Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

g.gif vat tame ir bėda, kad negali susitvarkyti su tais nervais,,,,,va aš pvz.laipiočiau stogais lotuliukas.gif bet bijau nukristi, nu negaliu su savimi susitvarkyti....paprasčiausiai negali likti abejinga viskam kas aplinkui.... verysad.gif
Atsakyti
schmoll.gif Ale kur visos prapuolė? Tikiuos, visoms gera nuotaika?Nesušalote, pas mus 30šalčio doh.gif
Atsakyti
niu labuka ,panos.su kavike papliotkinam apie pijokus
as tai kazkaip ir be tu nervu mokausi gyventi blush2.gif aisku ,kad nepabegsiu nuo to ,kad biskiuka kerta per smegenis,juk gyva dar kol kas esu blush2.gif kol kas nera taip blogai,kad reiktu lakstyt po laukus.jei pajausiu kad kazkas blogeja,tada ir spresiu ta reikaliuka,kazko jauciu ,kad ne viena taip pasielgtu.o ka mes cia taip liudnai is ryto.niu greit sakot,kas jungias prie kavos
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 27, 10:02)
niu labuka ,panos.su kavike papliotkinam apie pijokus

Labas, jungiuosi ir as su "trys viename". tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

jungiuosi ir aš jau su antru kavos puodeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 26, 20:03)
moterytes, ar uzbaliavojot gimtadieni siandien, kad net i antra puslapi persikelem  doh.gif kylam greit i virsu!!!  4u.gif ryteli, kaip atsventei? ka dovanu gavai?  ax.gif

Oi simule, tai kad nieko beveik ir nešvenčiau. Darbe pasėdėjom prie stalo draugiškai ir gana, o namie nieko nei nedariau. Tai ir dovanų nieko negavau unsure.gif , žodžiu visi pasveikino ir viskas. Užtenka ir tiek, nenoriu aš tų balių.
Papildyta:
Delete, kodėl pas tave paveiksliuko nėra? Ar aš nematau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 27, 21:22)
Oi simule, tai kad nieko beveik ir nešvenčiau. Darbe pasėdėjom prie stalo draugiškai ir gana, o namie nieko nei nedariau. Tai ir dovanų nieko negavau  unsure.gif , žodžiu visi pasveikino ir viskas. Užtenka ir tiek, nenoriu aš tų balių.
Papildyta:
Delete, kodėl pas tave paveiksliuko nėra? Ar aš nematau?  g.gif

nezinau kur tas paveiksliukas dingo doh.gif bandysiu paziuret bigsmile.gif kaip gyvenimukas g.gif as tai nelabai ka turiu rasyt,nes nieko nevyksta siuo metu
Papildyta:
ziemuze gryzo jau paveiksliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 27, 20:51)
nezinau kur tas paveiksliukas dingo doh.gif bandysiu paziuret bigsmile.gif kaip gyvenimukas g.gif as tai nelabai ka turiu rasyt,nes nieko nevyksta siuo metu
Papildyta:
ziemuze gryzo jau paveiksliukas biggrin.gif

Aha, matau jau.
Man ši savaitė sunki - visos pamainos popietinės, tai grįžtu nusikalusi. Bet ryt paskutinė diena. Turėsiu tris išeigines. thumbup.gif
Šalta man labai, per šalta jau. Pranašauja atoslūgį, gal normaliau bus. O pas jus Anglijoj girdėjau varnėnai gieda. biggrin.gif Pavasaris?
Atsakyti
sveikos mergytes..jetau kad priplepejot thumbup.gif nespesiu perskaityt..pasiskolinau kompa vienai dienai,bo jau negaliu kitaip..maniskis kojas uzverte verysad.gif
gyvenam neblogai,ziema ir vokietijoj,sake 20metu tokios nebuve biggrin.gif diena iki minus5,8..nakti kiek daugiau..tik ,kad sniego priverte..vyras laikesi beveik du menesius blaivas,ir vel uzvaidino..per ta blaivybes tarpa daug kalbejom apie jo beda...ir bac...
paklausiau tik :na,kaip jauties,taip draugiskai biggrin.gif atsake,kad blogai,kad kvailys paskutinis,kad pats savim nusivyles smile.gif ydomu kiek tame tiesos g.gif
begu pskaitinesiu kaip jus laikotes smile.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytelis....pas mus pūga.....ir šalta, bandau prie židinio sušilti.....nenoriu būti blogas pranašas pati sau, bet žinau, kad vyrelis užgers savaitgalį-tėčio jubiliejus, nu gal ir normalu, bet kaip visada tai gali tęstis kokias tris dienas po gimtadienio doh.gif mane tai labai nuvargina,,,,ir aplamai, kažkoks piktas jis kai negeria....nervai gal pakrikę,,,,kaip tikėjaus, kad prieis, apkabins,,,,bet nea-mano skausmas-tik mano reikalas.....o aš jo skausmą paimčiau, kad jam neskaudėtų,,,,ech-svajoklė aš....metai manes nepakeičia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oduvančikas: 28 sausio 2010 - 07:55
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 28, 08:55)
4u.gif Labas rytelis....pas mus pūga.....ir šalta, bandau prie židinio sušilti.....nenoriu būti blogas pranašas pati sau, bet žinau, kad vyrelis užgers savaitgalį-tėčio jubiliejus, nu gal ir normalu, bet kaip visada tai gali tęstis kokias tris dienas po gimtadienio doh.gif mane tai labai nuvargina,,,,ir aplamai, kažkoks piktas jis kai negeria....nervai gal pakrikę,,,,kaip tikėjaus, kad prieis, apkabins,,,,bet nea-mano skausmas-tik mano reikalas.....o aš jo skausmą paimčiau, kad jam neskaudėtų,,,,ech-svajoklė aš....metai manes nepakeičia doh.gif

Labas rytas
Oduvancikai, pabusiu griezta:turi labai rimta priezasti pasikeisti jei ne del saves, tai del vaiko. Tavo nervai yra tavo priesas kovojant su tavo liga. Nugi tikrai ne mano ismyslas, kad nervai skatina vezi. Ar tavo liguistas emocinis priklausimas nuo vyro gerimo vertas vaikui mamos (apie save, nora kazko gyvenime pasiekti, nuveikti, kaip suprantu, nelabai galvoji).
Tikrai nepatariu skirtis, bet mintis savo pradek valdyti. Jei zinai kad v si savaitgali gers, tai tegu geria. Ko tu nervuojies? Nu vat man dabar ziauri sloga, gerkles, galvos skausmas. Tai ka, man dabar pradeti nervuotis kad as susirgau? Nu, susirgau, tai reikia gydytis. Na, pas jus gimtadienis, gers- lai geria. Ko tu nervuojies?

Papildyta:
QUOTE(ILDA @ 2010 01 27, 22:51)
sveikos mergytes.

Labas, neseniai galvojau, kad kazkur dingusi. na ir gerai, kad "pabegimas" is temos buvo del vyro negerimo thumbup.gif

Tikiuosi, kad pas jus viskas gerai ir vakarykstis nutrukimas tik laikinas. Kad v ivertins kiek laimes buna seimoje, kai jis blaivas
Atsakyti
Labos,
Ko tylit?
Turbut as per daug sau leidziu savo grieztomis mintimis verysad.gif .
Siandien as pazeidziama. verysad.gif
Atsakyti