Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kompanija

QUOTE(ttulpyte @ 2010 07 01, 23:15)
...negi jus ir realybėj taip šlykščiai bendraujat su aplinkiniais kai čia - forume?... tuomet nenuostabu, kad ištisai čia sėdit ir bambat... matyt jau net nebeturit su kuo susitikt ir pabendraut, nes nuo jūsų nuolatinio bambejimo jau visi atšoko...

Atleiskit už pasakyma ne i tema, bet norisi paskaityt normalios info, o turiu skaityt kazkokius paistalus... doh.gif

Yra dalis žmonių, netoleruojančių kvailių, kurie dar ir manosi esą labai protingi. Tiesiog išsenka kantrybė tokiems aiškinant tą patį per tą patį, todėl šioje temoje ir atsiranda toks nemalonus tonas. Gi matau aš šias forumietes kitose temose - visada padeda, atsako į klausimus, savo patirtim draugiškai pasidalina. O jei informacijos norit, tai pakanka žinoti, kad Amway su ekologija nesusijusi, čia tik platintojų išmislas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 01 liepos 2010 - 22:50
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 01, 23:49)
Yra dalis žmonių, netoleruojančių kvailių, kurie dar ir manosi esą labai protingi. Tiesiog išsenka kantrybė tokiems aiškinant tą patį per tą patį, todėl šioje temoje ir atsiranda toks nemalonus tonas. Gi matau aš šias forumietes kitose temose - visada padeda, atsako į klausimus, savo patirtim draugiškai pasidalina. O jei informacijos norit, tai pakanka žinoti, kad Amway su ekologija nesusijusi, čia tik platintojų išmislas.

Taip, zinau, kad nesusijusi su ekologija, pati naudoju tuos produktus ir niekam nesakau, kad jie ekologiski. Nenaudoju ekologisku valikliu, nes man geri ir neekologiski, bet pvz. nusipirkau Ajax valikli, isvaliau riebalus nuo plyteliu (tiksliau nugramdziau) ir visa seima puse dienos ciaudejo. Deja nuo amwejaus valikliu to niekad nera atsitike (nors aisku visu nesu isbandzius). Suprantu, kad cia eco forumas, ir gerbiu sio forumo dalyviu apsisprendima naudoti eco produktus. Ir labai dziaugiuosi, kad tokiu vartotoju yra. (deja as su soda nenoriu sveisti sienu, su actu - grindu ir t.t. ). Bet labai noretusi kad ir sio forumo dalyviai jaustu pagarba vieni kitiems... Nes tokie issireiskimai, kokie vyksta butent sioje temoje (is salies paskaicius) kelia vien tiktai neigiamas emocijas... Mokekime gerbti kito nuomone ir reiksti savaja taip, kad neizeistume kito... (niekad negali zinoti, gal tas, kuris cia uzgauliojamas yra realybej tavo kaimynas ar draugas...).

Dar karteli sakau, kad puiku, jog yra zmoniu naudojanciu tik eco produktus. Gal kada nors ir as prie to prieisiu, taciau dabar naudoju tai, kas man siuo metu patinka (beje, kainos cia tikrai ne kosmines - tokios kaip eilinej parduotuvej (per 10 metu labai daug kas pasikeite - tai man ir patinka).

Galvojau, kad nesikisiu i sia diskusiju audra, bet taip isejo, kad pareiskiau ir as savo nuomone.... Tikiuosi nesukelsiu dar vieno pykcio protrukio...
Visoms eco ir ne eco mamoms ir teciams SEKMES 4u.gif
Papildyta:
Dar viena dalyka noreciau pridurti, kad kiek skaiciau angliskame amway puslapyje - tai tikrai niekur neparasyta, kad amway produktai yra ekologiski, ir manau zmogus, kuris MOKA skaityti ir yra atsakingas uz kitam suteikta informacija, niekad nepasakys, kad amway yra ekologiski produktai. Nepagarba ir sukelia tai, kad platintojai perduoda neteisinga info, tai ir sukuria neigiama poziuri apskritai i amway.
Beje, ant LOC yra aiskiai parasyta: saugoti nuo vaiku ir nevartoti per burna, manau, vartotojai be to ka isgirsta is platintojo, turetu dar ir perskaityti, kas parasyta ant buteliuko, juk kai is Maximos perki, visad paskaitai instrukcija - taip ir cia....Tuomet nebus jokiu nesusipratimu...

