Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kompanija

Pacituosiu iš www.bef.lt lankstinuko:
"Įvairiose šalyse galioja skirtingi reikalavimai ir gali būti draudžiamos skirtingos medžiagos.
Pavyzdžiui, Europos Sąjungoje yra draudžiama kosmetikoje naudoti apie 1000 medžiagų arba jų naudojimas ribojamas, tuo tarpu JAV – tik kelios dešimtys!"

Manau komentarų nereikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2010 04 18, 08:45)
LOC brangus nuo kada? Jo uztenka gi labai ilgam, rauzultate gaunasi tas pats kas pirkti kelias pakuotes is kitus..
Kuom patinka locas? Grindis plauna puikiai  thumbup.gif 

O del pacios Amway nzn kai norima rasti priekabiu ju visada atrasi, patinka naudoji nepatinka nenaudoji ir viskas... o cia pradeti isradineti dvirati nzn ar reikia.. Jei tokia prasta si kompanija, tiek chemijos ir pan kodel tokia populiari, pasaulyje placiai naudojama ir giriame?

Manau Lietuva cia dar gerokai atsilikusi tokiose dalykuose, turi gera produkta ir iesko meslo jame..

Nu va paklode prirasiau zodziu man patinka amway ir daug metu ja naudoju jau, problemu neturiu jokiu  thumbup.gif

taip. brangus. nes net ir grynas valo blogiau už paprastą už ūkinį muilą už 2 lt biggrin.gif . o grindis ir paprastas vanduo su šaukšteliu citrinos rūgšties plauna puikiai lotuliukas.gif . pabandyk, pamatysi.
aš apskritai prastesnio valiklio už loc nesu naudojusi. bet koks cheminis skystimėlis už 2 lt iš maximos plauna geriau. tik nepradėkit čia apie natūralumą bla bla bla. jau ne 1 temoj esam išnagrinėję jo sudėtį - ir ten vieni chemikalai, jokio natūralumo nė su žiburiu nerasi.

o dėl girimo pasauly , tai tik neperdėkit. nei kas giria, nei kas žino tą amway. čia tik platintojai galvoja, kad visi taip plačiai naudoja. mano aplinkoj nei tarp draugų nei tarp giminių nieks jų nenaudoja. ir apskritai, labiausiai žmonės naudoja tai, kas parduodama prekybcentriuose ir reklamuojama per tv. tokia realybė. amway nepapuola į nei 1 šių kategorijų.

taip LT atsilikusi, uždirba mažiausiai europoj, o perka didžiausią mėšlą už astronominius pinigus ir dar forumuose giriasi lotuliukas.gif doh.gif

tai ir naudok, jei neturi kur pinigų dėt ir nieko geresnio bei sveikesnio nesugebi rast. bet neik į ekologijos skyrelį ir nereklamuok čia tų cheminių kokteilių. kurie be to, kad nieko bendro su ekologija neturi, dar ir visiškai neveiksmingi yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 23 balandžio 2010 - 07:39
as apskritai nezinau ka su tuo loc daryti lotuliukas.gif gavau dovanu, tai ir naudoju..plaunu grindis ir viskas...nu kartasi stalvirsi virtuves nusivalau, bet man jis nei reikalingas nei ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 23, 07:33)

tai ir naudok, jei neturi kur pinigų dėt ir nieko geresnio bei sveikesnio nesugebi rast. bet neik į ekologijos skyrelį ir nereklamuok čia tų cheminių kokteilių. kurie be to, kad nieko bendro su ekologija neturi, dar ir visiškai neveiksmingi yra doh.gif

Nemanau kad reikejo taip jautriai sureaguoti ir plesytis tongue.gif Tai zinoma kiekvienam savaip, kazkam kaip pati sakei ir ukinis muilas gerai. Tai tik tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 24, 10:03)
as apskritai nezinau ka su tuo loc daryti  lotuliukas.gif gavau dovanu, tai ir naudoju..plaunu grindis ir viskas...nu kartasi stalvirsi virtuves nusivalau, bet man jis nei reikalingas nei ka  doh.gif

