Sveikos, linamog 
Vėl nesuprantu, tai tau problema buvo, kad vyras geria ne namuose, o kai namuose, tai viskas normaliai, ar kaip.
Beje, tylėjimas taip pat gali būti erzinantis dalykas. Ar nemanai, kad gali prisitylėti vyro smurto.

QUOTE(proksi @ 2010 01 14, 00:04)
Na atsiseda jis kiekviena vakara prie vakarines apie 300 gr. vodkes ikala, paskui dar gali alaus buteli kita, na ir miegot eina, buna mane dar bando izeisti, bet as tyliu ir kompe mamkuose arba i kita kambari einu, o ryte tipo kaip nieko - nieko elgiasi.
Vėl nesuprantu, tai tau problema buvo, kad vyras geria ne namuose, o kai namuose, tai viskas normaliai, ar kaip.

Beje, tylėjimas taip pat gali būti erzinantis dalykas. Ar nemanai, kad gali prisitylėti vyro smurto.

Nezinau. vakar isgeres, isejo tipo brolio gelbet, grizo sian ryte, girtas. radau dar kazkokio klubo kortele, kur jis buvo ir kaip supratau paliko nemazai pinigu ten. tai isvadinau ji svolocium, zadejo mane pakasti. paciai jau pyktis jama, nu kaip taip galima, namuose mazas leliukas, o jis kaip svolocius elgiasi, svelniai tariant

QUOTE(proksi @ 2010 01 14, 10:00)
Nezinau. vakar isgeres, isejo tipo brolio gelbet, grizo sian ryte, girtas. radau dar kazkokio klubo kortele, kur jis buvo ir kaip supratau paliko nemazai pinigu ten. tai isvadinau ji svolocium, zadejo mane pakasti. paciai jau pyktis jama, nu kaip taip galima, namuose mazas leliukas, o jis kaip svolocius elgiasi, svelniai tariant 

O tai mažas lelius kaip vaistas

Tai tavo svajonė, viltis, kad atsiradus vaikui, vyras ims ir stebuklingai pasikeis, švelniai tariant, iš piršto laužtos, neadekvačios ir naivios.
QUOTE(proksi @ 2010 01 14, 11:00)

Nu jo, čia tikrai geras. Sugrįžo taip laukiamas vyras ir pakast žada.
Aš pas tave irgi lygiai to paties noriu paklausti, nu kaip šitaip galima, namuose mažas leliukas, tavo gyvenimas nenormalus, o tu vistiek įsikibusi į savo svajonių vyrą?
Kas turėtų įvykti, kad tu jį pagaliau paliktum? Pakast jau žadėjo, ko lauki toliau?
Dar norėjau paklausti Proksi, jei nenori gali neatsakyti, tačiau man atrodo,kad pas tave namuose yra daug blogesnė situacija negu parašai. Ir kad tu jo bijai.
Labai norėčiau klysti, tiesiog man taip atrodo.
QUOTE(Fruzina @ 2010 01 14, 12:41)
Aš pas tave irgi lygiai to paties noriu paklausti, nu kaip šitaip galima, namuose mažas leliukas, tavo gyvenimas nenormalus, o tu vistiek įsikibusi į savo svajonių vyrą?
Kas turėtų įvykti, kad tu jį pagaliau paliktum? Pakast jau žadėjo, ko lauki toliau?
bandziau dabar su juo kalbet, bet kaip i siena, tad pasakiau tegu krauna smutkes ir pypina is namu. Pradejo mane kaltinti, kad as neva nieko namuose nedarau, o valgo jis jau nebeskaniai, skaniau londone, tai ir pasakiau, tegu ten ir vaziuoja, nes namuose per 3 sav. tesugebejo tik lempute pakeisti ir lempa sutvarkyti, daugiau namuose jokios pagalbos, nei padeda tvarkytis nyc nieko, tik internete sedi zaidzia. atidave man zieda, pasakiau aciu - kai babkiu reikes priduosiu. Pasake, kad gyventi jam nebeidomu, pasiuliau nueiti prie salia esancios upes su akmeniu ant kaklo, tai pasake, kad is pradziu mane pasmaugs, o paskui jau pats. gerti jis nenori mesti, o geria del to, kad as rukau !! nu absurdu teatras

QUOTE(Fruzina @ 2010 01 14, 10:41)
Manau ir laukia,kol viena karta pakas

Ką tas vaikas,vaikas gi taip švelniai tariant bobos. Jis atvažiavo pailsėt. O čia žėk moteriškė sugalvojo,kad dabar jis, vyras,turės jai padėt vaiką prižiūrėt. Kad ir pvz su pledu. Matė, kad vaikas šala,vieni vyrai,kuriem reikia vaiko,galvoja.Pagaliau,kai nesugalvoja,tam telefonai dabar yra.O kitam dzin,jam tv laidą apie žvejus rodo,kitam žiūrėk kompiuteris, negali atsiplėšt. Trečiam reik išgert. Jiem taip sakant į gyvenimą vaikas neieina. Bent jau kol tik jis miega,rėkia,valgo ir kakoja.Kai vaikas paaugs, bus dar vienas asmuo, kuri bus galima pakast,jei gadins nervus.Kai žmogui nereikia,jis visada randa kuo užsiimti. Tik va moteriškė nervus gadina su tuo savo vaiku. Nu jo,vaikas mūsų, bet vaikus augint moteriškių reikalas.
Jeigu vyrui taip atrodo,jis taip auklėtas,tai nieko čia labai ir nepadarysi. Arba turi susitaikyti,kad vyras toks,arba gali rinktis kitą variantą. O naiviai tikėtis,kad atsikelsim vieną rytą ir nubusim pasikeitę, tai yra mažų mažiausiai kavaila.
QUOTE(Fruzina @ 2010 01 14, 13:35)
Dar norėjau paklausti Proksi, jei nenori gali neatsakyti, tačiau man atrodo,kad pas tave namuose yra daug blogesnė situacija negu parašai. Ir kad tu jo bijai.
na siek tiek bijau, nes jis moraliskai moka mane i s.. ikisti

