Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 03 02, 14:24)
Merginos matet Zippy uzeme 2 vieta pagal perkamuma Kotrynoje
http://www.kotryna.l...x.php?cid=13692

Na va bent jau sitoje srityje Lietuviu gamyba tobuleja ir galime drasiai konkuruoti su uzsienio gamintojais. Smagi zinia Emanuel drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje kazkur cia perskaiciau, kad Tututis zada dar mamytes nustebinti artimiausiu metu ir pristatyti visiskai nauja Zippy sportinuka, kuriuo bus galima mazius vezioti nuo gimimo ir kuris bus dar lengvesnis! Tai kiek idomu si karta svers, gal jau kokius tik 8 kg? biggrin.gif
Atsakyti
maciau realiai ta busima produkta, zinokit jis manes visai nesuzavejo... ratai bus diskiniai kaip zippio, o siaip, bent jau man, isvaizda labai panasi i vipper`io... smile.gif
Atsakyti
Labai idomu thumbup.gif Dar nenutilo kalbos apie zippuka, be to jis pateko i perkamiausiu vezimeliu penkiatuka Kotrynoj, o gamintojai jau ruosiasi isleisti ir sportinuka thumbup.gif Ruosiasi pavasariui Tutis.

Papildyta:
QUOTE(Sidaili @ 2010 03 03, 13:30)
maciau realiai ta busima produkta, zinokit jis manes visai nesuzavejo... ratai bus diskiniai kaip zippio, o siaip, bent jau man, isvaizda labai panasi i vipper`io... smile.gif

O kur matei jau naujaji sportinuka? Kodel tau jisai nepatiko? Del to, kad i vipper panasus savo dizainu?
Atsakyti
maciau, kai buvom gamykloj savo zippy atsiimti... na, as jo labai idemiai neapziurinejau, jis buvo tik ka is fotosesijos parveztas. audinys grazus, bet pats modelis nesuzavejo. bet cia, aisku, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. juk ir zippis ne visom grazus manau smile.gif
Atsakyti
butent Sidaili mirksiukas.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu g.gif ..na kam patiks tas isigys, kam nepatix tam nepatix rolleyes.gif mes jau turim sawuosius zippius tad nera ko ir sukti galwos biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip ar jau kurios isbandete ir turite kokiu praktisku patarimu ar paastabu apie Zippuka? smile.gif
Atsakyti
Kad dar tik Shumaheriu lukiam... clap.gif
Atsakyti
Tokia astulyte jau isbande auto kedute, tai sake super. Nors atrode gan nemazas kampas, bet leliukas patogiai gulejo, nebuvo labai susirietes. Galvyte irgi puikiai laikes (as truputi pergyvenau, kad per laisvai tabaluos, nes nera to "itvaro" galvytei). Zodziu, bent jau auto kedute, tai puiki. thumbup.gif
Atsakyti
o ar butina pirkti vis komplekta? g.gif as pati visai noreciau tik sportinuko, nes mano mazius jau daugiau nei 11kg kad autokedute butu reikalinga, o tuo labiau lopsio mums nebereikia.. biggrin.gif
Atsakyti
Na va musu zipukas jau irgi namie stovi thumbup.gif kiek is visu kampu beziurejau,kiek beciupinejau jis man toks wub.gif dizainas tiesiog super thumbup.gif negaliu atsidziaukt pirkiniu wub.gif tik va truputi tie fiksatoriai mane erzina doh.gif ,labai jau sunkiai jie spaudziasi,na bet tikiuosi cia tik tol kol naujas, nuo spaudinejimo jie turetu prasijudint ir spaustis lengviau g.gif dabar beliko tik savo mazosios vairuotojos sulaukti nestuke.gif ir dzipa isbandyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilita: 06 kovo 2010 - 14:58