Ar atsiras forume šių žanrų filmų gerbėjų?
Kviečiu pasidalint savo įspūdžiais apie filmus.
sveika
na šiaip jau tema yra apie filmus, bet, kaip suprantu, ši tema galioja tik tam tikriems filmams :
taigi, gal kokius dešimt metų buvau siaubo filmų gerbėja.. bet pastaruoju metu juos žiūriu vis rečiau
čia man labiausiai įstrigę filmai:
ring (visos dalys)
grudge (visos dalyys)
blade (visos dalys)
shutter
unborned (jei neklystu užrašydama pavadinimą..)
drag me to hell
tai tiek...
beje, man labiau patinka tokie siaubo filmai, kuriuose nėra daug kraujo. nors esu mačiusi kelias pjūklo dalis, bet nė viena dalis nė kiek nesujaudino...
o vat ring tipo filmai mane tikrai prikausto ir sukelia daug emocijų.. kad ir kiek kartų žiūrėčiau ring, man jis vis dar baisus..

taigi, gal kokius dešimt metų buvau siaubo filmų gerbėja.. bet pastaruoju metu juos žiūriu vis rečiau

čia man labiausiai įstrigę filmai:

tai tiek...
beje, man labiau patinka tokie siaubo filmai, kuriuose nėra daug kraujo. nors esu mačiusi kelias pjūklo dalis, bet nė viena dalis nė kiek nesujaudino...
o vat ring tipo filmai mane tikrai prikausto ir sukelia daug emocijų.. kad ir kiek kartų žiūrėčiau ring, man jis vis dar baisus..
Sauni tema! is tikruju yra filmai, kurie sukelia siurpuliukus, bet.. geraja prasme
jei kalbam apie kitokio zanro filmus, tai man gerokai siurpuliuku sukele "Sestasis jausmas". taip subtiliai vietom isgasdindavo
super filmas
be to, nesenai maciau "stoning of soraya" (lyg ir taip vadinasi).. na, cia toli grazu ne siaubo filmas, bet pasakojimas, kaip arabu salyse apkaltina moteri, kad ji isdave savo vyra ir nusprendzia ja.. uzmetyti akmenimis.. sunkus filmas, bet tikrai siurpai per kuna ejo.. juolabiau, kai supranti, kad tokie dalykai vis dar vyksta pasaulyje
ai, dar girdejau, kad "the mirrors" baisus, bet nemaciau

jei kalbam apie kitokio zanro filmus, tai man gerokai siurpuliuku sukele "Sestasis jausmas". taip subtiliai vietom isgasdindavo

Ring, kiek žinau, yra trilogija, o filmų berods yra tik dvi dalys. Trečios dalies greičiausiai jau neteks sulaukti

man laabai patiko "the skeleton key". pabaiga netiketa, nera jokiu pjaustymu ir krauju, tik psichologine itampa. liuks
amerikietiškos yra dvi filmo ring dalys. o kiek japonų, nežinau... knygas esu tris skaičiusi, bet kažkur girdėjau, kad dar ketvirta yra...
Man labai patikęs siužetas Madhouse/ Beprotnamis (2004)
Madhouse
Todėl labai laukiu Kuždesių salos premjeros
Shutter island
Madhouse
Todėl labai laukiu Kuždesių salos premjeros
Shutter island
QUOTE(sheeva @ 2010 01 14, 15:39)
Ar atsiras forume šių žanrų filmų gerbėjų?
Kaip tik ieškojau tokios temos, norisi paplepėti, rekomendacijų išgirsti

Bėda tik ta, kad aš dažnai nepamenu pavadinimų, tai man sunku ką kitiems rekomenduoti

O šiaip tai visgi bendrai paėmus tiek man, tiek MB bene labiausiai patiko Jeepers Creepers

Dar labai įvertinom rusiškąjį Putievoj obchodčik, nesitikėjom tokio gero filmo iš rusų ir ta muzikytė tokia užvežanti, dainuodavom sau po to

Kaimas The Village irgi savotiškai labai žavus buvo, kino teatre žiūrėjom, tai bliamba tie vaizdeliai, tokie net mėlyna regis, dar iš to filmo po šiai dienai juokais kartojam tą frazę "užeikite, užeikite"

Pjūklas

Na skambutis irgi nieko

Taip pat patiko 'Žinau ką padarei praeitą vasarą'

