Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

na va kaip saunu kad jau nemazai mamyciu turi zippius ir laukia sawo vairuotoju thumbup.gif 4u.gif
ir kokia spalvyte zippuko issirinkot?
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 03 06, 16:09)
na va kaip saunu kad jau nemazai mamyciu turi zippius ir laukia sawo vairuotoju thumbup.gif  4u.gif
ir kokia spalvyte zippuko issirinkot?

pilka su daug salotinio,man pats graziausias is visu spalvyciu,kai tik pamaciau iskart butent tik tos ir norejau wub.gif o beja fiksatoriai visgi labai lengvai spaudosi ir lopsys labai lengvai nusiima,pasirodo as ne tuos fiksatorius spaudziau doh.gif tai dabar esu is vis labai patenkinta zipuku thumbup.gif thumbup.gif grozis wub.gif
Atsakyti
musu irgi zippis salotinis, ir man sis pats graziausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 03 06, 19:56)

Spalva tai tikrai thumbup.gif ta salotine labai pagyvina zipuka wub.gif
O jus jau ziuriu tuoj su savo kinderiuku isbandysit si grozi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As jau nebesulaukiu savosios nestuke.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 03 06, 15:48)
o ar butina pirkti vis komplekta?  g.gif as pati visai noreciau tik sportinuko, nes mano mazius jau daugiau nei 11kg kad autokedute butu reikalinga, o tuo labiau lopsio mums nebereikia.. biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos mergytes, mes irgi siandien nuo pat ryto pirkom zipiuka ir jau su diskais, tai noriu pasakyti, kad lekite i baze ir tenais yra jau disku smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2010 03 06, 21:13)
Spalva tai tikrai  thumbup.gif ta salotine labai pagyvina zipuka wub.gif
O jus jau ziuriu tuoj su savo kinderiuku isbandysit si grozi 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As jau nebesulaukiu savosios nestuke.gif  wub.gif  wub.gif

na taip jau nebedaug beliko ir laukti ax.gif biggrin.gif nors tas laikas atrodo paskutinem dienom tarsi sustoja doh.gif o taip norisi jau sawo leliu pamatyti smile.gif
ir aisku dar norisi ir ziipy isbandyti lotuliukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(migle11 @ 2010 03 07, 11:34)
Sveikos mergytes, mes irgi siandien nuo pat ryto pirkom zipiuka ir jau su diskais, tai noriu pasakyti, kad lekite i baze ir tenais yra jau disku smile.gif  thumbup.gif

..na mes jau turim sawo zippy taj neleksim biggrin.gif tik idomu kokia kaina su tais diskais?ar pakilo?nes sake kad kils..o kaip yra is tiesu? g.gif
Atsakyti
Man asmeniskai zipukas daug grazesnis be tu diskiniu ratu,labai jau neskoningai atrodo,perdaug to tamsumo vaziuoklej schmoll.gif bet cia aisku kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu,kiekvienas renkasi pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 03 07, 10:15)

Na bent Urmo bazėse mums pasakė - BE auto kėdutės - prašom pirkit, ir pigiau gausis kažkiek. O va jau sportinuką TIK kartu su lopšiu parduoda. doh.gif
Nebent į pačią gamyklą skambinti ir teirautis ar parduotų TIK sportinuką, be lopšio.
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 03 06, 21:56)

Mūsų bolidas irgi salotinis thumbup.gif labai gražus mums jis
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 03 06, 16:48)
o ar butina pirkti vis komplekta?  g.gif as pati visai noreciau tik sportinuko, nes mano mazius jau daugiau nei 11kg kad autokedute butu reikalinga, o tuo labiau lopsio mums nebereikia.. biggrin.gif

Jei reikia sportinuko tiktai, manau siek tiek luktelkit, kaip rasiau cia kazkur auksciau, maciau kad Zippuka ruosiasi tik isskirtinai sportinuka pristatyti neuzilgo...gal kokiam kovo menesio gale jau bus jis prekyboje? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamilita @ 2010 03 07, 22:38)
Man asmeniskai zipukas daug grazesnis be tu diskiniu ratu,labai jau neskoningai atrodo,perdaug to tamsumo vaziuoklej schmoll.gif bet cia aisku kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu,kiekvienas renkasi pagal save  mirksiukas.gif

Na taip kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, man pavyzdziui daug graziau su diskais toks idomesnis dizaino prasme atrodo, toks modernus...bet aisku kiekvienam savaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

pagaliau ir mes apsisprendem del vezimelio- irgi norim Zippy. Bet norejau su jumis pasitark kur ji geriausiai pirkt, ta prasme kur kaina yra geriausia?
Atsakyti