Pas mama i kaimo viduri atvaziavo jos sena drauge, na nesimate moterys gal 10 metu tikrai. Atsiveze drauge sventa LOCa salia sampano ir pyrago, eme pasakoti, kokius stebuklus jis daras bei koks jis ekologiskas hihihi.gif O tevukai mano tai su ekologija dirbe puse gyvenimo, zino, kas ir kaip turi buti biggrin.gif Drauge nustojo jai pudrinti apie ta ekologija, mama sako, kad jei isitikins daikto gerumu-pirks ir be jokios ekologijos(o ko gi ne-jei daiktas geras,ne maistas, kartais tikrai perkam neziuredami i sudeti). Paeme medini suola, kur lauke per ziema buna, apdulkejes, apnestas visokiom ziedadulkem. Viena suola puse mama plauna su vandeniu, kita puse-drauge su vandeniu ir LOCu, sveicia abi, sampanu uzsigeria biggrin.gif Nepriklausomas ekspertas buvo mamos zentas, kuris absoliuciai nieko nezinojo, nei kuria puse kuri plove, nei su kuo. Apziurejo zentas suola ir liepe perplauti...LOCu plauta suolo dali lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Žinau, kad temos teršimas, bet visa tiesa kaip ant delno... thumbup.gif Mama ir aš labai nustebom, kai vamzdžius nusprendėm natūraliom priemonėm pravalyt, prisiskaičiau čia, tai paprasčiausios sodos užpylėm ir po to acto, poveikis geresnis, nei vienų brangiausių iš PC thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Radau šitą temelę, perskaičiau ir nutariau vis gi parašyti savo nuomonę, nors ir labai atkakliai ši tema prašoma būti nebekeliama į viršų. Šiaip nesu nei ekologijos, nei sintetinio, konservantiško gyvenimo šalinininkė, tiesiog, bandau ir naudoju tai, kas man tinka, patinka bei turi kokį tai teigiamą poveikį. Ne per seniausiai išbandžiau ir vienų taip giriamą, kitų taip peikiamą Amway produkciją. Netikiu tokiais, ypatingai platinamais dalykais, pati to tikrai niekada nesiimčiau, bet draugė padovanojo LOC servetėlių, pabandžiau su viena išvalyti įsisenėjusią kavos dėmę iš vyro labai mėgstamos baltos palaidinės. Ir viena servetėlė ją sėkmingai pašalino. Toliau sekė LOC koncentratas, kuriuo kuo puikiausiai išvaliau minkšto kampo gobelene esančias senas dėmeles, tikrai baisią kiliminę dangą, gėlės juo laistomos pagaliau pradėjo augti. Apsiplikius ranką karšta arbata iš streso nežinojau ką daryti, užsitepiau loco, mano dideliai nuostabai, perštėjimas ir deginimas per kelias minutes praėjo ir neliko jokių prastų pojūčių ir nei žymių. Su orkaičių valikliu iš poros kartų išvaliau tikrai siaubingą orkaitę, WC valiklis be jokių šveitimų išbalino unitazą, zoom valiklis nuvalė riebaluotą stalviršį, ko nepadarė anei vienas tiek ekologiškas, tiek parduotuvinis valiklis. Kas dėl vitaminų, kiek gėriau visokiausių, tiek Lietuvoje pirktų, jų tarpe New Nordic, tiek anglijoje iš organic parduotuvių, jokio poveikio niekada nejaučiau. Aktuali problema akys, sugėrus vieną pakuotę vitaminų, linzes pirkau ketvirčiu mažesnės dioptrijos, nes senosios man buvo per stiprios. Vyras turi problemų su kojomis, nuo vaikystės bėdos, pastovus mėšlungio traukimas, negali normaliai miegoti naktimis. Po tikrai neilgo laiko magnio ir kalcio vartojimo, visi traukimai dingo, ko nebūdavo vartojant kitus, kad ir sertifikuotus ekologiškus papildus. Nežinau, gal tai ir sutapimas, sakysite, negaliu neigti, bet, nors ir suprantu, jog tai nėra sertifikuota ekologiška produkcija, vis tiek ji yra kažkiek geresnė už tas kuriomis prekiauja paprastos parduotuvės. Be to, gyvenant uk, ten tiesiog manija dėl organic produktų, pirkau ir naudojau visus ecover produktus. Tai tokio šlamšto dar niekada nebuvau turėjusi. Manau, kad gal ir ne vieta šiai temai būten šitame subforume, bet kiekvienas renkasi tai, kas jam gerai ir tinka. O tokie priešiški, įžeidžiantys bei tikrai pikti pasisakymai visiškai nėra gražu, o ką jau kalbėti apie kultūringumą. Juk niekas jums jų neperša per prievartą. Nesipykite, manau galima ir gražiai išsakyti savo nuomonę, pateikti faktus, o kad jos nesutampa tai normalu, kiek žmonių - tiek nuomonių. Atsiprašau, kad tiek daug prirašiau ir gal būt daug to, kas kai kam nepatiks, bet tai tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 18, 22:15)
Labas vakaras. ...

