niu labuka ,panos.su kavike papliotkinam apie pijokus
as tai kazkaip ir be tu nervu mokausi gyventi
aisku ,kad nepabegsiu nuo to ,kad biskiuka kerta per smegenis,juk gyva dar kol kas esu
kol kas nera taip blogai,kad reiktu lakstyt po laukus.jei pajausiu kad kazkas blogeja,tada ir spresiu ta reikaliuka,kazko jauciu ,kad ne viena taip pasielgtu.o ka mes cia taip liudnai is ryto.niu greit sakot,kas jungias prie kavos
as tai kazkaip ir be tu nervu mokausi gyventi
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 27, 10:02)
niu labuka ,panos.su kavike papliotkinam apie pijokus
Labas, jungiuosi ir as su "trys viename".
Sveikos, mergaitės,
jungiuosi ir aš jau su antru kavos puodeliu
jungiuosi ir aš jau su antru kavos puodeliu
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 26, 20:03)
moterytes, ar uzbaliavojot gimtadieni siandien, kad net i antra puslapi persikelem
kylam greit i virsu!!!
ryteli, kaip atsventei? ka dovanu gavai? 
Oi simule, tai kad nieko beveik ir nešvenčiau. Darbe pasėdėjom prie stalo draugiškai ir gana, o namie nieko nei nedariau. Tai ir dovanų nieko negavau
Papildyta:
Delete, kodėl pas tave paveiksliuko nėra? Ar aš nematau?
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 27, 21:22)
Oi simule, tai kad nieko beveik ir nešvenčiau. Darbe pasėdėjom prie stalo draugiškai ir gana, o namie nieko nei nedariau. Tai ir dovanų nieko negavau
, žodžiu visi pasveikino ir viskas. Užtenka ir tiek, nenoriu aš tų balių.
Papildyta:
Papildyta:
nezinau kur tas paveiksliukas dingo
Papildyta:
ziemuze gryzo jau paveiksliukas
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 27, 20:51)
nezinau kur tas paveiksliukas dingo
bandysiu paziuret
kaip gyvenimukas
as tai nelabai ka turiu rasyt,nes nieko nevyksta siuo metu
Papildyta:
Papildyta:
Aha, matau jau.
Man ši savaitė sunki - visos pamainos popietinės, tai grįžtu nusikalusi. Bet ryt paskutinė diena. Turėsiu tris išeigines.
Šalta man labai, per šalta jau. Pranašauja atoslūgį, gal normaliau bus. O pas jus Anglijoj girdėjau varnėnai gieda.
sveikos mergytes..jetau kad priplepejot
nespesiu perskaityt..pasiskolinau kompa vienai dienai,bo jau negaliu kitaip..maniskis kojas uzverte
gyvenam neblogai,ziema ir vokietijoj,sake 20metu tokios nebuve
diena iki minus5,8..nakti kiek daugiau..tik ,kad sniego priverte..vyras laikesi beveik du menesius blaivas,ir vel uzvaidino..per ta blaivybes tarpa daug kalbejom apie jo beda...ir bac...
paklausiau tik :na,kaip jauties,taip draugiskai
atsake,kad blogai,kad kvailys paskutinis,kad pats savim nusivyles
ydomu kiek tame tiesos
begu pskaitinesiu kaip jus laikotes
gyvenam neblogai,ziema ir vokietijoj,sake 20metu tokios nebuve
paklausiau tik :na,kaip jauties,taip draugiskai
begu pskaitinesiu kaip jus laikotes
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 28, 08:55)
Labas rytas
Oduvancikai, pabusiu griezta:turi labai rimta priezasti pasikeisti jei ne del saves, tai del vaiko. Tavo nervai yra tavo priesas kovojant su tavo liga. Nugi tikrai ne mano ismyslas, kad nervai skatina vezi. Ar tavo liguistas emocinis priklausimas nuo vyro gerimo vertas vaikui mamos (apie save, nora kazko gyvenime pasiekti, nuveikti, kaip suprantu, nelabai galvoji).
Tikrai nepatariu skirtis, bet mintis savo pradek valdyti. Jei zinai kad v si savaitgali gers, tai tegu geria. Ko tu nervuojies? Nu vat man dabar ziauri sloga, gerkles, galvos skausmas. Tai ka, man dabar pradeti nervuotis kad as susirgau? Nu, susirgau, tai reikia gydytis. Na, pas jus gimtadienis, gers- lai geria. Ko tu nervuojies?
Papildyta:
QUOTE(ILDA @ 2010 01 27, 22:51)
sveikos mergytes.
Labas, neseniai galvojau, kad kazkur dingusi. na ir gerai, kad "pabegimas" is temos buvo del vyro negerimo
Tikiuosi, kad pas jus viskas gerai ir vakarykstis nutrukimas tik laikinas. Kad v ivertins kiek laimes buna seimoje, kai jis blaivas
Labos,
Ko tylit?
Turbut as per daug sau leidziu savo grieztomis mintimis
.
Siandien as pazeidziama.
Ko tylit?
Turbut as per daug sau leidziu savo grieztomis mintimis
Siandien as pazeidziama.