QUOTE(ssiimmaa @ 2010 02 04, 02:15)
as taip pamasciau dabar... jei jau jausmu beveik nelike, ei reikia viska is naujo atgaminti o ir sunkokai sekasi, ar verta? kas butent laiko? kas vercia is naujo gaivinti kazka, ko galbut jau senai nebera? prisirisimas? naujoviu baime? suvokimas, kad gal but geriau jau nei nebebus? ar tas toks isitikinimas, kad taip turi buti? cia nebutinai asmeniskai klausiu, siaip garsiai svarstau. nes ir man tokie klausimai kyla. pamasciau apie vestuves, jei taip pirstusi... sakytu graziai priklaupes pasakiskus zodzius, prisiekinetu kazka, zadetu.... na kogero sutikciau. nezinau kaip ta akimirka jausciausi, bet dabar manau kad sutikciau tik todel, kad taip turi buti. jis mano vaiko tevas. kartu gyvenam. jau nemazai laiko esam drauge, tai kaip ir turetu ivykti tas oficialus iteisinimas... viena zinau - baznycioj tuoktis nenoriu. jis ne tas, bent jau siuo metu, kurio priesaika galeciau sventai tiketi. bet kokiu atveju, zenyciaus siuo metu tik todel, kad visi to tikisi. gal bijau kad niekas nesuprastu, gal pasmerku, jei nuspresciau viska baigti...
gal tiesiog netikiu, kad atsiras kas kitas.. juk su visais visoms pati pradzia grazi buna, o pabaiga dazniausiai liudna, tai kas gali zinoti ar nauja meile nera grazi tik is pradziu? nebegaleciau tiketi kitu. sita daugiau ar maziau bet manau kad gan gerai pazistu. zinau ko galima tiketis.... na, tiesiog taip turi buti. taip iprasta..
o kas jus, moterys, laiko su tais, su kuriais jau pasieket jausmu pabaiga? kas vercia mokytis visko is naujo?
va sitas reikalas, kad neatsiras daugiau nieko visada gazdino -paniskai bijau vienatves

ir musu baimes itakoja musu pasirinkima...
o istiesu manau kad tai asmeniska... isties labai veikia visuomenes nuomonė, poziuris, "ka jie pasakys". Taciau kad ir koks geras bebutum, vistiek kazkur busi negeras

taip kad reikia gyventi del saves, o ne del kitu. Pas mane yra keli niuansai, del ko prileidau galimybe bandyti dar karta. Visus juos apsvarsciau, be abejo reikejo ijungti blaiva prota,kas labai sunku kai viskas viduje verda. Siandien yra gerai, labai gerai. Kas buvo vakar nenoriu galvoti - nepakeisiu,kas bus rytoj, nenoriu galvoti - neatspesiu, taip kad gyvenu siandien.
Šiame pasaulyje svarbiausia ne tai, kur stovime, o kuria kryptimi judame. O.V. Holmsas