gana tokie silpnoki musų požiūriu.
Apžiūrėjom tokios pat kainos vienos dalies Itališką Cam kažkoki ten vežimėli ir tikrai yra skirtumas kur e... Lenkiškas kur kitoks gamybos budas.
Na esme tokia - mes šį vežimėlį imsim vien dėl svorio, exterjero-interjero ir kainos nes pati esu žemute ir smulkutė. Tačiau vežimėli reik labiau pasaugoti nes dėl patvarumo "grubaus dėvėjimo" metu abejočiau...

Labai šaunūs yra raudonos spalvos vežimėlis ir tamsiai pilkos su žalia -jų kojų uždangaliukaii turi mažai šviesios spalvos kas patogu butu dėvėjimosi atžvilgiu. Beje kas esat smulkesnes tai šis vežimįlis tikrai tiks
Aš pati esu 150 ugio tai net neisivaizduoju kaip susitvarkyčiau su klasikiniu lopšiniu vežimėliu vien dėl svorio ir apimčių. O Tutis Zippy lopšys yra kartu ir mažas ir didelis. Aj va dar viena dalykas, man kilo klausimas kai vaikas bus didesnis, jei bus ilgom kojom ar bus patogu jam sportiniam vežimo variante del užvapvalinto pakojo kuris beje padarytas taip kad vaikas remsis tik kulnais. Turiu omeny ar tilps biggrin.gif. Gal reik pasiskolint koki 3 metų vaiką ir pamatuot biggrin.gif

Papildyta:
Eee pamiršau vieną dalyką pridurti - vežimėlis labai manevringas bet kietas ir supti su juo nesigaus tikrai taip kaip su klasikiniais lopšiniais. Jis visai nesiduoda supamas. Galinių ratų "amortizatoriai", nors jų minkštumas ir nežymiai reguliuojasi, yra kieti. Vienintelis variantas kaip migdyti vaiką su šiuo vežimėliu -vežioti pirmyn atgal arba lengvai supuoti į šonus. Aš visą vakara lovoj masčiau ir pagalvojau kad gali buti jog priseitu pirkti ta po važimėlio ratais kišamą supuoklį. na pažiūrėsim. kolkas dar esu nestuke.gif tik 6 menesius. kai beibis gims ir pačekinsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightmoon: 18 sausio 2010 - 10:03
O kaip issamiai aprasete, aciu smile.gif daug ivarios informacijos pateikei, del manevringumo tai visiskai tau pritariu, labai manevringas, del svorio lengva stumdyti, del patvarumo negaliu atsakyti, nes tai labai naujas dar produktas ir nepatikrintas, pazystama jau kelis menesius turi Anglijoj si vezima, na kol kas visiskai niekuo nesiskunde..idomu tik kaip del supimo vezimelio reiks jos uzklausti man smile.gif
Atsakyti
MB irgi siandien toki nupirko tik as deja dar nemaciau,nes pirko jis ji taline.sake grazus,bet man aisku paciai nemacius sunku pasitiketi,kad ir jo geru skoniu biggrin.gif pirko jis smelini,deja tokios spalvos internete nemaciau unsure.gif tai teks laukti,kol parves...atrodo visai nieko ir man labai didelis pliusas,kad galima vaikiuka vezti atsukus i save sportineje dalyje.tai va ,lauksim ,ziuresim koks jis ten is tikro smile.gif
Atsakyti
mane kuo toliau tuo labiau zavi sitas vezimukas...bet gal dar luktelsiu savaitele kita nestuke.gif ...laukiam dar atsiliepimu:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuel: 18 sausio 2010 - 21:43
parduotuveje sitas vezimukas kainuoja 1300, o vat cia https://www.babymark...liai/,prid.4161 daug pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 19, 15:42)
parduotuveje sitas vezimukas kainuoja 1300, o vat cia https://www.babymark...liai/,prid.4161 daug pigiau smile.gif

O kokioj parduotuvej? nes kiek zinau, tai Tucio firmineje 1200 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 19, 14:42)

cia 1169.00 Lt + pristatymas, tai gaunasi vis vien 1200 lt. Nors Vilniuje 100 lt susitaupytu nuo 1300. Taciau ar saugu pirkti Babymarkete? Ar galima atsiskaityti atsiimant preke? Ar laiku pristato? Beje, ten tik tos 4 spalvos? Kaip suprantu, parduotuvese buna 6
Atsakyti