Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Žemuogėlė

QUOTE(bulbacka @ 2010 06 11, 22:02)
bet kokiu atveju aciu:)
nes mes jeigu pakliusime tai pakliuname i veversiuku grupe, nes mes 18,o i grupe 17 priima:(

labai realu, kad iki rudens dar kažkas persigalvos ir neves vaiko arba pasirinks kitą darželį. Tad tikėtina, kad pakliusite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif neužilgo rugsėjo pirmoji, ar planuojte pasveikinti auklėtojas ir kaip? ax.gif
Atsakyti
jums gerai,o mes dar vis laukiame savo vietos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2010 08 26, 11:26)

Nium tai dar mažulytė Jūsų mergytė... Ar norite anksčiau į darbą grįžti?
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2010 08 26, 11:26)

tai gal atsiras ta vieta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 08 26, 14:32)
tai gal atsiras ta vieta? g.gif

kaip as tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 08 26, 02:05)
Sveikos, mamos 4u.gif neužilgo rugsėjo pirmoji, ar planuojte pasveikinti auklėtojas ir kaip? ax.gif

Mes tai gėlytę nešim auklėtojai ir padėjėjom (Taniai ir Danutei). ax.gif Dar galvojau kokių skanumynų įdėti, nes Kajus į rugsėjo 1 (Kaip ir mamyckos Adomas) eis jau trečia kartą. doh.gif
Kaip manot, ar reikės vėl viską pirkti vaikučiams (kanceliarines), gal kai kas likę iš praėjusių metų?
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 08 27, 10:39)
Mes tai gėlytę nešim auklėtojai ir padėjėjom (Taniai ir Danutei). ax.gif Dar galvojau kokių skanumynų įdėti, nes Kajus į rugsėjo 1 (Kaip ir mamyckos Adomas) eis jau trečia kartą. doh.gif
Kaip manot, ar reikės vėl viską pirkti vaikučiams (kanceliarines), gal kai kas likę iš praėjusių metų?

Manau, kad kol kas nieko pirkti nereikės. Paskui, kaip kasmet, gausime visą sąrašą, ką reik nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 27, 10:42)
Manau, kad kol kas nieko pirkti nereikės. Paskui, kaip kasmet, gausime visą sąrašą, ką reik nupirkti.

Aš šiandien su sese važiuosiu apsipirkti (ji eis į 3 kl), tai galvojau gal prigriebsiu ir Kajui kokių prekių.
Mamos, ką manot apie vaikų vedimą į lauką kai smirda? Ar aš viena tokia paranojikė ir nenoriu, kad per tą smarvę mano vaikas būtų kieme? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 08 27, 12:09)
Aš šiandien su sese važiuosiu apsipirkti (ji eis į 3 kl), tai galvojau gal prigriebsiu ir Kajui kokių prekių.
Mamos, ką manot apie vaikų vedimą į lauką kai smirda? Ar aš viena tokia paranojikė ir nenoriu, kad per tą smarvę mano vaikas būtų kieme? blush2.gif

O kas smirda blush2.gif ???

Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 27, 12:53)
O kas smirda  blush2.gif  ???

Niu lauke, nuo tų dumblų š.. smirda. verysad.gif
http://www.15min.lt/...vilniu-41-86993 čia senas straipsnis, bet nusako esmę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negriuke: 27 rugpjūčio 2010 - 12:15
QUOTE(negriuke @ 2010 08 27, 13:13)
Niu lauke, nuo tų dumblų š.. smirda. verysad.gif
http://www.15min.lt/...vilniu-41-86993 čia senas straipsnis, bet nusako esmę.

Nu jo.... Aš irgi jau nebenoriu, kad vestų į lauką...
Atsakyti