O man jusu postas i reklama labai panasus. blush2.gif Galiu ir klysti, bet... nu viska is Amway tiek giriat tiek giriat. Atrodo, kad i kiekviena beda yra atsakas is sios firmos. Ir kaip rasot, kad naturaliu produktu bandet ir viskas s... Na juk juos irgi reikia atrast - taip kaip paprastuose produktuose yra daug visko ir atsirenki labiausiai patinkanti, taip ir su naturaliais tas pats. Kalcis is esmes tas pats tiek sios firmos (stiprumas tai skiriasi), tiek paprastose vaistinese parduodamas, tai jusu vyrui turejo bet kuris padet, bet atrodo tik Amway tegere. O siaip del vitaminu, tai musu seimyna LT labai daug isbandem ir pigesniu, ir labai brangiu, bet poveikio neitin jautesi. Dabar geriam organiskus/naturalisu ir tikrai jaucim skirtuma. Bet velgi vienos firmos labiau patinka, kitos neitin. Valikliu namuose turim ir nenaturaliu, ir naturaliu, tai kaip pvz stikliniams pavirsiams didelio skirtumo tarp ju nepastebejau, universalus valiklis (naturalus) labai patinka, bet vistiek dujines pavirsiu ir siaip labai daug kitu pavirsiu megstu valyt pacia parasciausia soda - man idealiai ji isvalo. Ir vel pabresiu, kad reikia apie konkrecia firma kalbet, nes ne nuo to naturalus ar ne priklauso daikto veiksmingumas.

Atsakyti
Man tai atrodo kad viskas labai paprasta, labai lengva patikliu zmoniu lupomis paskleisti bet kokia informacija. Man irgi pudrino smegenis apie sios firmos naturaluma, bet as uzdaviau labai paprasta klausima - parodykite man sertifikatus ar ka nors irodancio siu daiktu ekelogiskuma? Konsultante pradzioje issprogdinusi akis tikino, kad tokie sertifikatai yra, taciau parodyti taip ir nesugebejo ir apskritai daugiau manes nebekalbino:)
Pacio tos kurios tikite siuo stebuklu pasiskaitykite oficialu Amway puslapi ir as uztikrinu kad nei sertifikatu nei labai aiskiai ivardinto ekologiskumo Jūs nerasite niekur pamineta. O kad kazkokiai bobutei kazkas pakuzdejo, kad cia visiskai naturalus dalykas ir visi dabar ta bobotue tiki tai man kazkaip baisiai naivu:)
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 18, 21:15)
Šiaip nesu nei ekologijos, nei sintetinio, konservantiško gyvenimo šalinininkė, tiesiog, bandau ir naudoju tai, kas man tinka, patinka bei turi kokį tai teigiamą poveikį.

šiuo teiginiu prieštaraujat pati sau mirksiukas.gif . geriausiai ir lengviausiai valo būtent sintetiniai valikliai. kad ir cilit bang - užpurški ant bet ko ir poveikis tiesiog akis bado savo - iškart paviršiai spindi biggrin.gif . bet juos perka tik tie, kurie nesidomi ekologija ax.gif

Toliau sekė LOC koncentratas, kuriuo kuo puikiausiai išvaliau minkšto kampo gobelene esančias senas dėmeles, tikrai baisią kiliminę dangą, gėlės juo laistomos pagaliau pradėjo augti.