Paauglystėje ciokindavau išplėstom akim pasakėles iš rūsio, labiausiai įsiminė su gimtadienio tortu, su dėže, su įkasimu į smėlį prie jūros ir paskandinimu.
Nežinau, daug kas patiko, net su tamsos valdovais ar kaip ten liūtais afrikoje, su rykliais, su anakondom, viskas nuo nuotaikos priklauso.
Ai, va dar pamenu, geras tas, kur daug žmonių uždaryti patalpoje ir vienas kitą turi išžudyti, kad nors vienas iš ten išeitų... Po to analogiško siužeto mačiau Japonų filmą, kaip labai piktas mokytojas nugabeno mokinius į salą ir ten vieni kitus irgi taip pat turėjo išžudyti, kad nors vienas išliktų.
Na ir nežinau ant kiek jis siaubo, bet vistiek su savo šiurpumu, tai Twin Peaks, nu bliamba filmelis, užburiantis, žiūrėjau jį turbūt 4 ar 5 kartus, nors šiaip nesu iš tų žmonių, kurie kartoja filmo žiūrėjimą, tik išskirtinimas filmams padarau tokias išimtis
Šiaip nepatinka su visokiais vabalais, žiurkėmis, ateiviais kažkokiais... Man šiaiop tikrai geriausia, kai tas siaubas baubas būna viena kažkokia būtybė, nu ar dvi panašios...

Papildyta:
QUOTE(kerynea @ 2010 01 14, 16:29)
nerekomenduoju

2009 metai daugiausiai žiūrovų sulaukę siaubo filmai, trileriai:
Kruvina seserijos paslaptis / Sorority Row
Nacių eksperimentas / Town Creek
Antikristas / Antichrist
Dženiferės kūnas / Jennifer's Body
Pjūklas VI / Saw VI
Galutinis tikslas 4 / The Final Destination
Našlaitė / Orphan
Pandorum / Pandorum
Paskutinis namas kairėje / The Last House on the Left
Įkalinta pragare / Drag Me to Hell
Pragaras Konektikute / The Haunting in Connecticut
Angelai ir demonai / Angels & Demons
Kruvinoji Valentino naktis 3D / My Bloody Valentine 3D
Penktadienis, 13-oji / Friday the 13th
Prakeiksmas / The Unborn
Kruvina seserijos paslaptis / Sorority Row
Nacių eksperimentas / Town Creek
Antikristas / Antichrist
Dženiferės kūnas / Jennifer's Body
Pjūklas VI / Saw VI
Galutinis tikslas 4 / The Final Destination
Našlaitė / Orphan
Pandorum / Pandorum
Paskutinis namas kairėje / The Last House on the Left
Pragaras Konektikute / The Haunting in Connecticut
Kruvinoji Valentino naktis 3D / My Bloody Valentine 3D
Penktadienis, 13-oji / Friday the 13th
Prakeiksmas / The Unborn
QUOTE(sheeva @ 2010 01 19, 18:12)
man šitas- gryna nesąmoė pasirodė

QUOTE(sheeva @ 2010 01 20, 17:21)
2009 metai daugiausiai žiūrovų sulaukę siaubo filmai, trileriai:
Pjūklas VI / Saw VI
Našlaitė / Orphan
Prakeiksmas / The Unborn
Pjūklas VI / Saw VI
Našlaitė / Orphan
Prakeiksmas / The Unborn
šiuos mačiau (išskyrus našlaitę), tai labai visi patiko

SVeikos,
smagi temele. As irgi esu sio zanro gerbeja. Gal labiau psihologinio trillerio, negu kad tiesiog siaubo. Labai patinka "Velnio advokatas" ir "Konstantinas" su Reevsu. "Sestasis jausmas" su Willisu irgi is megstamiausiu. Neseniai maciau pandorum - na irgi toks visai neblogas, nors cia gal labiau is sci-fi serijos. "Veidrodziai" nepatiko visiskai, labai jau nuvalkiotas siuzetas, geriau jau "Sillent Hill" paziureti. Ideja panasi o realizavimas pastorojo daug geresnis. Na ir zinoma pats geriausias, nuostabiausias ir visaip iausias - "Egzorcistas"(The Exorcist 1973m.)
smagi temele. As irgi esu sio zanro gerbeja. Gal labiau psihologinio trillerio, negu kad tiesiog siaubo. Labai patinka "Velnio advokatas" ir "Konstantinas" su Reevsu. "Sestasis jausmas" su Willisu irgi is megstamiausiu. Neseniai maciau pandorum - na irgi toks visai neblogas, nors cia gal labiau is sci-fi serijos. "Veidrodziai" nepatiko visiskai, labai jau nuvalkiotas siuzetas, geriau jau "Sillent Hill" paziureti. Ideja panasi o realizavimas pastorojo daug geresnis. Na ir zinoma pats geriausias, nuostabiausias ir visaip iausias - "Egzorcistas"(The Exorcist 1973m.)
QUOTE(sheeva @ 2010 01 20, 16:21)
Našlaitė / Orphan
Pandorum / Pandorum
Pandorum / Pandorum

beje, aš truputį gydausi po operacijos, tai nieko neveikiu, tai kaip tik žiūrėjau siaubiaką šiandien, nes senokai jau buvau rimtai taip nuo pradžių žiūrėjusi, nebent teliką junginėjant vakarais ką užgriebdavau, tarkim siaubiaką su avimis mutantėmis