Papildyta:
As ir pati buvau taip apgauta pries daug metu amway platintoju, kai iki siol maniau, kad LOC ecologiskas, bet perskaicius sia tema, pradejau ieskoti internetiniame amway psl. kur butu parasyta, kad tai ecologiski produktai - deja - neradau
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 07 02, 00:31)
Dar viena dalyka noreciau pridurti, kad kiek skaiciau angliskame amway puslapyje - tai tikrai niekur neparasyta, kad amway produktai yra ekologiski, ir manau zmogus, kuris MOKA skaityti ir yra atsakingas uz kitam suteikta informacija, niekad nepasakys, kad amway yra ekologiski produktai. Nepagarba ir sukelia tai, kad platintojai perduoda neteisinga info, tai ir sukuria neigiama poziuri apskritai i amway.
Beje, ant LOC yra aiskiai parasyta: saugoti nuo vaiku ir nevartoti per burna, manau, vartotojai be to ka isgirsta is platintojo, turetu dar ir perskaityti, kas parasyta ant buteliuko, juk kai is Maximos perki, visad paskaitai instrukcija - taip ir cia....Tuomet nebus jokiu nesusipratimu...

Labai šaunu, kad jūs pati viską sveiku protu suvokiate, bet buvo čia ir tokių, kurių vaikai išgėrė ir mat nieko neatsitiko, ir tokių, kurių draugai nuo pagirių LOC'ą geria, ir tokių, kurie žaizdas juo gydo. Paklausi, kokia pastos sudėtis - o gi tik molis ir mėtos ekstraktas, viskas natūralu. Paklausia kas tada joje putoja, tai prasideda „išsikalinėjimai“ - pakuotė putoja. LOC'as, pasirodo, yra iš kokosų aliejaus ir odą tausojančių dalelių, o kad be jų sudėty tikrai neekologiškos, aršios medžiagos, neigiama. Yra daugybė žmonių, kurie tokiais dalykais patiki ir būna apgauti. Manau, kad šitaip meluoti, fantazuoti pirkėjui, jį klaidinti yra ne tik neetiška, bet tokie platintojai dar ir labai teršia Amway vardą.
Su Maxima lyginti neverta, nes Maximoj nestovi parduotuvės konsultantės ir nerėkauja, kad Fairy galėsit duot ir vaikui pagert, ir gėlėm palaistyti, kaip kad Amway konsultantai skelbiasi.
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 07 01, 23:31)

Va butent apie tai ir kalbama: nera jokios atsakomybes (na kas atsakingas uz kazkieno suteikta bet kokia informacija?), o tik noras iskisti pakankamai prasta brangu produkta. As pati kazkada naudojau Amway (jei pamirsdavau/pasibaigdavo..parvezti is Prancuzijos) ir dukrai rubus skalbiau (bet tada ir sauskelnes buvo retenybe), bet dabar yra daug pigesniu tos pacios kokybes neekologisku produktu. Tik Amway platintojai vis lygina savo produkta su paciu prasciausiu produktu Maximoje.
O jei perki brangu produkta ne is PC (artimas bendravimas ir t.t.) ar tai neturetu buti garantija, kad gausi tikra informacija?
Man patiko kai karta man irgi aiskino, koks stebuklas but platintoju ir kokios sumos buvo tos moteriskes saskatoj (penkiazenkles ir pirmas skaicius didesnis nei vidutinis), as aisku turejau susileisti ir pradeta "versla" (apie tai kad reikia registruoti ne Lietuvoj isdave kaip gerai draugei). O man pasidare idomu, kodel jei zmogus uzdirba tokias sumas, vyras uzdarbiauja Ispanijoj prie apelsinu. Tai sake, kad draugui prisizadejo, todel pusmeciui paliko zmona ir tris vaikus. Supratau, kad tos produkcijos platintojai labai pasiaukojantys zmones lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 02 liepos 2010 - 07:24
QUOTE(ttulpyte @ 2010 07 01, 23:31)
(niekad negali zinoti, gal tas, kuris cia uzgauliojamas yra realybej tavo kaimynas ar draugas...).

- tai tikrai niekur neparasyta, kad amway produktai yra ekologiski, ir manau zmogus, kuris MOKA skaityti ir yra atsakingas uz kitam suteikta informacija, niekad nepasakys, kad amway yra ekologiski produktai. Nepagarba ir sukelia tai, kad platintojai perduoda neteisinga info, tai ir sukuria neigiama poziuri apskritai i amway.

draugus renkamės pagal savo mentalitetą. Ir kaimynų, besimeldžiančių vienai bendrovei-išganytojai, neturiu smile.gif Realiame gyvenime tikrai neįsivaizduoju bendravimo su tokiu žmogumi kaip mooze, įvertinant žodyną, bendravimo kultūrą, logiką, pasaulėžiūrą, tikslus schmoll.gif Apskritai šitam nikui ir oponuoju tik dėl to, kad kitų neklaidintų cool.gif

būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(#Mia# @ 2010 07 02, 07:23)
O jei perki brangu produkta ne is PC (artimas bendravimas ir t.t.) ar tai neturetu buti garantija, kad gausi tikra informacija?

O man pasidare idomu, kodel jei zmogus uzdirba tokias sumas, vyras uzdarbiauja Ispanijoj prie apelsinu.

