Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kompanija

QUOTE(pikkolo @ 2010 06 20, 10:12)
Reiktų užduoti kitokį klausimą, kodėl ploviklis atgaivina gėles? Nes taip neturi būti. Vadinasi jis net negali būti veiksmingas kaip ploviklis. Juk ploviklio paskirtis yra plauti, valyti, o ne gėles laistyti. Aplamai negali būti tokia priemonė, kuri tiktų viskam. Nėra tokių dalykų kaip universalūs plovikliais.

Pagrindinė visų ploviklių sudėtinė dalis yra paviršiaus aktyvios medžiagos. Jų paskirtis nuriebalinti paviršių. Todėl nieko keista, kad nuo fairy sausėja oda, lūžinėja nagai. Taip ir turi būti, jei į sudėtį nededami drėkikliai. Todėl indus plauti reikėtų tik su pirštinėmis.
Bet nebūtina pirkti ir amway. Labai neblogas indų ploviklis yra lietuviškas. Ir nereikės permokėti už vardą.

Tetra Sodium Etidronate - netinka žmonėm linkusiem į egzemas. Ir tai nėra natūralus produktas. Naudojamas kaip vandens minkštintojas ir kaip konservantas.
Titano dioksidas galėjo sukelti astmą, ypač jei tai skalbimo milteliuose. Nes būtent per kvėpavimo takus patekęs titano dioksidas sukelia astmą.
Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone - vieni iš bjauriausių konservantų.
Daugiau neturiu laiko komentuoti, gal pirmadienį.

O jūs iki šiol nepripažinot, kad chemijoje nieko neraukiat. Gal pakomentuokit aukščiau pateiktas sudėtis?

tai neraukiu nes man to nereikia g.gif
Atsakyti
O gal ne? g.gif
Atrodo,kad kepure nuo galvos nukris,jei pripazinsit,kad Jusu naudojamas ploviklis istiesu nera geros sudeties.

Yra pikrt plovikliu be viso sito blogio,o ir kainos nesikandzioja.Esat apzaveti amway,tai nematot geru produktu aplinkui,geru, nekenksmingu ir uz protinga kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2010 06 19, 21:27)
Labai geri ir be blogio sudetyje yra Lavera sampunai,kaina prieinama.

drinks_cheers.gif yra ir urtekram ir faith in nature šampūnai, be jokio brudo ir nebrangūs. man mistika, kodėl žmonės perka tuos amway, jei jie savo sudėtim tokie patys kaip tie, kurie už 7 lt g.gif . koks tikslas išleist daugiau už tą patį daiktą?
QUOTE(mooze @ 2010 06 20, 07:36)
6 men uz 17 litu, ir dar karta klausiu apie kokius apmokymus aina kalba

vat as ta skirtuma ir pastebejau ekologai jie arogantiski kaip bubilius tik saiposi is kitu. o paskaicius is sono vargani fanatai. studijuojantys, sifruojantys sudetis. isivaizduokit kokie neidomus jie yra.vat turi jie savo ZINIUONE pikolo ir isivaizduojat ji yra gudresne nei 10 mokslininku dyrbanciu amway kompanijai. o gaile tikriausiai apsiviniojus i plevele vaiksto nes jai visur nuodai vaidenasi drinks_cheers.gif

nu va matai, o aš pastai per 6 mėn išleidžiu 11 lt biggrin.gif . vis dar nematot ekonominio pagrindo? biggrin.gif

vajej, vaikeli, man tikrai nuoširdžiai gaila tavęs. tokio smegenų išplovimo jau seniai nemačiau. ką jums ten išoperuoja per tuos apmokymus, kad nebesugebat kritiškai mąstyt ir objektyviai vertint faktų?

