Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, sukeliantis šiurpuliukus

Su siaubukais siais laikais tikrai ne kas, jau senokai gero siaubo arba trilerio neteko matyt. Paskutinis is geresniu turbut buvo "A Tale of Two Sisters" arba amerikieciu perdarytas tas pats filmas "Uninvited" pavadinimu. Japoniskas originalas, kaip ir turbut visiem aisku, isiminine labiau.

QUOTE(sheeva @ 2010 01 20, 14:21)
Kruvina seserijos paslaptis / Sorority Row

Cia vaikam paklykaut, nes filmo intelekto lygis paskaicius siuzeto linija, pamacius treileriuka ir filmo istraukas, pasirode daugmaz toks pats kaip kad "Zinau ka padarei ana vasara"
Galutinis tikslas 4 / The Final Destination

O situos tai lupt reik, pirmas ir antras filmas buvo geri, su potekste, kad nuo lemties/mirties nepabegsi, o dabar tik kepa naujas "serijas" kad pinigeliu i kisenes pribyretu, originalumo liko visas nulis sad.gif
Našlaitė / Orphan

Sita filma ziurejom kine - patiko, tikrai galiu pasakyt, kad butent tokios atomazgos jokiame filme matyti man dar neteko.
Paskutinis namas kairėje / The Last House on the Left

Nevilioja kazkaip visai manes sis filmas, atsiliepimai lyg is neblogi, bet kad nelabai idomus atrodo.
Įkalinta pragare / Drag Me to Hell

Sitas, deja, nuvyle, o tikejausi labai gero filmo. Nepatiko tai, kad kurejai iki galo taip ir nenusprende, ar nori rimto siaubuko ar kazkokios parodijos, uz tai sumete abu i viena ir nelabai kas gavosi. Is esmes, ziurisi neblogai, bet galejo but tikrai geriau. Bent jau man.
Pragaras Konektikute / The Haunting in Connecticut

Gal kuri matet sita filma? Butu idomu isgirst atsiliepimus, vis laukiam kol DVD kaina nukris, nes ir paziuret norim, ir pinigu gaila, o vdrug nepatiks ax.gif
Prakeiksmas / The Unborn

Irgi visai ziurimas, bet nieko ipatingo, antra karta turbut neziureciau.
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 02 11, 14:41)

Šiaip pats baisiausias (bent man) "nešantys žinią" (the messengers), bet tik pirma dalis, antra dalis tai tokia be ryšio...

Neblogas filmas, netikėta atomazga, yra momentų, priverčiančių krūptelėti. Visgi, Kristen Stewart vaidyba nuvylė.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 22, 05:29)
Pragaras Konektikute / The Haunting in Connecticut

Gal kuri matet sita filma? Butu idomu isgirst atsiliepimus, vis laukiam kol DVD kaina nukris, nes ir paziuret norim, ir pinigu gaila, o vdrug nepatiks ax.gif

Visai nieko tas filmas, nėr super baisus, bet patiko jau ta pati pabaiga, kai visi siaubai krenta biggrin.gif
Šiaip pati pirkt nepirkčiau, geriau parsisiųst.
Atsakyti
QUOTE(prabanga @ 2010 02 26, 16:04)
Visai nieko tas filmas, nėr super baisus, bet patiko jau ta pati pabaiga, kai visi siaubai krenta biggrin.gif

man tai patiko,jei cia apie ta pati,net buvau issigandus vienoj vietoj (bet cia per savo neapdairuma biggrin.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
Mano baisiausiu- geriausiu sarasiukas:
Paranormal activity
Ring 1,2
Others
Orphan

Final destination 1 ir 2 savu laiku kazkaip baisu buvo biggrin.gif daba butu nelabai manau
Grudge dar pusetinas
I am a legend patiko, bet nelabai man siaubo jis smile.gif nors galima priskirt
Gal dar Gothika ir The Cell
ir nu nebezinau :/ megstu siaubekus labai, bet man baisiu labai sunku rast...

Atsakyti
QUOTE(prabanga @ 2010 02 26, 13:04)

Piratavimu neuzsiimame uz tai ir laukiam, kol parduotuvese kaina nukris biggrin.gif

Kas dar kokio gerio uzmatet siaubuku fronte? Jauciu, kad reiks uzbegt i bendra filmu tema pasiskaityt, kas gero, nes norisi ka nors naujo, verto demesio paziuret, o kinuose nieko padoraus kaip ir nera siuo metu sad.gif
Atsakyti
Kas jau matė Kuždesių salą? Patiko? Ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2010 03 11, 12:14)
Kas jau matė Kuždesių salą? Patiko? Ne? smile.gif

Cia Shutter Island? Dar nemaciau, bet labai viliojanciai atrodo, gal net i kina keberiosimes ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 03 13, 22:13)
Cia Shutter Island? Dar nemaciau, bet labai viliojanciai atrodo, gal net i kina keberiosimes ziuret biggrin.gif

As maciau smile.gif kazkuo primena "Nuostabus protas" smile.gif man patiko, nes man patinka psichologiai filmai, nors tarpais buvo gerokai istesta.. patariu pabandyt wink.gif
Atsakyti
Visi giria "paranormal activity", o man jis kaip tik įspūdžio nepaliko... blush2.gif bet tikriausiai dėl to, kad jis buvo jau n-tasis mato matomas siaubo filmas, ir jame nebuvo ypatingų efektų. g.gif (na visokių baisių vaizdų ir pan.), na tik tai gal truputi šiurpu, kad filmas atrodo kaip filmuotas buitine kamera, tai tam tikro tikroviškumo suteikia. smile.gif
Atsakyti
Siandien kine ziurejom "Shutter Island". Filmas, is esmes, labai gerai suvaidintas bei surezisuotas, gaila tik kad po kokiu 20-30 minuciu viskas nuspejama buvo, tik gal idomumas ziuret isliko per visa filma, nes, bent jau mes, neitarem kiek giliai tie musu numanymai kasasi, o iki tokiu gilumu, kurias pamatem filmo gale tikrai neprisikasiau, bent jau as. Ypac ta vieta, kur paaiskeja, jog vaikus nuskandino butent jo paties zmona.. Siaip i filma ejom tikedamiesi kazkokiu baubuku, nes sprendziant is treilerio, tai taip ir atrode. Tiesa sakant, filmu nenusivyliau, tik galejo truputi trumpesnis but, nes uzkapali tai paskaudo labai labai nuo sedejimo dvi valandas lotuliukas.gif

P.S. Velnias, reikia mum spoileriu UBBC, kad paslept teksta butu galima, o tai geltonai rasinet visai nesamone ir vistiek matosi doh.gif
Atsakyti
O mane sukrete filmas THE ROAD, jis ne siaubekas, apie kanibalizma, kaip zmones tam kad isgyventu medziojo kitsu zmones ir juos valge, laikydavo rusy kol nusikankins, nes negaledavo ju nei nusauti (kadangi taupe sovinius), ten filme kazkokia katastrofa ivyko, tik nelabai supratau kokia, todel zmones kovojo uz isgyvenima. Tai va, man paliko ispudi, bet ir sukrete
Papildyta:
QUOTE(fragila @ 2010 02 06, 15:23)
Martyrs, filmas tikrai keliantis  siurpuliukus, itraukiantis siuzetas.

Man jis per daug siurpus, po jo visa savaite vaiksciojau vis dar pasiurpusi, bet ant kiek zmogaus fantazija nesa g.gif
Atsakyti