Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kompanija

Kazkada, gal pries kokius desimt metu, atsimenu amway platintojai siulydami preke akcentavo kokia ji 'ekonomiska' - praskiedi ir naudoji, visumoj gaunas atseit pigiau. Tada tas buvo aktualu. Dabar vien patrauklia kaina neprisiviliosi, todel abra kadabra ir staiga ta pati produkcija pasidaro dar ir 'ekologiska' - sudeties keisti nereikia, svarbiausia pasekti nauja pasaka, dovaneliu padalinti, prezentaciju suregti... ne visi gi skaito sudetis ir forumus mirksiukas.gif
Atsakyti
net įdomu, kokia gi būtų ta ekologiška chemija lotuliukas.gif

man irgi siūlė Loc'ą - toks natūralus, kad butelio už beveik 30 litų man užteks prasiskiesti visą bačkutę bigsmile.gif Ir naudosiu ilgai ilgai rolleyes.gif Galėsiu ir gerti, ir gėles laistyti, ir grindis plauti, ir kanalizaciją atkimšinėti biggrin.gif Bjauriausia, kad klientų medžioklė vyko viešoje vietoje. Bet tikiuosi, jog tos vietos akcininkai, informuoti apie panašias nesąmones, su nesąžininga darbuotoja atsisveikins artimiausiu metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 25, 12:28)
jau iš to rašto visai išeini iš krašto  lotuliukas.gif

Organinė chemija (kartais anglies junginių chemija) – chemijos šaka, nagrinėjanti anglies junginius.

Siulyciau mieloji, nebesiplesyti,bet pasiskaityti:
Trumpai tariant, „organiniai“ bei „ekologiški“ – tai tie patys gaminiai, tik kitokios kokybės, tačiau jie sukurti remiantis šiek tiek kitokia, ir mums dažniausiai neįprasta filosofija. Jei jaučiate skirtumą tarp natūralaus ir pasterizuoto pieno, ar obuolių iš savo sodo ir tų, kuriuos perkate supermarkete, tada suvokti, kas yra „organiškas“ yra lengviau.
Tuo ir nusakomi pagrindiniai „organiškumo“ privalumai:
100% natūralios medžiagos;
Nėra cheminių priedų;
Turi labai skaidrią kilmės istoriją;
Nekenkia aplinkai ir kitų žmonių sveikatai, tame tarpe – ir mūsų palikuonių ir.t.t
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 26, 11:14)
Trumpai tariant, „organiniai“ bei „ekologiški“ – tai tie patys gaminiai, tik kitokios kokybės, tačiau jie sukurti remiantis šiek tiek kitokia, ir mums dažniausiai neįprasta filosofija. Jei jaučiate skirtumą tarp natūralaus ir pasterizuoto pieno, ar obuolių iš savo sodo ir tų, kuriuos perkate supermarkete, tada suvokti, kas yra „organiškas“ yra lengviau. 
Tuo ir nusakomi pagrindiniai „organiškumo“  privalumai:
Nėra cheminių priedų;
Nekenkia aplinkai ir kitų žmonių sveikatai, tame tarpe – ir mūsų palikuonių ir.t.t

niekas čia nesiplėšytų, o netgi maloniai paskaitytų, jeigu būtų pateiktas bent vienas svarus įrodymas, kad Amway yra ekologiška, ar organinė smile.gif
Atsakyti

bent suvoki, kas yra "ekologiška chemija", kaip rašei? Nesuvoki. Tai nesuk kalbos apie obuolius, apie chemijos ekologiškumą pasisakyk ir, aišku, sertifikatus, rodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 26, 12:14)

Siulydama kitiem nesiplėšyt, baikit ir pati plėšytis...

O kas man gali įrodyti tą skaidrumą?
Esu buvus prezentacijoje dar ne taip seniai tai man buvo klaiku klausyt... Žmonės įtraukiami į tą ratą, kaip į kokią sektą, jiems įrodoma, kad štai visam pasauly egzistuoja tik vienas koncernas, kuris su jumis yra sąžiningas, o visi kiti yra niekingi apgavikai. Visi linkčioja, ploja ir sveikina perėjusius į kitą "lygį". Dažniausiai produktus pristato žmonės, neturintys visiškai jokio supratimo apie tai apie kalba, nes atsakymų į beveik visus man kilusius klausimus negavau tiktai pamykčiojimus, kad jūs patikėkit, tobulasis amway kocernas negalėtų nieko nuskriausti.
Skaitydama jūsų postus, matau, kad ir jūs į visa tai įsitraukusi. Tiesiog skatinu nors kartą pagalvoti, kodėl visi ekologija besidomintys žmonės taip nemėgsta šios kompanijos ir dar... nu aš jūsų labai prašau išsiaiškinti tų protingų žodžių prasmę, kuriuos taip ne vietoje čia naudojate...
Atsakyti
Nėra cheminių priedų;