QUOTE(agute07 @ 2010 06 20, 09:39)
Kaip bebutu, tai gal ju dozes yra minimalios  g.gif

bet ar tavo organizmui reikia tų minimalių chemikalų dozių? juk pamastyk logiškai, kam naudot daiktą su minimalia nuodų doze, jei gali naudot be jokių dozių tą patį daiktą ir ne brangiau g.gif
QUOTE(mooze @ 2010 06 20, 09:42)

ar tikrai nereikia? esi turtinga neribotai?
net jei tau nerūpi tavo sveikata, vistiek nori gyvenimiškų malonumų, kurie kainuoja. vat įsivaizduok, kad priemonė, kurią tu perki už 30 lt, savo sudėtimi yra analogiška priemonei už 3 lt. jei pinigų nuo medžių neskini, tai turėtum sugebėt suskaičiuot, kad sutaupytus pinigus gali išleist prasmingesniam ir malonesniam užsiėmimui, nei valiklių pirkimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 20 birželio 2010 - 12:05
QUOTE(Rasma @ 2010 06 20, 08:01)
skalbimo miltelių sudėtis (nurašysiu):

DishDrops'ų (indų ploviklio) sudėtis:

tragiškos sudėtys doh.gif

QUOTE(agute07 @ 2010 06 20, 09:39)

kaip matai, nereikia į titano dioksido kamerą papulti, kad žmogus susirgtų. Ir kibirų konservantų nereikia - užtenka to, kas yra pakuotėje ir panaudoti kartą, du....

QUOTE(mooze @ 2010 06 20, 09:42)

na bet ir bukumas žmogaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mooze @ 2010 06 20, 08:36)
i musu prekiu kaina iena 20% gamintojui, 80% tarpininkam, o amway kompanijoje 41 % pasiima gamintojas like yra premijavimui

dabar jus man pasakykit, is kur jus, amway platintojai, esate tikri, kad 41 proc yra gamintojui, o like - premijavimui??? vadovas sake? jis daug ka gali sakyti bigsmile.gif
Visiskas smegenu plovimas..

Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 06 20, 10:39)

ne, nu jooo..
vis bandote save ir amway pateisinti.. gal laikas susimastyti kritiskai?
Atsakyti
Šiaip niekada negirdėjau, kad Amway save reklamuotu kaip ekologiška g.gif kaip geri ir kokybiški produktai, tai taip, t.y. jei dantukus išsivalei, tai visą dieną ir jaučiasi, kad išvalyti. Aš manau, kad tai kokybiški produktai su minimalia chemija 4u.gif
PS. O ko jūs pykstatės???Nejaugi neišeina ramiai diskutuoti, parodote visos savo neišprūsimą
Atsakyti
kaip tai negirdėjai? paskaityk kad ir 1 šios temos žinutę.

ir apskritai eina amwayščikai per visas ekotemas kaip skėriai ir reklamuoja savo šlamštą, kaip ekologišką. o kai jiems akivaizdžiai pabaksnojama į įrodymus apie neekologiškumą, tada: a)pasipiktina "senovišku, sustabarėjusiu" forumiečių mąstymu; cool.gif prasideda "atmazkės" kad neekoligiški bet "natūralesni, mažiau kenkiantys" už kitus (nors irgi neturi tam įrodymų) c) apsiverkia, kad ekogyvenimu besidomintys žmonės yra "pikti, nesupratingi" ir "netiki" jų pasakėlėmis.

ir dar, agute, čia yra normali rami diskusija. tiesiog demaskuojamas melas ir klaidinga informacija.
o sąvokos "neišprusimas" jūs ko gero pati nesuprantate, kadangi vartojate ją visai ne vietoje. va čia http://www.lkz.lt/startas.htm galite pažiūrėti žodžio "išprusti" reišmę ir pamatysite kad esamam kontekste jis visai netinka
Atsakyti
GAILE, faith in nature šampūnai nera ekologiski. beto juose yra "kazkoks brudas"... pati pardaveja man sake is sveiku produktu.... neto, jie zada net jais nebeprekiauti, nes nori prekiau tik grynai ekologiskais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 06 20, 17:58)
GAILE, faith in nature šampūnai nera ekologiski. beto juose yra "kazkoks brudas"... pati pardaveja man sake is sveiku produktu.... neto, jie zada net jais nebeprekiauti, nes nori prekiau tik grynai ekologiskais g.gif