QUOTE(proksi @ 2010 01 14, 11:37)
bandziau dabar su juo kalbet, bet kaip i siena, tad pasakiau tegu krauna smutkes ir pypina is namu. Pradejo mane kaltinti, kad as neva nieko namuose nedarau, o valgo jis jau nebeskaniai, skaniau londone, tai ir pasakiau, tegu ten ir vaziuoja, nes namuose per 3 sav. tesugebejo tik lempute pakeisti ir lempa sutvarkyti, daugiau namuose jokios pagalbos, nei padeda tvarkytis nyc nieko, tik internete sedi zaidzia. atidave man zieda, pasakiau aciu - kai babkiu reikes priduosiu. Pasake, kad gyventi jam nebeidomu, pasiuliau nueiti prie salia esancios upes su akmeniu ant kaklo, tai pasake, kad is pradziu mane pasmaugs, o paskui jau pats. gerti jis nenori mesti, o geria del to, kad as rukau !! nu absurdu teatras 

Eiliniai pasiteisinimai.
Del nusižudimo, tas kuris loja - nekanda.
Na jam ryškiai reikia tarnaitės namie, ar tu nesupranti dar?Plius londone jis kiek laiko vienas gyveno.Darė ką norėjo,gyveno kaip norėjo.O čia bast atvažiavo,tu pikta,vaikas rėkia,tau reikia pagalbos,vaiką reikia prižiūrėt.Aš jį suprantu, tikiu, kad gyventi jam nebemiela

QUOTE(carela @ 2010 01 14, 13:53)
Eiliniai pasiteisinimai.
Nenori jis šeimyminio gyvenimo, nereikia jam vaiko, jam reikia išgert,palošt, jam reikia savo priklausomybes patenkinti,ir jos aukščiau tavęs ir vaiko.Ir taip bus visada.Jis visą likusį gyvenimą su jom kovos.Tik kai jos gydytos,jos nėra tokios aršios.
Nenori jis šeimyminio gyvenimo, nereikia jam vaiko, jam reikia išgert,palošt, jam reikia savo priklausomybes patenkinti,ir jos aukščiau tavęs ir vaiko.Ir taip bus visada.Jis visą likusį gyvenimą su jom kovos.Tik kai jos gydytos,jos nėra tokios aršios.
tai as jam del nusizudymo ta pati pasakiau. o del seimyninio gyvenimo sako, kad ji priverciau zenitis, tai sakau tu man ta pati del pirmos savo santuokos sakei, kad nabageli priverte zenitis, ir as dar tokia rupuze irgi prie altoriaus tempiau. siaip sakau, per jega taves netempiau, abipusiu susitarimu apsizenijom, bet kaip matau tau seimos nereikia. zadejai negastroliuoti, bet kaip matau tavo pazadai verti nulio. sakau pinigu, kuriuos taip sunkiai uzdirbai negaila ? atsake, kad negaila, juk sakau, kad galejom pupai isleisti, tai tyli. bei pasakiau, kad jis akivaizdziai degraduoja, tai sako, kad nusisneku. bet siaip gyvenime jis per ta gerima labai daug prarado ir nenori to pripazintiar atsimerkti, kad laikas gal jau surimteti, visgi 33 metai vyriokui, ne berniukas.
Jetus
, nu iš kur toks briedinis tikėjimas "pasikalbėjimo" galia. Mokslas, medicina nesugeba priklausomybės išgydyti, ims boba pasikalbės, vos ne užkalbės ir pagydys vyrą.
Priklausomybė yra liga, nepagydoma, visam gyvenimui. Žmogus gali išmokti ją suvaldyti tik pats dėl savęs, to norėdamas, to siekdamas, matydamas tikslą ir prasmę, o ne dėl žmonos, vaikų ar dar dėl ko nors.
Nesąmonė yra, kai alkoholikas sako "geriu, nes sunkumai, žmona, nes kažkas...", bet ne mažesnė nesąmonė ir kai žmona sako "man blogai nes vyras, nes vaikai, nes kažkas..."
Ir vienai ir kitai pusei gerai būtų pasiimti veidrodį ir susipažinti su veideliu, nuo kurio ir priklauso ar noriu pats keistis, kaip noriu pasikeisti, ar noriu daryti sprendimus, kokius sprendimus padarysiu- taip ir gyvensiu, taip ir jausiuosi.

Priklausomybė yra liga, nepagydoma, visam gyvenimui. Žmogus gali išmokti ją suvaldyti tik pats dėl savęs, to norėdamas, to siekdamas, matydamas tikslą ir prasmę, o ne dėl žmonos, vaikų ar dar dėl ko nors.
Nesąmonė yra, kai alkoholikas sako "geriu, nes sunkumai, žmona, nes kažkas...", bet ne mažesnė nesąmonė ir kai žmona sako "man blogai nes vyras, nes vaikai, nes kažkas..."
Ir vienai ir kitai pusei gerai būtų pasiimti veidrodį ir susipažinti su veideliu, nuo kurio ir priklauso ar noriu pats keistis, kaip noriu pasikeisti, ar noriu daryti sprendimus, kokius sprendimus padarysiu- taip ir gyvensiu, taip ir jausiuosi.