QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 20, 10:59)
Cia kaip kazkuri forumiete minejo,kad pvz.Amway ploviklio sudetis kaip Fairio. Tai ekologijos myletojos, pabandykit palaistyti geles su Fairiu ir su universaliu plovikliu is Amway pamatysite kas kenkia ir kas ne
Naudoju sia produkcija jau du metus ir tikrai galiu drasiai teigti,,kad tai GERA PRODUKCIJA. Mano mazajai net alergija praejo skalbiant milteliais is Amway. Pacios atlikite testa: i vandens stikline ipilkite savu turimu populiariu prduotuviniu milteliu,pamatysite kiek chemijos daleliu neistirpsta ir pluduriuoja ir visa tai lieka ant musu patalynes,kuria dar uzlyginame! O istirpinus Amway miltelius stiklineje,vanduo lieka svarut svarutelis,be jokiu alergenu!
Arba tarkim isbandykite pieneli apsinesusiam metalui,i kurio sudeti ieina naturali cirtinos rugstis. Palaizykit! ir galit but ikros,kad Smectos nereikes (cia asmeninis nutikimas su mano vaiku ne vietoje pasidejus valymo priemone). Galeciau dar ilgai ilgai viska vardinti... Tiesiog per tuos keleta metu isitikinau,kad si produkcija pateisina mano lukescius.

Arba tarkim isbandykite pieneli apsinesusiam metalui,i kurio sudeti ieina naturali cirtinos rugstis. Palaizykit! ir galit but ikros,kad Smectos nereikes (cia asmeninis nutikimas su mano vaiku ne vietoje pasidejus valymo priemone). Galeciau dar ilgai ilgai viska vardinti... Tiesiog per tuos keleta metu isitikinau,kad si produkcija pateisina mano lukescius.
haha, mano anyta pirko daug amway produkcijosir gavo papkę, kaip kokią priemonę reklamuot. pvz įpilt kelis lašus į stiklinę vandens ir pūsti, kad eitų putos, o geriausias efektas kai putos lipa per viršų - matot, koks amway koncentruotas

tai kam pirkt dar kažką jei galima su natūralia citrinos rūgštim? Pusė sueitų į arbatą, likusi dalis metalui, gautųsi tikrai pigiau ir saugiau