FIN alavijų šampūnas:
Be parabenų ir SLES (natrio lauret sulfato).
Be dirbtinių konservantų ar dažiklių.
pH subalansuotas.
Biologiškai visiškai suyrantis.
Be gyvulinės kilmės ingredientų.
Nebandyta su gyvūnais.

Sudėtis
aqua (water from the Lake District)
aloe barbadensis**
ammonium laureth sulphate*
sodium chloride** (sea salt)
cocamidopropyl betaine*
citrus limonum* (lemon oil)
citrus aurantifolia* (lime oil)
melaleuca alternifolia*
aroma*
E141* (chlorophyllin-copper complex)
polysorbate 20*
sodium citrate*
limonene°

* vegetable origin ** certified organic ° from essential oils

ir koks gi tas brudas čia? kaip matom iš sudėties - ingredientai arba natūralūs, arba ekologiški.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 06 20, 19:16)
kaip tai negirdėjai? paskaityk kad ir 1 šios temos žinutę.

ir apskritai eina amwayščikai per visas ekotemas kaip skėriai ir reklamuoja savo šlamštą, kaip ekologišką. o kai jiems akivaizdžiai pabaksnojama į įrodymus apie neekologiškumą, tada: a)pasipiktina "senovišku, sustabarėjusiu" forumiečių mąstymu; cool.gif prasideda "atmazkės" kad neekoligiški bet "natūralesni, mažiau kenkiantys" už kitus (nors irgi neturi tam įrodymų) c) apsiverkia, kad ekogyvenimu besidomintys žmonės yra "pikti, nesupratingi" ir "netiki" jų pasakėlėmis.

ir dar, agute, čia yra normali rami diskusija. tiesiog demaskuojamas melas ir klaidinga informacija.
o sąvokos "neišprusimas" jūs ko gero pati nesuprantate, kadangi vartojate ją visai ne vietoje. va čia http://www.lkz.lt/startas.htm galite pažiūrėti žodžio "išprusti" reišmę ir pamatysite kad esamam kontekste jis visai netinka

Oj kaip giliai kasate, pasijaučiau kaip mokykloje doh.gif Galėčiau dėl šio žodžio filosofuoti iki nukritimo, bet tiesiog tingiu, nes šioje temoje kažkoks žinių reklamavimas, puikavimasis, tarpusavio menkinimas, žeminimas ir t.t.
Aš su plikais nesipešioju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 20, 15:05)
tragiškos sudėtys  doh.gif
kaip matai, nereikia į titano dioksido kamerą papulti, kad žmogus susirgtų. Ir kibirų konservantų nereikia - užtenka to, kas yra pakuotėje ir panaudoti kartą, du....
na bet ir bukumas žmogaus unsure.gif

o kodel kitaip mastancius jus bukais vadinate? sis forumas nemoderuojamas?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 06 20, 17:58)
GAILE, faith in nature šampūnai nera ekologiski. beto juose yra "kazkoks brudas"...

nėra ten jokio brudo, tik pagrindinė plaunamoji medžiaga yra iš diskutuotinų grupės smile.gif

QUOTE(agute07 @ 2010 06 21, 01:24)
šioje temoje kažkoks žinių reklamavimas

kuo kitu, jei ne žiniomis, ir reikia diskusijose remtis?

QUOTE(lebedevas @ 2010 06 21, 06:56)
o kodel kitaip mastancius jus bukais vadinate?

kur mąstymą įžvelgei? Aš tik prisipažinimą dėl visiškos savo nekompetencijos diskutuojamu klausimu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 21 birželio 2010 - 09:13