QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 21, 19:26)
ir man kartais taip atrodo. ir net pagalvoju, as noreciau kitaip gyventi? laiminga.

kas cia per nesamone. laiminga. kada as busiu laiminga? kas turi nutikti, kad galeciau pasakyti - as laiminga. nebemoku, nebezinau ka tas zodis reiskia. tokia naturali busena - viskas negerai, viskas aplink skaudina, liudina.... nei nebezinojau ar nusipelniau geresnio gyvenimo, su sypsena, laimingesnio..... bet vel, koks tas gyvenimas turetu buti, kad galeciau pasakyti as laiminga? makalyne kazkokia. buvau kelias savaites tikrai laiminga, gal greiciau apakinta, pakyleta, skraidziau padebesiais... bet toks visas gyvenimas negaletu buti, nebuna taip. tai tikrai kartais nesuprantu koks tas, laimingas gyvenimas.. todel dabar stengiuos maziau apie tai galvoti
Suprantu tave. as visa gyvenima laikiau save antraruse. Jeu kokie antri metai, kaip a\pie save manau geriau. As is mamos peremiau nepasitikejima savimi. O vat brolis turi tiesiog perdeta pasitikejima, arogancija ir t.t kaip pas mano teva
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 21, 23:54)
MB uzsirase pas daktara, pats savarankiskai

susirado ten vietoj, gal taip ir gerai, nes LT buna tik savaitgaliais, mazai laiko butu... rytoj pirmas vizitas
jauciu kaip iskart nuotaikos pasikeite i gera puse

na dar drauge gerai uzpakali atsparde
liuks , kad nuotaikos pagerejo
liuks, kad yra kam tave suprasti, palaikyti, reikiant-siknon paspardyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 22, 11:23)
aš bijau savaitgalio......

kodel?