Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai/valgiaraštis nėštukėms

QUOTE(elenuxus @ 2010 02 16, 13:39)
Manau reikia valgyti viska ir ko norisi, isskyrus prisilaikyti tu visu cipsu, gazuotu gerimu ir t.t.Mesos, zuvies, darzoviu, vaisiu kiek tik norisi valgyti, jei aisku nuo ju nepykina  blush2.gif

jei valgyciau viska, ko noriu, tai nebevalgyciau to, kas butina besivystanciam nestuke.gif nuo zuvies dar ir kaip pykina verysad.gif o gazuoto kazko tai kartais taip uzsinoriu, kad atrodo ir vidury nakties atsikelciau ir nueiciau parduotuven. o macdonaldo maistui tai niekada nebuvau abejinga (gerai, kad mano mieste nera tokio) blush2.gif essen.gif ir siaip stengiuos is visu jegu prisilaikyt nuo nevisavercio maisto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'aurora: 16 vasario 2010 - 21:37
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 16, 22:36)
jei valgyciau viska, ko noriu, tai nebevalgyciau to, kas butina besivystanciam  nestuke.gif nuo zuvies dar ir kaip pykina  verysad.gif  o gazuoto kazko tai kartais taip uzsinoriu, kad atrodo ir vidury nakties atsikelciau ir nueiciau parduotuven. o macdonaldo maistui tai niekada nebuvau abejinga (gerai, kad mano mieste nera tokio)  blush2.gif  essen.gif  ir siaip stengiuos is visu jegu prisilaikyt nuo nevisavercio maisto.

Kiek skaitau, dauguma nestumo metu nuo zuvies pykina.Man kaip tik su pirmaja labai norejau visokiausiu zuvies produktu ir dabar tas pats.O gazuoto mineralinio su citrina tai pageriu, nes nuo pykinimo padeda.Tas pykinimas dar toks nezymus, atrodo kad siaip skrandis sustojo, o burbuliukai "pramusa".
Atsakyti
kas keisciausia, negaliuvalgyt ir visokiu marinuotu ar raugintu produktu. tevas stebis. sako, "kokia tu nestuke.gif jei agurkeliu nenori?" lotuliukas.gif
Atsakyti
O geras, tik perskaicius pagalvojau, kad butent agurkelius is salotu ir misrainiu issirankioju pastarosiom dienom...Ir taip skaniai sukremtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 02 18, 19:51)
O geras, tik perskaicius pagalvojau, kad butent agurkelius is salotu ir misrainiu issirankioju pastarosiom dienom...Ir taip skaniai sukremtu  ax.gif

fui !!! ka jau megstu, tai saldumynus, bet is visu jegu stengiuos jiems atsispirt, nes ir taip priaugau virs 20 kg doh.gif
Atsakyti
Saldumynu pora dienu irgi baisiai norejau.Prisipirkau saldainiu,,,dabar visi guli, net paziuret nesinori.Kai uzplaukia tai uzplaukia...Bet dar ir nebunant nestuke.gif kartais nuotaika padiktuodavo savo, tai dabar baisiai neverciu visu nuopelnu nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
saldumynai - mano mylimiausias "maistas" blush2.gif tik draudziamas kaip adomo obuolys lotuliukas.gif o siaip tai bulvinius patiekalus labai megstu, kol esu nestuke.gif ypac bulvinius blynus thumbup.gif bet irgi nuo ju tenka prisilaikyt, nes tai riebus ir nenaudingas patiekalas verysad.gif zodziu, kas skanu, to beveik negaliu valgyt bash.gif
Atsakyti
Gal kuri nors žinote kokių nors 'gėrių' virškinimui sureguliuoti? rolleyes.gif Mane jau baigia nukankinti užkietėję viduriai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 18, 19:02)
fui !!! ka jau megstu, tai saldumynus, bet is visu jegu stengiuos jiems atsispirt, nes ir taip priaugau virs 20 kg  doh.gif

Galiu paklausti, o tu jau dabar tiek priaugai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 02 20, 16:48)
Galiu paklausti, o tu jau dabar tiek priaugai?  blush2.gif

zinoma, dabar. o dar tik truputi daugiau nei puse nestumo praejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 20, 15:02)
zinoma, dabar. o dar tik truputi daugiau nei puse nestumo praejo  verysad.gif

Daugokai g.gif Na, bet jei gerai jautiesi, tai svarbiausia smile.gif
Skaitau dabar nėštumo biblijoje apie mitybą. Aišku, viskas žinoma iki kaulų smegenų ir tt., bet labai neblogai prisiminti geruosius įpročius rolleyes.gif Dar geriau būtų pastoviai jų laikytis blush2.gif Štai vienas patarimas: "jei pagrindinis patiekalas buvo sotus, desertas tegul būna lengvas, jei pagrindinis patiekalas buvo iš daržovių, kaip desertą valgykite jogurtą arba sūrį". Nekur neradau sakinuko apie mano mėgstamus Snickerius ir maskarponės tortą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 02 20, 18:48)
Daugokai  g.gif Na, bet jei gerai jautiesi, tai svarbiausia  smile.gif
Skaitau dabar nėštumo biblijoje apie mitybą. Aišku, viskas žinoma iki kaulų smegenų ir tt., bet labai neblogai prisiminti geruosius įpročius  rolleyes.gif Dar geriau būtų pastoviai jų laikytis  blush2.gif Štai vienas patarimas: "jei pagrindinis patiekalas buvo sotus, desertas tegul būna lengvas, jei pagrindinis patiekalas buvo iš daržovių, kaip desertą valgykite jogurtą arba sūrį". Nekur neradau sakinuko apie mano mėgstamus Snickerius ir maskarponės tortą  biggrin.gif

desertu nevalgau. man cia viskas del to, kad meciau rukyt ir dietu nebesilaikau verysad.gif svajoju kuo greiciau pagimdyt ir vel laikytis grieztai unsure.gif kai esi linkes, zmogus, tukt , tai nepades ir sveika mityba - tik dietos ir sportas
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 20, 23:13)
desertu nevalgau. man cia viskas del to, kad meciau rukyt ir dietu nebesilaikau  verysad.gif  svajoju kuo greiciau pagimdyt ir vel laikytis grieztai  unsure.gif  kai esi linkes, zmogus, tukt , tai  nepades ir sveika mityba - tik dietos ir sportas

Manau, kad dauguma iš mūsų yra linkusios storėti smile.gif aš irgi prieš nėštumą laikiausi dietų, bet nenustojau skaičiuoti kalorijų ir nėščia būdama. Juk nereikia o ir nemanau,kad galima suvartoti kokius 5000 kcal per dieną ir teisintis,kad esu nėščia smile.gif mane taip traukia prie saldumynų , bet stengiuosi suvartoti jų kuo mažiau..kol kas priaugau 3,5 kg. Ir tikiuosi per visą nėštumą nepriaugsiu daugiau nei 10.
Atsakyti