QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 07 02, 23:02)

nu va man irgi čia mistika, lyginimas toks nelygiavertis šioj temoj.
va tarkim galiu palygint - Loc universalus valilklis (apie 30 lt berods kainuoja) ir almawin apelsinų aliejaus valiklis (irgi apie 30 kainuoja). nu tai net nėr ką lygint, locas - visai niekam netinkamas, o almawin- tikras stebuklas, be jokių priekaištų

viską valo ir nekenksmingas dar.
ir dar manau koks nors cilit bang už 10 lt irgi žyyymiai geriau valys už tą locą
Na, nebandziau to apelsinu valiklio, tai negaliu nieko pasakyti, bet LOC man valo viska isskyrus pelesi (net virtuvine kriaukle izvalo iki blizgesio, ko kiti valikliai nepadaro), kodel jums nevalo - nezinau, bet loc naudoju jau daug metu, ir dziaugiuosi. Del dantu pastos: man patinka svelnus, neerzinantis metos skonis (parduotuvines man slykscios), ilgai isliekantis gaivumas, skalsumas. Wc valiklis man patinka del to, kad kvapas yra labai svelnus (parduotuviniu gerookai astresnis), uzpylus jo ir palikus nakciai, ryte belieka tik nuleisti vandeni - jokiu sveitimu ir svaru... Na, dar daug galeciau privardinti, kas man patinka ir del ko, bet tiesiog tingiu... Kainos loc 20lt, pastos 13, wc 13 (skiriasi nuo parduotuviniu prekiu keliais litais, o mano nuoziura valo geriau...)
Beje jusu minimas cilit, man is viso nepatinka: konsistencija, kvapas (jauciamas visuose namuose po valymo visa diena), rezultatas taip pat ne ypac tenkina.
Stai del to ir renkuosi siuos produktus...
Papildyta:
Beje, man kazkaip vis kirba toks klausimas, kodel tas apelsinu valiklis taip gerai valo? Ar niekad nesusimastet, kad cia gali buti taip, kaip su ekologiskomis darzovemis maximoje, kai i eco skyriu sufasuoja ir sudeda eilines darzoves is tu paciu konteineriu. Arba, kaip tie kiniski dirbtiniai kiausiniai (atrodo, kad gi kiausiniai - neturaliausias produktas, o va, kinai sugalvojo ir padirbo kiausinius

) Tai ar taip negali but ir su tais ecologiskais valikliais, kad jie taip gerai valo?
Cia siaip tiesiog mastau garsiai...
Papildyta:
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 02, 22:52)
Man atrodo nelogiška lyginti tiek kainuojančius Amway su prasčiausiais prekybcentriniais valikliais už 3 Lt. O su kuo nors už tokią pačią kainą kaip Amway palyginti galite?
Siaip maximoj jau nelabai uz 3 lt ir nusipirksi ka nors, nebent pigiausia indu plovikli, kuris visai nieko nenuriebalina. As nelyginau su siais produktais amway produktu, tiesiog cia vis sakote, kad amway kosmines kainos, tai norejau kainas palygint, kad jos visai normalios. pvz. sensodine pasta irgi apie 13 - 14 lt kainuoja ir labai greit baigiasi, skalbimo milteliai (iki siol naudojau Neutral, kainuoja 23lt 2kg. Cia kainuoja 45lt, 2,5kg. bet det ju reikia per pus maziau, tai tas ant to iseina... ir.t.t.
Papildyta:
Na, bet sugalvojau, kad kai atsibos loc, tai pabandysiu apelsinu alieju... O jis neriebus? (klausiu, nes keistai vadinasi, atrodo, kad turetu but riebus
Papildyta:
O ka jus galvojat apie vitaminus?