Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(Blusiukė @ 2010 01 14, 13:09)
Del to kolkas, tai neturejau minties, kaip kad viltis susirasti kita objekta... Kolkas panaudojau tik tam, kad gyvenimas atrodytu laisvas, na noresiu isileisiu kazka noresiu ne, kolkas dviese susigyvenam, kaip mum patogu o tada ziuresim ar dar ko prireiks... Tikiuosi paaiskinau biggrin.gif

Tai aš supratau, kad taip gerai būtų, bet, kad taip būtų reikia išsispręsti savo priklausomybės reikalus, o ne kaltinti kitą ar tikėtis, kad kas nors, kaip nors tai išspręs. ax.gif
Atsakyti
Zinot idomus dalykas tas alkoholizmas g.gif ...mano vyras gere desimt metu,po to ji palikau...pradzioj vienas likes pagere juodai,kol vos neuzsilenke,o dabar....jau du metai kaip negeria...matyt buvau baisi boba-budamas su manim negalejo negerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2010 01 14, 13:18)
Zinot idomus dalykas tas alkoholizmas g.gif ...mano vyras gere desimt metu,po to ji palikau...pradzioj vienas likes pagere juodai,kol vos neuzsilenke,o dabar....jau du metai kaip negeria...matyt buvau baisi boba-budamas su manim negalejo negerti biggrin.gif

Nei per tave ar dėl tavęs gėrė, nei dėl to, kad palikai, išmoko negerti. Tiesiog kiekvienam žmogui reikia ant savo subiniuko pajusti pasekmes, kad suprastų, pripažintų savo problemą, o tada jau padarytų vienokį ar kitokį sprendimą ir tik dėl savęs.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 14, 14:07)
Va, dar viena nenugalima stichinė problema- nėra šiukšlių maišų, o be jų tai gi misija neįmanoma.  doh.gif

Ką čia dar sumąsčius g.gif g.gif g.gif į ką dar būtų galima sudėti daiktus, nu turi nuo maximos, rimi prekių maišų, nu pagaliau kaimynus turi, nu neit ir sakyt reikia, kad pastebėjai per daug šiukšlių namuose doh.gif , reikia apsikuopti, kol vyras miega biggrin.gif Paskolins tikrai. Na arba kai pabus vyra, paprašyk kad su pupa pabūtų, nes turi trumpam neatidėliotinų reiklaų pardėj, man tai kažkaip atrodo patogiausia tai šiukšlių maišai vyro daiktams dėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 01 14, 13:31)
Ką čia dar sumąsčius  g.gif  g.gif  g.gif į ką dar būtų galima sudėti daiktus, nu turi nuo maximos, rimi prekių maišų, nu pagaliau kaimynus turi, nu neit ir sakyt reikia, kad pastebėjai per daug šiukšlių namuose  doh.gif , reikia apsikuopti, kol vyras miega  biggrin.gif Paskolins tikrai. Na arba kai pabus vyra, paprašyk kad su pupa pabūtų, nes turi trumpam neatidėliotinų reiklaų pardėj, man tai kažkaip atrodo patogiausia tai šiukšlių maišai vyro daiktams dėti.  biggrin.gif

Man tai tikrą, rimtą apsisprendimą skirtis, tai kažkaip tik skyrybų pradėjimas ir užbaigimas įrodo, visa kita- pliurpalai, beviltiški bandymai, beprasmiškos viltys norint priversti vyrą pasikeisti.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 14, 14:26)
Nei per tave ar dėl tavęs gėrė, nei dėl to, kad palikai, išmoko negerti. Tiesiog kiekvienam žmogui reikia ant savo subiniuko pajusti pasekmes, kad suprastų, pripažintų savo problemą, o tada jau padarytų vienokį ar kitokį sprendimą ir tik dėl savęs.

