Įkraunama...
Įkraunama...

kai kišenėse švilpia vėjai

QUOTE(AgnePagne @ 2006 01 17, 11:13)
As pavyzdziui kaip taupau.Pinigus laikau ant korteles.Leidziu sau per menesi isleisti iki tam tikros sumos, t.y., kad saskaitoje liktu tokia ir tokia suma. Taip kas menesi kazkiek sutaupau, ypac dabar, kai dariausi remontus, o dabar perkuosi baldus ir duris. Prausiuosi kasdien, o maudausi karta per savaite.Taip isleidziama maziau vandens, ypac turint galvoje, kad skalbenke suryja daug salto vandens, o esant mazam vaikui, skalbiama daznai. sunu maudau po dusu, karta per savaite vonioje.Tai ne tik del taupymo, bet ir del nuovargio. Dabar kasdien i taupykle metu metalinius, kaip graza gautus pinigelius kiek galiu.Taupau vasaros atostogoms. Daiktus perkuosi gavusi alga, o jei pavyksta neisleisti pinigu iki nustatytos sumos, nusiperku uz tokia suma, kuri nevirsytu mano nusistatyto limito. Planuoju nuolat, nes si menesi taisiau masina, o sekantis didelis pinigu ismetimas bus dantims. Dirbu paplidomai, taupau elektra, indus plaunu prisileidus vandens i kriaukle ir ploviklio, kaip daro uzsienieciai. Ir neleidziu pinigu smutkems, neperku brangiu daiktu, kuriu atitikmeni galiu rasti daug pigesni.Be to darbe nesioju uniforma, tad pinigu nesvaistau rubams, kuriuos ne visada ir savaitgaliais turiu galimybe apsivilkti, nes del namu ruosos ir noro leisti laika namie, daznokai niekur neiseinu.Vat taip ir judu i prieki.Ir visai nieko.O esu vienisa mama.Gal gyvenimas ismokina tokiu gudrybiu.

Dar ka pridursiu:pinigu laikymas ant korteles jau savaime yra puikus budas taupyti.

Sekmes:)

Gerai, kad darbe tenka nešioti uniformą. O jei dirbi tokį darbą, kur nėra uniformos? Tenka pirkti rūbus. Ir nevisada dėvėtuose randi nenutrintus. Suaugusių rūbai tinkami darbui būna retai. Bet, spaudžiant finansams, sukiesi iš padėties kaip įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 01 20, 22:48)
Gerai, kad darbe tenka nešioti uniformą. O jei dirbi tokį darbą, kur nėra uniformos? Tenka pirkti rūbus. Ir nevisada dėvėtuose randi nenutrintus. Suaugusių rūbai tinkami darbui būna retai. Bet, spaudžiant finansams, sukiesi iš padėties kaip įmanoma.

Na gerumo tame yra, bet patikek, kaip pabodo per ilga laika ta uniforma.Jokios saviraiskos, kazkokia pilkuma. Be to kiekviena diena reikia keistis marskinelius, o tai reiskia, kad juos reikia balinti, nes uzjuosta, nugelsta, kad juos reikia lyginti kartu su patalines, savo ir vaiko rubeliu kruva. Reikia kasdien nepriekaistingai atrodyti, investuoti i ta apranga, nes jos neparupina. O tai jau papildomi rupesciai. Zinoma, ir as renkuosi vadinamuosius "skudurynus", kuriuose rasti baltus marskinelius yra tikras lobis. Tad ir uniformoje, ir neuniformoje yra savu pliusu ir minusu.Taciau ne apie tai mes cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
nesu garantuota, kad nepasiklydau temose, bet berods cia buvo apie parduotuve geologu gatveje...

gal kas ten dazniau lankote, tai norejau paklausti:
ar buna ten kokie nauju prekiu uzvezimai, ar tiesiog pastoviai po truputi papildomos prekes?
ar nuo sezono kiek nors priklauso asortimentas?
ar buna ten klasikiniu oficialiu kostiumeliu?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2006 01 23, 09:50)
nesu garantuota, kad nepasiklydau temose, bet berods cia buvo apie parduotuve geologu gatveje...

gal kas ten dazniau lankote, tai norejau paklausti:
ar buna ten kokie nauju prekiu uzvezimai, ar tiesiog pastoviai po truputi papildomos prekes?
ar nuo sezono kiek nors priklauso asortimentas?
ar buna ten klasikiniu oficialiu kostiumeliu?

