QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 12, 11:57)

Norėčiau jus visas visas apkabinti, oi kaip man negera šiandien, visom prasmėm.....

Vemiu toliau nei matau.....virusą pasigavom su dukra,,,,,tai sergam,,,,,vakar buvau durna,rimtai, važiavau su autobusu vyro parsigabenti. kiek gi gali darbe nakvoti/nu durna.....dar stresą apturėjau , autobusas vos upėn neigriuvo,,,,išsigandau, pagalvojau, nu koks velnias mane persekioja, ar pati, ar kitas veža, vienodai griovius maišau

pabūsiu su jumis, kol neužeis blogumo banga....Astapati, laikykis
Pyk nepyk, nu, bet tikrai jau

Jei jau nematai naudos sau, kad vakarai ramūs, niekas nesikabinėja, galų gale nesmirda kai vyras miega darbe. Tai tada bent apie jo teises pagalvok. Nu turi teisę vyras nakvoti darbe, būti beribį laiką su tais pačiais rūbais.... nu jei žmogus taip pats pasirenka, tai kodėl manai, kad tu geriau žinai kas jam patogiau.
Sveikatytės abiems su dukriuku.

ir neprisigalvok, niekas tavęs nepersekioja, tupėk namuose, ramiai gydykis ir joks griovys tavęs nepasieks.
"Prieš kažką smerkiant,užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą...Užkliūk už kekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs...Ir tik po to kalbėk,kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi..."
Gyvenime 10 procentų priklauso nuo to, ką darote, ir 90 procentų - kaip į viską reaguojate. (Irving Berlin)