Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(leber @ 2010 02 11, 16:58)
user posted image

Nu zdraste, aš manipuliuot, jūs ką  blink.gif  aš gerą savo dūšią rodau.  rolleyes.gif

Nu va, jei išeisiu pasiganyti, tai gi žmona bus kalta, o kaip kitaip, tai gi prašiau atkalbėk, sulaikyk, o ji nesistengė, nesugebėjo, per mažai norėjo, nu tai kas kaltas a?  bigsmile.gif Va, kai sugalvosiu sugryžti, tada papriekaištausiu ir kilniai atleisiu už tai, kad taip mažai dėl manęs stengėsi.  ax.gif

Nu, o jei neišeisiu, tai reiškia, kad žmona labai to norėjo, įkalbėjo mane, įtikino, nu tai ką dabar, pamyniau savo norą ir vis dėl jos, kad jau taip prašė. Nu tai ko dabar prie manęs kabinasi, kokie gali būti priekaištai man, tai gi pati norėjo, kad pasilikčiau, nu tai turi būti patenkinta ir laiminga, ir iš vis, kur mano, geidžiamo valdovo karūna? Ant rankų mane nešioti už tokį kilnų poelgį. vacation4.gif

OOOO asiliukas, kaip as taves pasiilgau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 11, 15:58)
user posted image

Nu zdraste, aš manipuliuot, jūs ką  blink.gif  aš gerą savo dūšią rodau.  rolleyes.gif

Nu va, jei išeisiu pasiganyti, tai gi žmona bus kalta, o kaip kitaip, tai gi prašiau atkalbėk, sulaikyk, o ji nesistengė, nesugebėjo, per mažai norėjo, nu tai kas kaltas a?  bigsmile.gif Va, kai sugalvosiu sugryžti, tada papriekaištausiu ir kilniai atleisiu už tai, kad taip mažai dėl manęs stengėsi.  ax.gif

Nu, o jei neišeisiu, tai reiškia, kad žmona labai to norėjo, įkalbėjo mane, įtikino, nu tai ką dabar, pamyniau savo norą ir vis dėl jos, kad jau taip prašė. Nu tai ko dabar prie manęs kabinasi, kokie gali būti priekaištai man, tai gi pati norėjo, kad pasilikčiau, nu tai turi būti patenkinta ir laiminga, ir iš vis, kur mano, geidžiamo valdovo karūna? Ant rankų mane nešioti už tokį kilnų poelgį. vacation4.gif

Asiliukas tobulas smile.gif
tai kas po tomis kalbomis slepiasi, tai kaip ir aišku smile.gif
o gal asiliukas papasakotų, ką reiktų padaryti, kad jis nustebtų ir jo planas neišdegtų? koks būtų kito asmens atsakas į tokį elgesį, kad pats asiliukas būtų priverstas prisiimti atsakomybę už tai, kas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 11, 14:10)
mane nori vyras palikti,bet tuo paciu nori ,kad as atkalbeciau ji.bet prasau laikykit kumscius,kad neisskysciau

blink.gif blink.gif blink.gif Paaiškinkit prašau, kaip čia taip gali būti? mastau.gif Tai jis nori palikti ar pasilikti? Per sudėtinga man...arba per blaivi, kad suprasčiau. alc.gif
Papildyta:
QUOTE(astapati @ 2010 02 11, 16:17)
,tipo pamate isimylejo,ji ten visokia geriausia,

Ką ką??? Įsimylėjo??? Tai kad dar prieš kokią savaitę tave labai mylėjo. Kada jis čia taip spėjo apsisukt? blink.gif
Delete, negi tu rimtai svarstai galimybę ir toliau su juo gyventi? swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 02 11, 08:09)
Be abejo kad žino. Sakiau todėl, kad geria, todėl, kad pagaliau rūko, o mūsų šeima nerūkanti visa, todėl, kad aš tiesiog nenoriu su juo gyventi vienuose namuose. Praeities aš jau nebijau. Tiesiog nenorėjau  griauti dabarties.  Tu gal galvoji, kad jis lovoje gulėjo, oi ne jis buvo sveikas žmogus, tik su tam tikra negalia. Pats kuo puikiausiai save apsitvarkė. Tik parūpinti valgyt, išskalbti, nupirkti visko reikėjo, į ligonines vežti, ten jį lankyti, pagaliau tvarkyti visokius dokumentus. Iki mirties jam būtinybės pas mane gyventi nebuvo, aš galvodama apie ateitį taip nusprendusi buvau, kai jau apsitarnauti savęs negalėtų, tada globos namai.
Viską ką dariau, dariau ne tik dėl jo, bet ir dėl savęs. Gerai dariau. Dabar pas mane ramybė. Reiškia neklydau.
Ir dar Carela. Aš jam seniai, seniai atleidau. Kai supratau, kad pyktis žudo žmogų. Ėda iš vidaus. Pykčio nenešioju niekam savo širdyje. Tai kad žmogui atleidi, nereiškia, kad dabar jį pradėsi mylėti, glostyti, negalėsi be jo gyventi, iš kart prasidės gražūs santykiai, taip nėra ir nebus. Viskas liks kaip likę, tik pykčio nebus.

