Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

MB uzsirase pas daktara, pats savarankiskai thumbup.gif susirado ten vietoj, gal taip ir gerai, nes LT buna tik savaitgaliais, mazai laiko butu... rytoj pirmas vizitas rolleyes.gif

jauciu kaip iskart nuotaikos pasikeite i gera puse blush2.gif na dar drauge gerai uzpakali atsparde blush2.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Valio
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 22, 08:45)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Valio

Valio dėl ko g.gif , dėl vyro, dėl nuotaikos ar, kad atspardė hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 21, 22:54)
MB uzsirase pas daktara, pats savarankiskai  thumbup.gif susirado ten vietoj, gal taip ir gerai, nes LT buna tik savaitgaliais, mazai laiko butu... rytoj pirmas vizitas  rolleyes.gif

jauciu kaip iskart nuotaikos pasikeite i gera puse  blush2.gif na dar drauge gerai uzpakali atsparde  blush2.gif

Mielos naujienos, šaunuolis tavo vyras, žengė žingsnį dėl savęs, o tu, dėl savęs, ką mąstai padaryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 22, 11:18)
Valio dėl ko  g.gif , dėl vyro, dėl nuotaikos ar, kad atspardė  hihihi.gif

blush2.gif dėl vyro, kad ir dėl apspardymo blush2.gif mirksiukas.gif niu, kad vyras apsisprendė g.gif Kaip jūs mergytės gyvenate? aš bijau savaitgalio......
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 22, 10:23)
blush2.gif dėl vyro, kad ir dėl apspardymo blush2.gif  mirksiukas.gif niu, kad vyras apsisprendė g.gif Kaip jūs mergytės gyvenate? aš bijau savaitgalio......

Kodėl bijai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 21, 19:26)
ir man kartais taip atrodo. ir net pagalvoju, as noreciau kitaip gyventi? laiminga.  g.gif kas cia per nesamone. laiminga. kada as busiu laiminga? kas turi nutikti, kad galeciau pasakyti - as laiminga. nebemoku, nebezinau ka tas zodis reiskia. tokia naturali busena - viskas negerai, viskas aplink skaudina, liudina.... nei nebezinojau ar nusipelniau geresnio gyvenimo, su sypsena, laimingesnio..... bet vel, koks tas gyvenimas turetu buti, kad galeciau pasakyti as laiminga? makalyne kazkokia. buvau kelias savaites tikrai laiminga, gal greiciau apakinta, pakyleta, skraidziau padebesiais... bet toks visas gyvenimas negaletu buti, nebuna taip. tai tikrai kartais nesuprantu koks tas, laimingas gyvenimas.. todel dabar stengiuos maziau apie tai galvoti smile.gif

Suprantu tave. as visa gyvenima laikiau save antraruse. Jeu kokie antri metai, kaip a\pie save manau geriau. As is mamos peremiau nepasitikejima savimi. O vat brolis turi tiesiog perdeta pasitikejima, arogancija ir t.t kaip pas mano teva

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 21, 23:54)
MB uzsirase pas daktara, pats savarankiskai  thumbup.gif susirado ten vietoj, gal taip ir gerai, nes LT buna tik savaitgaliais, mazai laiko butu... rytoj pirmas vizitas  rolleyes.gif

jauciu kaip iskart nuotaikos pasikeite i gera puse  blush2.gif na dar drauge gerai uzpakali atsparde  blush2.gif

liuks , kad nuotaikos pagerejo
liuks, kad yra kam tave suprasti, palaikyti, reikiant-siknon paspardyti

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 22, 11:23)
aš bijau savaitgalio......

blink.gif blink.gif blink.gif kodel?
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 21, 23:54)
MB uzsirase pas daktara, pats savarankiskai  thumbup.gif

dziaugiuosi kartu su tavimi 4u.gif
maniskis uztat vakar po darbp velai labai grizo. ir ikales. o kaimynas vooooooooooos parejo!!!! biggrin.gif as ju blaivybei daviau laiko iki vasario smile.gif nedatrauke nei tiek. bet as del to nepergyvenu. tai, kad vyriskis grizo formoj mano vakaro, gyvenimo ir siaip nieko neitakojo. na, kviete draugike i kluba, jos gimtadienio pamineti, bet net jei ir vyriskis butu laiku namo prisistates nebuciau ejus, vaikis serga. tai va.
nelabai - as visa gyvenima esu buvau ir kogero taip ir mirsiu budama vidutinybe. nei prie tu, kur populiarios, grazios, ismintingos, protingos, apsukrios, pinigingos ir t.t. nei prie tu kur jau visai nurasytos, nelaimeles, ar dar kokios. per viduri. gal ir nieko blogo, bet kartais taip pabosta plaukti viduriuky, norisi kazkur buti pacia paciausia.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 22, 17:53)

nelabai - as visa gyvenima esu buvau ir kogero taip ir mirsiu budama vidutinybe. nei prie tu, kur populiarios, grazios, ismintingos, protingos, apsukrios, pinigingos ir t.t. nei prie tu kur jau visai  nurasytos, nelaimeles, ar dar kokios. per viduri. gal ir nieko blogo, bet kartais taip pabosta plaukti viduriuky, norisi kazkur buti pacia paciausia....  rolleyes.gif

Saunu, kad vidutinybe, nes as buvau ir jauciausi prie nurasytuju.
O pacia paciausia taigi esi mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 22, 11:42)
Kodėl bijai  g.gif

Vyras tada susitinka su mano sesers vyru ir prasideda.....o gal praplauks? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 22, 19:19)
Vyras tada susitinka su mano sesers vyru ir prasideda.....o gal praplauks? mirksiukas.gif

O kas tada su tavo sese ir tavim pasidaro, kai jiems prasideda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 22, 12:22)
Valio dėl ko  g.gif , dėl vyro, dėl nuotaikos ar, kad atspardė  hihihi.gif
Papildyta:
Mielos naujienos, šaunuolis tavo vyras, žengė žingsnį dėl savęs, o tu, dėl savęs, ką mąstai padaryti.  g.gif

uzsiimu savianalize, lauziu save keisti ne tik poziuri i aplinka, bet ir savo reakcijas... Dabar analizuoju 1. priklausomybe nuo vyro; 2. Aukos sindroma; 3. Fobijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 22, 23:09)
uzsiimu savianalize, lauziu save keisti ne tik poziuri i aplinka, bet ir savo reakcijas... Dabar analizuoju 1. priklausomybe nuo vyro; 2. Aukos sindroma; 3. Fobijas  4u.gif

Liuks. Ir as manau, kad turi pati issinagrineti savyje. Tam tinka ir rastu susidelioti pliusus, minusus, veiksmu variantus, pasekmes, priezastis, t.t.. Kazkada esu vyrui rasiusi kas man netinka musu bendrame gyvenime-labai geras dalykas.
Atsakyti