Bet kuriuo atveju dziaugiuosi,kad apsisprendziau ji palikti-dabar abieju mudvieju gyvenimai susitvarke smile.gif
Atsakyti
fruze ko cia su tais maisais pristojai g.gif as ti vietoj proksi i lagamina su ratais sudeciau ax.gif taigi zmogui velniai zino kur tempt reiks tuos maisus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 14, 14:08)
fruze ko cia su tais maisais pristojai g.gif as ti vietoj proksi i lagamina su ratais sudeciau ax.gif taigi zmogui velniai zino kur tempt reiks tuos maisus doh.gif

Jo bigsmile.gif As tai dar ir valgyt pagaminciau,kelionei,dar trusikus su kojinem isplauciau,kad turetu kuo pasikeist.Ka cia dar?Aj dar ir pinigu duociau ant smulkiu islaidu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 01 14, 16:26)
Jo bigsmile.gif  As tai dar ir valgyt pagaminciau,kelionei,dar trusikus su kojinem isplauciau,kad turetu kuo pasikeist.Ka cia dar?Aj dar ir pinigu duociau ant smulkiu islaidu lotuliukas.gif

aisku kad reik apiplaut g.gif kad kokia lerva nesakytu,jog zmona nevala buvo schmoll.gif tode zmogus ir pabego bigsmile.gif o dar zinant ,kad jega prie altoriaus nutempts tai is vis doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif jam reik da kompensacija kokia prisiteist ka suviliojo ir nepriziurejo mirksiukas.gif va proksi bus tau vyro neziuret
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 01 14, 14:26)
Jo bigsmile.gif  As tai dar ir valgyt pagaminciau,kelionei,dar trusikus su kojinem isplauciau,kad turetu kuo pasikeist.Ka cia dar?Aj dar ir pinigu duociau ant smulkiu islaidu lotuliukas.gif

user posted image

Niaponial blink.gif , o ant stambių, o kompensaciiją už moralinę traumą, o žalos atlyginimas, manai man nieko nekainavo su tokia tūpa boba gyvent blink.gif , bože kiek mano nervų ir sveikatos suėsta, gyvenimo sugadinta verysad.gif
Atsakyti
ne kad lova susildzius su siltu maisteliu lauktu tai da aukaziju iesko,matai pinigus kur tai paliko, g.gif jau cia vien ka parejo pats,nereikejo parsivest ,turi dziaugtis.o kad sako jog pakas ,tai kas jam belieka zmogui.rimts vyrs ,a elgies kaip su piemeniu.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 01 14, 16:35)
user posted image

Niaponial  blink.gif , o ant stambių, o kompensaciiją už moralinę traumą, o žalos atlyginimas, manai man nieko nekainavo su tokia tūpa boba gyvent  blink.gif , bože kiek mano nervų ir sveikatos suėsta, gyvenimo sugadinta  verysad.gif 

nu ...sitiek laiko suesta.juk zmogus seima but susikures g.gif gyvenima susitvarkes g.gif o cia matai paaukojo savo graziausius metus ir tik smulkiom islaidom g.gif
Papildyta:
ale vot masto jaunims g.gif graudu ziuriet g.gif suede gyvenima i da trusiku zad neplaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 14, 14:38)
ne kad lova susildzius su siltu maisteliu lauktu tai da aukaziju iesko,matai pinigus kur tai paliko, g.gif jau cia vien ka parejo pats,nereikejo parsivest ,turi dziaugtis.o kad sako jog pakas ,tai kas jam belieka zmogui.rimts vyrs ,a elgies kaip su piemeniu.
Papildyta:

nu ...sitiek laiko suesta.juk zmogus seima but susikures g.gif gyvenima susitvarkes g.gif o cia matai paaukojo savo graziausius metus ir tik smulkiom islaidom g.gif

Tiksliai, o kaži kiek lopeta kainuoja, savų užteks ar reiks duot, kad nusipirktų. g.gif
Virve gal pigiau išeitų: ant vieno galo bobą, ant kito- pats pasikabintų.

Ale pačios, kad mielas žvilgnis nuotraukytėj. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 14 sausio 2010 - 14:42