Priežiūra paprasta- kai susitepa (pvz nuo prieskonių, pomidorų padažo ir pan.) reikia išplauti ūkiniu muilu ir viskas, jis vėl kaip naujas
QUOTE(Will @ 2005 11 27, 13:29)
Tai NORWEX firmos mikropluošto gaminys. Parduotuvėse neparduodamas, įsigyti galima tik iš konsultantų
Priežiūra paprasta- kai susitepa (pvz nuo prieskonių, pomidorų padažo ir pan.) reikia išplauti ūkiniu muilu ir viskas, jis vėl kaip naujas
Tikrai pirmąkart girdžiu
o tai čia indaplovėj plauti? aš jos neturiu.............
Nesuprantu tik kaip naudoti paprastoj kriauklėj: sudėti indus, užmerkti indus ir tada išsiplauna? ar kaip nos kitaip
Nesuprantu tik kaip naudoti paprastoj kriauklėj: sudėti indus, užmerkti indus ir tada išsiplauna? ar kaip nos kitaip
taigi, o kur tuos konsultantus rasti?...
Ir dėl namų buhalterio - ar ten tikrai nėra galimybės fiksuoti perkamo produkto kiekį (vnt., kg ir pan.)? būtų labai naudinga.
QUOTE(merepopins @ 2005 11 27, 15:12)
Tikrai pirmąkart girdžiu
O šiuo tinkleliu ir tefloninius indus galima plauti, nebraižo paviršių? Tikiuosi, konsultantų-pardavėjų ne tik Vilniuje yra 
QUOTE(Janike @ 2005 11 27, 16:11)
o tai čia indaplovėj plauti? aš jos neturiu.............
QUOTE(leu @ 2005 11 27, 16:18)
taigi, o kur tuos konsultantus rasti?...
Tas tinklelis yra minkštas (iš išvaizdos- lygiai toks pat kaip maišelis skalbiniams sudėti, toks, kur baltas su užtrauktuku būna) Naudojamas vietoj kempinėlės indams plauti plaunant rankomis
Dėl konsultantų... Vilniuje aš galiu padėti, o dėl kitų miestų- rašykit až, mėginsiu surasti ir atsiųsti kontaktų jūsų miestuose
o kiek kainuoja tas tinklelis
Kaip jį įsigyti?Čia ne tas pats stebuklas kur langus ir veidrodžius valo?
QUOTE(leu @ 2005 11 27, 16:20)
Ir dėl namų buhalterio - ar ten tikrai nėra galimybės fiksuoti perkamo produkto kiekį (vnt., kg ir pan.)? būtų labai naudinga. 
Ar Jums nedingsta praeito mėnesio duomenys?
Man dingo..
Ką darote, kad nedingtų.
QUOTE(Kozete @ 2005 11 28, 10:32)
na man tai niekur nedingsta, tiesiog nauja menesi rodo naujus duomenis, o seno gali atsidaryti pasirinkus kita menesi, ten pirmam puslapi kur dabar lapkritis uzrasyta galima pakeisti i spali ir matysi spalio duomenis
QUOTE(ausrytuke @ 2005 11 28, 10:59)
na man tai niekur nedingsta, tiesiog nauja menesi rodo naujus duomenis, o seno gali atsidaryti pasirinkus kita menesi, ten pirmam puslapi kur dabar lapkritis uzrasyta galima pakeisti i spali ir matysi spalio duomenis
Žinau, kad ten yra pasirinkimas kitiems mėnesiams, bet pas mane yra tik vienas pasirinkimas einamojo mėnesio.
Galbūt yra kažkokie nustatymai? Ir gal ten kažkas blogai nustatyta?