Įkraunama...
Įkraunama...

kai kišenėse švilpia vėjai

Kliopa,

Na nežinau ar ten ta nuoroda ir namų ūkio CD viens prie vieno (tam, kad sutikrint turėčiau nusipirkti mirksiukas.gif ), bet man vistiek pravers (tiesa, tik nuorodą išsisaugojau, bet dar nestudijavau)

http://lexx2.cjb.net/
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2005 11 20, 10:21)
Kliopa,

Na nežinau ar ten ta nuoroda ir namų ūkio CD viens prie vieno (tam, kad sutikrint turėčiau nusipirkti mirksiukas.gif ), bet man vistiek pravers (tiesa, tik nuorodą išsisaugojau, bet dar nestudijavau)

http://lexx2.cjb.net/

tai taip čia tas pats namų buhaltersi, kur minėjau. Mums tai labai padeda taupyti
Atsakyti
Ryžiuke,
instaliavau, bet dabar nerandu kur doh.gif , koks ten turi būti prierašas po taškiuko?
.doc,? .dbf? ar koks? blink.gif
Atsakyti
greičiausiai nb2000.exe
pabandyk paieškoti kompe per search 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 11 20, 14:54)
greičiausiai nb2000.exe



susiinstaliavau namų buhalterį
bet nežinau kaip pradėti naudotis programa? blush2.gif
ką reikia spausti?
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2005 11 19, 12:13)
7. Užsienyje, kur egzistuoja ekonominių žinių perdavimas savo atžaloms, labai įprastas pamokymas-10 procentų nuo atlyginimo atidėti "juodai" dienai. Tai kiek tau išeitų? 140*12  gaunam 1680 per metus g.gif . Pabandyk juos įdarbinti, kad ir į Finastą ar kur ten, lai pinigėliai uždirbinėja pinigėlius , o tau pagundoms mažiau liks biggrin.gif .

čia tai geras pasiūlymas, bet... g.gif Aš šiandien specialiai paskaičiavau, nes, nors pajamos nėra minimalios, neprasisukam normaliai: vien mokesčiams ir paskoloms išleidžiam beveik 68 % visų savo pajamų. Tai, jei paliksim 10 % taupymui, pragyvenimui, į kurį įeina pampersai, mišinukai, maistas, apranga, pramogos ir t.t. (žinoma, kelių paminėtų paskutinių punktų jau senokai beapturėjau cry.gif ), lieka viso labo 22 % blink.gif blink.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą- naudingų patarimų yra thumbup.gif
Mums labai padėjo Namų buhalteris- dabar jau nebeskaičiuoju, nes kurį laiką neturėjau kada suvesti duomenų, bet įprotis žiūrėti KĄ perkam liko.
Anksčiau pirkdavom NORFOJ tikėdami, kad ten pigiau, dabar apsipirkinėjam Maximos bazėje. Išties Norfoje pigiau, jei perkama dažnai, bet mes dabar į parduotuvę einam tik kartą per savaitę, tai Maximoje išeina pigiau, nes kai reikia nusipirkti maisto savaitei, Norfoje pasirinkimas kartais per mažas sad.gif O skirtumas akivaizdus- vieno apsipirkimo metu paliekam virš 100lt, kai pirkdami kasdien sumokėdavome ne mažiau 20- 25lt doh.gif
Indų ploviklis- jį perku Thomas Phipils parduotuvėje. Renkuosi koncentratą, kurį reikia skiesti vandeniu. Pasjutinį kartą pirkau vasarą : 4L koncentrato, 12lt, iki dabar sunaudojau maždaug pusę thumbup.gif Kai baigsiu ta ploviklį, pirksiu specialų tinklelį indams plauti- jo kaina 28lt, nereikia naudoti jokių ploviklių ir tarnaus ilgiau nei metus (firos direktorė naudoja jau beveik metus, tai jis dar kaip naujas thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 11 25, 20:24)
Kai baigsiu ta ploviklį, pirksiu specialų tinklelį indams plauti- jo kaina 28lt, nereikia naudoti jokių ploviklių ir tarnaus ilgiau nei metus (firos direktorė naudoja jau beveik metus, tai jis dar kaip naujas  thumbup.gif  )


kas cia per daiktas blink.gif pirma kart girdziu blink.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Baltas tinklelis, kuris plauna riebalus ir kitus nešvarumus ne priemonių indams plauti. Jo struktūra leidžia lengvai nuplauti maisto likučius, audinys neįgyja nemalonaus kvapo. Žinau, kad daug kas jį naudoja ir odai plauti (pvz odiniams baldams, striukėms, rankinėms)
Jei norėsi smulkesnės informacijos- rašyk až
Atsakyti
ei, bet gi ir aš noriu smulkesnės informacijos!.. blush2.gif kas čia per daiktas, kur tokį gauti... vis mažiau chemijos ant motinėlės žemės gal supilčiau... manau, būtų į temą viešai tokia info pasidalinti. Jei ne, tai malonėkite ir man į až, prašau 4u.gif
Atsakyti
ir aš ir aš noriu... rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš
Atsakyti