Nu ką aš galiu pasakyti...Esi šaunuolė drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 02 11, 17:58)
Asiliukas tobulas smile.gif
tai kas po tomis kalbomis slepiasi, tai kaip ir aišku smile.gif
o gal asiliukas papasakotų, ką reiktų padaryti, kad jis nustebtų ir jo planas neišdegtų? koks būtų kito asmens atsakas į tokį elgesį, kad pats asiliukas būtų priverstas prisiimti atsakomybę už tai, kas vyksta?

Na baikų tai bet kurioje vietoje galima priskaldyt, o jei rimtai g.gif ot galvagraužis, kaip vyrą pastatyt į vietą po tokių pareiškimų. mastau.gif

Pirma mintis "mielas vyre, ko dar žiūri, čemonadai jau už durų", bet tokiu atveju reikia būti užtikrintai, kad tikrai vyras turės keliauti paskui tuos čemodanus, visai nesvarbu kur, čia jau bus jo problema ir atsakomybė, kaip du viename+ čemodanai. biggrin.gif

Ką daryčiau, jei to užtikrintumo nėra, arba nu vat myliu, arba turiu kažkokią naudą iš vyro ir visa tai atsveria tas jo naujas meiles ir pasisakymus. g.gif
Gal bandyčiau pritaikyti mintį „Išnaudok tai, ką turi, ten, kur esi, darydamas tai, ką gali.“ ir tokiu principu gyventi su vyru. Nu, bet jomajo, kaip dar reikėtų su savim padirbėti, kad tokioje situacijoje vyras jaustūsi išnaudojamas, o ne aš nuolankiai priėmusi jo sąlygas. doh.gif

Turint uomenyje astapati pasisakymus, tai sakyčiau naudokis proga, susikaupk ir grūsk lauk vyro šmutkes, be jokių ten terminų, netgi sesę apraudoti ir ta proga pagerti gali pas naują meilę, parkelyje arba kur ponui patogiau.

Kaip pasielgs priklauso nuo astapati, jai spręsti, jai gyventi. 4u.gif
Atsakyti
ziemuze nu nesuprantu as nieko pati,tik zinau kad isimyleje jie ten vienas kita
sako ka tau gero padaryt iseinant,sakau nupirk vibratoriu,klausia o ka jau mane su vibratorium lygini,sakau neee,vibratorius geriau,jam est nereik duot
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 11, 16:17)
tikiuos ir labai noriu,kad iki valentino jo nebematysiu.as jam jau pasakiau ,kad noriu kad iseitu,ir tai sakiau be jokiu isterijos priepuoliu,zodziu palaiminau,tik matai zmogus dabar laisto seses mirti .vakar suzinojo kad mire,siandien palaidojo,tai dabar pakasynas svencia
Papildyta:

keista ,bet jis taip nekalba,tiesiog praso ,kad leisciau bent gerbti save,ir kaltina klimaksini savo perioda,tipo pamate isimylejo,ji ten visokia geriausia,bet ir ant manes nesako nieko,kad cia tipo as kazka,nu zodziu laikom kumscius,dabar ir dukra pasijunge,kaip greiciau taskus sudelioti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet kaip saunu kad tau pasitaike tokia proga pradeti viska is naujo nekaltinant del santykiu nutraukimo saves thumbup.gif
astapati, o tu bent pagalvoji koks nuostabus pasaulis, naujos galimybes atsiveria tau-jaunai, protingai. Griebk dabar viska ir tik sau, tik del saves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 02 12, 00:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif bet kaip saunu kad tau pasitaike tokia proga pradeti viska is naujo nekaltinant del santykiu nutraukimo saves thumbup.gif
astapati, o tu bent pagalvoji koks nuostabus pasaulis, naujos galimybes atsiveria tau-jaunai, protingai. Griebk dabar viska ir tik sau, tik del saves 4u.gif

blogiausia kad as jau ne jauna schmoll.gif o antra kaip ji isblaivint,kad isgrust,dabar tai jis komos busenoj.
Atsakyti
QUOTE(#69# @ 2010 02 11, 16:03)
sveikutes paskaiciau kokiu vyru yra tai baisu,bet pati panasia situacija turiu tik ne vyras mano geria,o brolis. jis gyvena kartu su mum,turi savo kambari.

Sveika.
O už kokią bausmę tavo šeima gyvena su broliu. g.gif
Atsiprašau, kad tujinu, kažkaip šitoje temoje vadinamės visos vienaskaita. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 11, 23:48)
blogiausia kad as jau ne jauna schmoll.gif o antra kaip ji isblaivint,kad isgrust,dabar tai jis komos busenoj.

Tau juk apie 40. Ania ax.gif Nu man atrodo kad pats gyvenimo grazumelis rolleyes.gif
Tai jei jis tau visokias meiles kitai pasakojo girtas, tai rytoj galima teliavimosi sulaukti. Turi naktele jo daiktams sukrauti, o rytoj jau ir islydesi be dideliu pokalbiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 11, 22:48)

Kaip man jis pradeda nebepatikti, nu rimtai manipuliatorius pagerintas. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 02 11, 23:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif bet kaip saunu kad tau pasitaike tokia proga pradeti viska is naujo nekaltinant del santykiu nutraukimo saves thumbup.gif

drinks_cheers.gif Pritariu, tokia proga ne kiekvienai pasitaiko. Priežastis, nutraukti santykius, yra super, naudokis kol gali. Žinai kokia skystalas esi, pati juk nesiskirsi, o čia viskas ant lėkštutės padėta, tik imk ir džiaukis.
Beje, ta jo meilė žino kad jis chronius nelaimingas?
Atsakyti