Jūs čia apie amway produktus bigsmile.gif
Pasiimkit paprasčiausio loc ar amway šampūno sudėtį ir suveskit po vieną ingridientą į googlę. Garantuoju, kad jau antru numeriu įrašytas ingridientas bus toksiškas, gal siejamas su odos ligom, gal su kvėpavimo sistema, gal ir į onkologines nukreips rolleyes.gif Aišku, jei ta sudėtis ant buteliuko bus parašyta...
Jei vis dėlto tingisi, tai įmetu nuorodą, kur vienas vaikinas jau analizavo
http://www.anastasij...p...=a&start=40
Man atrodo, kad jūs norit naudoti švarius produktus, sukurti sveiką namų aplinką, bet einat ne tuo keliu
Atsakyti
Versme, ir dar nori iš lengvatikių pinigėlių užsidirbti. Juk jų leksikone nėra žodžio žmogus - tik klientas. O į klientą ir žiūrima kaip į klientą, t.y. melžiamą karvutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2010 01 25, 10:24)
Amway produkcija gaminama is ORGANINES chemijos,kuri nera kenkminga!

o dieve doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vidurinę mokyklą esi baigus? biggrin.gif

QUOTE(Rucelie @ 2010 01 25, 10:35)
ant mano turimų amway gaminių jų sudėties APSKRITAI NĖRA PARAŠYTA. o tai kiek žinau neteisėta, visi gaminiai privalo ant savęs turėti sudėties etiketes. neišdrįsčiau nieku gyvu tokio daikto į burną dėtis.

QUOTE(Rucelie @ 2010 01 25, 10:46)
aš turėjau galvoje pvz makaronus ar vitaminus, kuriuos varčiau rankose per prezentaciją, bet sudėties nei ant vienų nebuvo. tik kas nors panašaus į "pagaminta iš natūralių medžiagų", o pilnos sudėties: Ingredients: aqua.... ir pan nebuvo. tai kaip galima tokį daiktą naudot?  bigsmile.gif

va man čia irgi baisiausia. gaminiai LT neregistruoti, higienos inspekcijos leidimų neturi, neturi NIEKO. sudėties irgi neparašyta. kas būtų atsakingas už produkto šalutinį poveikį? siaubas kaip man gaila tų vargšų žmogelių platintojų. taigi į juos pirmiausia ir nukryptų visos strėlės kokios nors problemos atveju doh.gif

1. 100% natūralios medžiagos;
2. Nėra cheminių priedų;
3. Turi labai skaidrią kilmės istoriją;
4. Nekenkia aplinkai ir kitų žmonių sveikatai, tame tarpe – ir mūsų palikuonių ir.t.t

organinė chemija ir organinis gaminys yra visiškai netapačios savokos. tamsta tokiais savo teiginiais rodot didžiulį neišprusimą biggrin.gif

1. amway gaminiuose to nėra
2. amway gaminiuose sooočiai labai pavojingų cheminių priedų
3. visa amway kilmės istorija yra platintojų fantazijos padarinys. beje, ji neskaidri. esu skaičius apie amway kokybės skandalus amerikoj
4. visi 3 aukščiau paminėti punktai įrodo, kad amway gaminiai kenkia tiek aplinkai tiek sveikatai.

o db jei norit pult ginčytis, prašom bent kartą padaryt ir pasakyt, ko jūsų čia prašė ne viena forumietė - parašyt gaminių sudėtis ir ekologiškumo (arba "organiškumo" biggrin.gif ) sertifikatus. kitaip jūs negalit pasakyt nei 1 argumento, visur reikia konkrečių dalykų. "tikėt" bobučių bobučių pasakom sugeba toli gražu ne kiekvienas suaugęs žmogus 4u.gif
Atsakyti
Kaip tai nėra sudėties? blink.gif Naudoju geležį, o dukra vaikiškus vitaminus. Sudėtis parašyta tvarkingai. Lenkiškai suprantu, taigi viskas normaliai.
Atsakyti
na aš esu prieš kelis metus turėjus LOC, tai irgi sudėtis buvo. pas mamą mačiau pastos tūbelę, tai nebuvo sudėties schmoll.gif . čia matyt kaip kuris produktas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 26, 19:14)
Kaip tai nėra sudėties?  blink.gif  Naudoju geležį, o dukra vaikiškus vitaminus. Sudėtis parašyta tvarkingai. Lenkiškai suprantu, taigi viskas normaliai.

Vaižgante, perkate nelegalius produktus.
Prekyba neregistruotais (nenotifikuotais) maisto papildais kelia abejones dėl produktų saugos, kokybės ir poveikio žmonių sveikatai.
http://www.ziniaskla...i...a&Itemid=53
Atsakyti