Apsiplikius ranką karšta arbata iš streso nežinojau ką daryti, užsitepiau loco, mano dideliai nuostabai, perštėjimas ir deginimas per kelias minutes praėjo ir neliko jokių prastų pojūčių ir nei žymių.

jau mane vėl nervuoja su tuo LOC. nu iš kur jūs traukiat, kad jis gerAI VALO???? jis visiškai nevalo, pati turėjau tą ššš, bandžiau ant visų ir visko, ir nevalo nieko nei skiestas nei grynas biggrin.gif . viską reikia šveisti trinti, tik tada. bet šveisdamas trindamas su bet kuo išvalysi, ir LOC čia nė prie ko. todėl vat tokie pareiškimasi, kaip viską išvalė, man iškart parodo, kad nė velnio jūs jo nebandėt. o jei vis tik bandėt, tada meluojat, kad gerai valo. nes NEVALO Loc, nieko apskritai prastesnio veikimo nesu mačius. kad gėles patręšė, tai tikiu, kur jau nepatręš, gi ten chemikų privaryta biggrin.gif

apie ranką tai gal susilaikysiu nuo komentarų blink.gif . po šaltu kranu pakišt turbūt nesusiprotėjot, ane? biggrin.gif

Su orkaičių valikliu iš poros kartų išvaliau tikrai siaubingą orkaitę, WC valiklis be jokių šveitimų išbalino unitazą,

zoom valiklis nuvalė riebaluotą stalviršį, ko nepadarė anei vienas tiek ekologiškas, tiek parduotuvinis valiklis.

su cilit bang už 7 lt padarytumėt lygiai tą patį, tik sutaupytumėt krūvą šlamančių rolleyes.gif

lotuliukas.gif blink.gif riebaluotą stalviršį nuvalytumėt su bet kokiu indų plovikliu. ir neskieskit čia nesąmonių, kad niekas jums jo nenuvalė. nieko nėr lengviau, kaip nuvalyt riebaluotą stalviršį biggrin.gif . pati nesuvokiat kaip kvailai skamba tokių absurdų rašinėjimas lotuliukas.gif

Nežinau, gal tai ir sutapimas, sakysite, negaliu neigti, bet, nors ir suprantu, jog tai nėra sertifikuota ekologiška produkcija, vis tiek ji yra kažkiek geresnė už tas kuriomis prekiauja paprastos parduotuvės.

pateikti faktus, o kad jos nesutampa tai normalu, kiek žmonių - tiek nuomonių.

nieko ji ne geresnė. tikrai yra žymiai gerenės ir veiksmingesnės ekoprodukcijos, kad ir almawin apelsinų aliejaus valiklis - ir valo viską ir aplinkai bei sveikatai nekenkia ir kainuoja ne milijonus mirksiukas.gif

faktai ir yra tas dalykas, kuris turi sutapt rolleyes.gif . nuomonės gali būt skirtingos, bet faktai yra faktai, jie yra vienareikšmiai. o čia bandoma reklaminius pliauškalus įpiršt už faktus. ir tai jau yra blogai. na sutikit, toks "faktas" kaip "Loc valo puikiai" yra visiškas reklaminis pliauškalas, nes faktas yra visiškai priešingas - loc valo lb prastai. ir čia ne nuomonė, o faktas, kurį bet kas gali lengvai įrodyt biggrin.gif
Atsakyti
nutariau vis gi parašyti savo nuomonę, nors ir labai atkakliai ši tema prašoma būti nebekeliama į viršų.

Manau, kad gal ir ne vieta šiai temai būten šitame subforume

nuo antro punkto ir reikėjo pradėti tongue.gif

neįsivaizduoju ir aš, kaip be šitos firmos anksčiau gyvenai rolleyes.gif Niekas nevalo, neplauna, namai murzini, stalas, orkaitė apžėlę per metų metus naudojimo (tokį vaizdelį kažkada mačiau studijoms atvažiavusi į Vilnių ir įsikėlusi į bendrabutį, tai ten sutras nuo stalo jau skusti reikėjo. Čia tai suprantu, metų metus gyveno vaikinai, nė vieno karto stalo nenusivalę, bet pati lyg ir visas sąlygas tam turėjai....) Tad neabejoju, kad nusipirkus bet kokių valymo priemonių ir apsitvarkyti galima, ir akyse prašviesėja, ir vyro sveikata pagerėja lotuliukas.gif

na tikrai juokinga - sunku paimti sodos, nusišveisti. Nusideginus pasitepti kad ir levandų eteriniu aliejumi, o ne chemikalų bomba loc'u ir nereikės čia atidirbinėti procentų šlovinant Amway tongue.gif
Atsakyti
Na man nekiltų noras pirkti valiklį, kuris viską valo, gėles galima tręšti, nudegimus gydyti. Atsiprašau kas tada per sudėtis jo?
Atsakyti