Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kompanija

QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 20, 10:59)
Cia kaip kazkuri forumiete minejo,kad pvz.Amway ploviklio sudetis kaip Fairio. Tai ekologijos myletojos, pabandykit palaistyti geles su Fairiu ir su universaliu plovikliu is Amway pamatysite kas kenkia ir kas ne  biggrin.gif Naudoju sia produkcija jau du metus ir tikrai galiu drasiai teigti,,kad tai GERA PRODUKCIJA. Mano mazajai net alergija praejo skalbiant milteliais is Amway. Pacios atlikite testa: i vandens stikline ipilkite savu turimu  populiariu prduotuviniu milteliu,pamatysite kiek chemijos daleliu neistirpsta ir pluduriuoja ir visa tai lieka ant musu patalynes,kuria dar uzlyginame! O istirpinus Amway miltelius stiklineje,vanduo lieka svarut svarutelis,be jokiu alergenu!
Arba tarkim isbandykite pieneli apsinesusiam metalui,i kurio sudeti ieina naturali cirtinos rugstis. Palaizykit! ir galit but ikros,kad Smectos nereikes (cia asmeninis nutikimas su mano vaiku ne vietoje pasidejus valymo priemone). Galeciau dar ilgai ilgai viska vardinti... Tiesiog per tuos keleta metu isitikinau,kad si produkcija pateisina mano lukescius.

haha, mano anyta pirko daug amway produkcijosir gavo papkę, kaip kokią priemonę reklamuot. pvz įpilt kelis lašus į stiklinę vandens ir pūsti, kad eitų putos, o geriausias efektas kai putos lipa per viršų - matot, koks amway koncentruotas biggrin.gif spėju, su milteliais pavyzdį toje papkėje irgi atrasiu tongue.gif
tai kam pirkt dar kažką jei galima su natūralia citrinos rūgštim? Pusė sueitų į arbatą, likusi dalis metalui, gautųsi tikrai pigiau ir saugiau

Atsakyti
Tiesiog per tuos keleta metu isitikinau,kad si produkcija pateisina mano lukescius.

jūs maišot elementarius dalykus - puiku, kad jums tiko priemonės. aš esu daug ką naudojusi iš Amway, yra tikrai gerų dalykų. bet čia tema apie ekologiją - kurioj vietoj Amway ekologiška?
Atsakyti
Naudoju sia produkcija jau du metus ir tikrai galiu drasiai teigti,,kad tai GERA PRODUKCIJA.

jungiuosi prie žemuogienės drinks_cheers.gif Čia tavo asmeninių simpatijų reikalas, kas patinka. Kokį ši produkcija turi ekologinį sertifikatą, atmetus visas reklamines papkes? Jokio? Tai ką čia veiki? Laiką gaišti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 01 15, 12:18)
man tai vis klausimas iškyla, ar tuos amway platintojus taip moko apmokymuose, kad neva produkcija ekologiška, ar jie čia patys sumąsto taip beviltiškai apsimeluot?  g.gif  biggrin.gif

Kadangi esu buvusi toje vadinamoje amway "prezentacijoje" arba kitaip sakant nauju platintoju uzkabliavimuose tai galiu pasakyti, kad platintojai neissigalvoja apie ekologiska produkcija. Tiesiog taip praplaunamos smegeneles, kad tu patiki jog amway yra kazkoks stebuklas lotuliukas.gif pradedi aikcioti kai pamatai atliekamus bandymus-palyginimus, tarkime paprastu skalbimu milteliu ir amway koncentruotu rolleyes.gif ir panasiai..Kas nenusimano apie ekologija nei bum bum tas tikrai lieka apzavetas pvz super ploviklio kuris tinka dezinfekuoti darzovems, o paskui panaudota vandeli kuo puikiausiai galima supilti i tualeta, nes puikiai vamzdynus pravalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 20, 11:59)
Cia kaip kazkuri forumiete minejo,kad pvz.Amway ploviklio sudetis kaip Fairio. Tai ekologijos myletojos, pabandykit palaistyti geles su Fairiu ir su universaliu plovikliu is Amway pamatysite kas kenkia ir kas ne  biggrin.gif Naudoju sia produkcija jau du metus ir tikrai galiu drasiai teigti,,kad tai GERA PRODUKCIJA. Mano mazajai net alergija praejo skalbiant milteliais is Amway. Pacios atlikite testa: i vandens stikline ipilkite savu turimu  populiariu prduotuviniu milteliu,pamatysite kiek chemijos daleliu neistirpsta ir pluduriuoja ir visa tai lieka ant musu patalynes,kuria dar uzlyginame! O istirpinus Amway miltelius stiklineje,vanduo lieka svarut svarutelis,be jokiu alergenu!
Arba tarkim isbandykite pieneli apsinesusiam metalui,i kurio sudeti ieina naturali cirtinos rugstis. Palaizykit! ir galit but ikros,kad Smectos nereikes (cia asmeninis nutikimas su mano vaiku ne vietoje pasidejus valymo priemone). Galeciau dar ilgai ilgai viska vardinti... Tiesiog per tuos keleta metu isitikinau,kad si produkcija pateisina mano lukescius.