Aš klausiau, tai sakė, kad papildo kiekvieną dieną thumbup.gif
Šį šeštadienį buvau, tai nustebino permainos- antrame aukšte lieka tik sandėlys, prekiaujama tik pirmame aukšte doh.gif bet ten dabar truputį didesnė parduotuvė nei buvo anksčiau, bet prekių gerokai mažiau unsure.gif Kaip supratau, ten dar permainos vyksta, gal dar prasiplės ta parduotuvė ir daugiau prekių bus g.gif
Nuo sezono šiek tiek priklauso- kai buvom anksčiau, pirkom vyrui žieminė striukę, dar buvo ir moteriškų verstos odos kailinukų thumbup.gif Dabar nieko tiknamo šiam orui nemačiau sad.gif daugiausia buvo visokių marškinukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 01 23, 16:03)
Aš klausiau, tai sakė, kad papildo kiekvieną dieną  thumbup.gif
Šį šeštadienį buvau, tai nustebino permainos- antrame aukšte lieka tik sandėlys, prekiaujama tik pirmame aukšte  doh.gif  bet ten dabar truputį didesnė parduotuvė nei buvo anksčiau, bet prekių gerokai mažiau  unsure.gif  Kaip supratau, ten dar permainos vyksta, gal dar prasiplės ta parduotuvė ir daugiau prekių bus  g.gif
Nuo sezono šiek tiek priklauso- kai buvom anksčiau, pirkom vyrui žieminė striukę, dar buvo ir moteriškų verstos odos kailinukų  thumbup.gif  Dabar nieko tiknamo šiam orui nemačiau sad.gif daugiausia buvo visokių marškinukų  doh.gif

Buvau ir aš praeitą savaitę ten nuvažiavusi. Bet man tai ten nepatiko, kažkaip nieko gražaus savo dydžiui nepastebėjau, aš beje nešioju 34-38. Gal didesniems dydžiams ir galima ką rasti g.gif , nežinau. Bet kas labiausiai nepatiko, tai kad ten visi drabužiai labai sugrūsti doh.gif , tiesiog noras praeina kuistis.
Atsakyti
Gal ir ne į temą aš čia būsiu, bet gal žinote, kur pigiai galima gauti pakabų drabužiams? Žinoma, būtų geriau medinės, bet jos paprastai būna ir brangesnės. Reikėtų apie 100 vnt. Nesinori kelių šimtų litų išleisti vien tik pakaboms... g.gif Geriausia būtų kur nors Kaune... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 01 30, 17:32)
Gal ir ne į temą aš čia būsiu, bet gal žinote, kur pigiai galima gauti pakabų drabužiams? Žinoma, būtų geriau medinės, bet jos paprastai būna ir brangesnės. Reikėtų apie 100 vnt. Nesinori kelių šimtų litų išleisti vien tik pakaboms...  g.gif Geriausia būtų kur nors Kaune... blush2.gif

pabandyk ERBI (Kuršių g. 1, NORFA XXL), THOMAS PHILIPS (Savanorių 292) arba JYSK (Baršausko 66 a MOLAS?), bent Vilniuje tai šiose paruotuvėse pasitaiko pigesnių komplektukų. Ypač ERBI būna papigintų dalykų.
Atsakyti
turiu virtuvej ir koridoriui "taupias lemputes" koridoriui 16w virtuvei 24w. Ta 24w tai gelsva sviesa, viskas normaliai.. bet ta 16w tai melsva.. niuri aplinka patampa.. buvo kambary tokia, pakeiciau i normalia.. bo mano antidepresantai 42lt su centais kainuoja unsure.gif Ga trumpiau vartot reiks..
Atsakyti
thumbup.gif tema, seksiu...Nemoku taupyti, bet mokausi... blush2.gif
Atsakyti
ieškau ir nerandu duokit nuorodą apie namų buhalterį, kiek atsimenu buvo šitoj temoj bet dabar neberandu.
Ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 02 24, 08:52)
ieškau ir nerandu duokit nuorodą apie namų buhalterį, kiek atsimenu buvo šitoj temoj bet dabar neberandu.
Ačiū labai

http://butas.e-fabrikas.lt/
Atsakyti
Va va aš lygiai taip pat kaip Agnė Pagnė taupau, alga kortelėje, tai nusistatau sumą kurią galiu išleisti, o kiti pinigėliai paliekami, taip po truputį tauposi wub.gif
jeigu neišleidžiu numatytos sumos per mėn. tai tada tą neišleistą sumą panaudoju savo drabužiams ar kitoms sau reikalingoms prekėms ax.gif Šiaip tai aš ir vyras abu dirbam, uždirbam vidutiniškai, bet pasitaupyti tenka, nes irgi remontus pradėjom tai doh.gif O dar neužilgo didelė investicija į dantis laukia doh.gif Todėl ir tenka taupyti wub.gif
Atsakyti