QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 19, 13:54)
Jungiuosi prie "užsikonservavusių

"- nė nežinojau, kokių dalykų esama- ir dujinę nušveičia, ir gėles pasilaistai, ir beveik gali vietoj vitaminų sugert
Visų pirma reikėtų atidžiau perskaityti prieš pradedant kikenti, nes ne taip supratote, aš tikrai nesakiau, kad vien locu visa tai valau. Tam yra atskiros priemonės. Truputėlio atidumo...
O tai dabar aš viskuo kalta, aš mulkinu žmones ir tik dėl to kad parašiau savo nuomonę apie šios firmos produktus ir pasidalinau patirtimi?

Nei vienam nieko nepiršau gyvenime ir kiekvienas renkasi kas ką nori. Dar kartelį kartoju, kokie mano stalviršiai, ne jūsų reikalas, jau žinokite ir man pyktis pradėjo imti, ne jums spręsti, man juos geriau pasikeisti ar išbandyti visus esamus pasaulyje valymo produktus, vėl gi kartoju, parašiau tai, kaip buvo, tikrai ne iš reklaminių paskatų ar norėdama kažkam kažką įbrukti, įpiršti, pakeisti nuomonę ar supykdyti. Be to, pati parašiau ir dabar esu tos pačios nuomonės, kad šiai temai čia ne vieta. Nesijungiu ir neieškau aš jokių bendraminčių, man to nereikia. Rasiu man tinkamą kitos firmos gaminį, naudosiu jį ir jei kur rasiu man įdomią diskusiją, pasidalinsiu ir ten savo nuomone ir patirtimi apie tai.
Satura, argi dabar tu nelaikai savo žodžių
"myself, tai ji tam ir laikoma, kad tokios kaip Jennifer žmonių nemulkintų" žmogaus įžeidinėjimu?
taip pat šitas tamstos pasisakymas:
"neįsivaizduoju ir aš, kaip be šitos firmos anksčiau gyvenai rolleyes.gif Niekas nevalo, neplauna, namai murzini, stalas, orkaitė apžėlę per metų metus naudojimo (tokį vaizdelį kažkada mačiau studijoms atvažiavusi į Vilnių ir įsikėlusi į bendrabutį, tai ten sutras nuo stalo jau skusti reikėjo. Čia tai suprantu, metų metus gyveno vaikinai, nė vieno karto stalo nenusivalę, bet pati lyg ir visas sąlygas tam turėjai....) Tad neabejoju, kad nusipirkus bet kokių valymo priemonių ir apsitvarkyti galima, ir akyse prašviesėja, ir vyro sveikata pagerėja lotuliukas.gif
na tikrai juokinga - sunku paimti sodos, nusišveisti. Nusideginus pasitepti kad ir levandų eteriniu aliejumi, o ne chemikalų bomba loc'u ir nereikės čia atidirbinėti procentų šlovinant Amway".
Ar jums patiktų tai apie save skaityti? Juolab, kai tai tėra eiliniai svaičiojimai. Dėl akių prašviesėjimo ir mano vyro sveikatos, nieko nežinote ir taip drąsiai "kandžiojatės", duok Dieve, kad jums nebūtų to iš ko juokiatės...
Net nenoriu jums aiškintis, nes eilinį kartą viską išversite savaip, nes per kitą prizmę nesugebate pažvelgti.
Dar pabaigai tik pasakau, kad rašiau savo nuomonė, niekam jos nepiršdama, jokiu būdu neteigiau, kad ta produkcija yra ekologiška, nes pati suprantu kad taip nėra ir gal penktą kartą jau sakau, vėl gi, savo nuomonę, kad šiai temai čia ne vieta, bet tiek to, juk čia aš mulkinu žmones