Keistus bandymus atliekat su vaiku sakyčiau doh.gif

P.s. galėtų moderatorė trint tokias temas.
Atsakyti
Cia kaip kazkuri forumiete minejo,kad pvz.Amway ploviklio sudetis kaip Fairio. Tai ekologijos myletojos, pabandykit palaistyti geles su Fairiu ir su universaliu plovikliu is Amway pamatysite kas kenkia ir kas ne   biggrin.gif Naudoju sia produkcija jau du metus ir tikrai galiu drasiai teigti,,kad tai GERA PRODUKCIJA. Mano mazajai net alergija praejo skalbiant milteliais is Amway. Pacios atlikite testa: i vandens stikline ipilkite savu turimu  populiariu prduotuviniu milteliu,pamatysite kiek chemijos daleliu neistirpsta ir pluduriuoja ir visa tai lieka ant musu patalynes,kuria dar uzlyginame! O istirpinus Amway miltelius stiklineje,vanduo lieka svarut svarutelis,be jokiu alergenu!

Tiek vienas, tiek kitas turėtų pakenkti gėlėm, nes į ploviklių (tiek eko, tiek natūralių, tiek ne) įeina paviršiaus aktyvios medžiagos, kurios tikrai nėra augalų maistinės medžiagos. Jei palaisčius plovikliu gėles nieko joms nenutinka, tai gal reiktų susirūpinti ar tas ploviklis aplamai atlieka savo funkcijas.
Alergenai, tai ne milteliai likę vandenyje, o kvapai, optiniai balikliai, koncervantai. Tai kad jie ištirpsta vandenyje, dar nereiškia, kad jie negali alergizuoti. Alergiją lemia nebūtinai chemija. Labai daug žmonių yra alergiški natūraliem produktam: braškėm, riešutam, medui, citrusiniams vaisiams. Netgi eko prekės, turinčios savo sudėtyje šių produktų, bus netinkamos, kenksmingos, jei esate alergiška šiems produktams.
Jei jau kalbėti apie buities priemonių kenksmingumą, tai kad prekė yra eko, nereiškia, kad ją galima gerti ir jums nieko nenutiks. Tiesiog naudojant pagal paskirtį, ji nekelia jokio pavojaus nei jums, nei aplinkai.
Atsakyti
As vieno nesuprantu, kodel sita tema dar neistrinta??
Rasmos nesimato senokai g.gif , gaila..
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 01 20, 14:45)
Keistus bandymus  atliekat su vaiku sakyčiau  doh.gif
P.s. galėtų moderatorė trint tokias temas.

O jums neatrodo,kad nereiketu cia pusti akiu biggrin.gif Gal isivaizduojat,kad sia priemone duodu vaiku vietoj vitamino C biggrin.gif Neatrodo,kad zinot kas yra vaiku auginimas ir ka jie sugeba padaryti,kai tevai ne vietoje padeda tam tikra daikta rolleyes.gif Nereikia pusti burbulo,ten kur jis nesipucia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 20, 15:27)
As vieno nesuprantu, kodel sita tema dar neistrinta??
Rasmos nesimato senokai g.gif , gaila..

O as nesuprantu,kodel moderatoriai turetu trinti sia tema??? Manau jus esate mazuma,kurie netiki,kad Amway produkcija yra ekologiska tongue.gif
Atsakyti
dar viena sektantė bigsmile.gif Manau, tema netrinama sąmoningai - kad pagaliau pastatytume amvėjininkus ir amvėjininkes su išplautom smegenim į vietą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 21, 13:06)
Manau jus esate mazuma,kurie netiki,kad Amway produkcija yra ekologiska  tongue.gif

Prašome pateikti bent vieną rimtą įrodymą, kad Amway yra ekologiški produktai. Primenu, kad ekologiškumą įrodo eco-label sertifikatas, na blogiausiu atveju dar gali būti labai gera sudėtis (panašiai kaip Ecos produktų).
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 21, 18:15)
Isivaizduoju kaip parduotuvese tokios pradeda ardytis kai pardaveja tikina,kad tai ekologiskas produktas,

Gerbiamoji, nereikia ardytis jokioje parduotuveje, nes kiekvienas ekologiskas produktas(ar maisto, ar butinis, ar valymo priemone, ar kosmetika ir panasiai) turi specialius zenklus. Tie specialus zenklai yra isduodami akredituotu istaigu, jokiu budu ne kokio Balbieriskio veterinoriaus schmoll.gif Praeina didziausius tyrimus gaminiai, kad turetu teise deti viena maza zenkliuka...

Ir ekologiniu gaminiu gerbejos zino, kaip tie zenkliukai atrodo, kur jie turi buti dedami. Jos nieko nepraso, praso parodyti tik ta zenkliuka, irodanti, kad Amway gaminiai-ekologiski. Tik tiek 4u.gif Jei to zenkliuko nera, neverta net burnos ausinti apie produkto ekologiskuma. Jis gal geras, gal patinka kitiems, gal priimtinas, bet jis be to zenkliuko-NEEKOLOGISKAS 4u.gif Vadinasi, siame subforume siai temai ne vieta, kaip jau matet, yra tikrai daug temu, kur diskutuoja Amway gerbejai ir priesininkai, prasom diskutuoti ten. 4u.gif
Atsakyti
nebūtina ir pardavėjų vaikyti - sertifikatai arba yra, arba ne. Jūsų atveju - nėra, nespauskit vaško iš nieko smile.gif
Atsakyti