šlykščiausia, kad artumu tokie žmonės naudojasi ne draugystei palaikyti, o ištraukti pinigus iš kišenės, kad juos įsidėtų į savo kišenę....

kitoje temoje buvo prasidėjusi diskusija, vėliau panaikinta kaip "ne į temą". Ten rašė jauna moteris, žmona, mama kviesdama ignorinti tokius tinklinius marketingus, nes pati nuo to nukentėjo.

praturtėjimo planų apakintas jos vyras puolė į pardavimus stačia galva, šeimą aprūpino vien tais produktais. Kažkokias sultis, kurios rimtų negalavimų net suaugusiems sukeldavo, duodavo gerti ir savo kūdikiams doh.gif

kadangi pačiam trūko pardavimų, o tokių sektų susirinkimuose super duper optimizmo apakinti žmonės baisiai nori tapti platinom, aliuminiais, lamom ir dar galai žino kuo lotuliukas.gif , jis ėmė pirkti savo sąskaita, ėjo į nuostolius, faktiškai šeimą vedė į bankrotą.

suprantam, kad vyrai dideli svajotojai, idealistai. Jei jau buvo kažkuo įtikinti, tai ir laikysis linijos, kad tik šitas valiklis gerai valo WC, nors tikriausiai pats niekada gyvenime prie klozeto su valymo akcija nepriėjo, tik šitos sultys duoda visus reikalingus vitaminus, nors savo vaikus gal tik vakarais mato ir nežino kaip mama, kad jie alergiški...

na tikrai gaila tokių žmonių...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 07 02, 09:38)

šlykščiausia, kad artumu tokie žmonės naudojasi ne draugystei palaikyti, o ištraukti pinigus iš kišenės, kad juos įsidėtų į savo kišenę....
kitoje temoje buvo prasidėjusi diskusija, vėliau panaikinta kaip "ne į temą". Ten rašė jauna moteris, žmona, mama kviesdama ignorinti tokius tinklinius marketingus, nes pati nuo to nukentėjo.

kadangi pačiam trūko pardavimų, o tokių sektų susirinkimuose super duper optimizmo apakinti žmonės baisiai nori tapti platinom, aliuminiais, lamom ir dar galai žino kuo  lotuliukas.gif , jis ėmė pirkti savo sąskaita, ėjo į nuostolius, faktiškai šeimą vedė į bankrotą.
.

na tikrai gaila tokių žmonių...

Visiskai su jumis sutinku. Ir nors ir pati naudoju siuos produktus (del to, kad jie man patinka), visa si situacija, kai zmones yra viliojami neva tai kurti "savo versla", uzsidirbti penkiazenklius atlyginimus kiekviena menesi, atostogauti kas metus ir gauti "atostoginius" yra visiskas niekalas. Nepazistu nei vieno zmogaus, kuris is tinklinio marketingo butu susikroves turtus (o draugu turiu tikrai daug, pazistamu - dar daugiau). Cia ir yra amway beda, kad sukuria pasaka, kuri ir yra tik pasaka 90 procentu platintoju. Manau, tik 10 proc. tikrai yra uzsidirbe sitoje firmoje, ir apskritai kitose T merketinginese firmose. Ir cia tik tie, kurie buvo pirmieji savo salyje. Kvaila atrodo ir tai, kad zmones "ardosi" cia - forume, o ir realiame gyvenime, irodinedami tai, ko patys nera patyre (kalbu apie kosminius uzdarbius, kazkokia draugyste, pagalba vienas kitam...) Visa tai yra šnipštas - jokia pagalba neegzistuoja, draugyste siame versle yra tik mitas, nes tu padedi tik tam, kas tariamai galetu tau uzdirbti pinigus (tai yra savo zmogui, kuriam tu esi sponsorius), visi kiti (is kitu liniju) "darbuotojai" tai yra niekas. Pvz.: jei tu uzregistruoji savo kaimyne, tai tu jai ir padedi, nes ji pirkdama prekes uzdirbs tau pinigus, jei kita tavo kaimyne yra is kitos linijos, tai ji yra tavo konkurente...
Zmones visgi, laikui begant atsirenka kas yra kas, tik gaila, kad vieni nuo to nukencia, o kiti susigaudo is karto...

Siaip mano poziuriu, tai sitos prekes yra tikrai kokybiskos (jei neziuresim i tai, kad jos neekologiskos). Kalbu apie tai, kad valymo priemones yra tikrai veiksmingos - nera visiskas s... (kaip kazkas isireiske), tiesiog pati firma turi antireklama, nes nesuvaldo savo platintoju, kurie apie produktus teikia klaidinga info, o zmones to labai nemegsta...

Atsakyti
100% pritariu ttulpytei !!! bigsmile.gif
Ir dar karta pasikartosiu, nenuklystam nuo temos, cia apie produktus, o ne apie kitu zmoniu uzdirbamus pinigus blink.gif
As taip pat pripazystu kad tai nera ekologiska produkcija, taciau kaip pagalbinikas man tikrai labai geras namu ruosoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.dobro @ 2010 07 02, 20:07)
100% pritariu ttulpytei !!!  bigsmile.gif
Ir dar karta pasikartosiu, nenuklystam nuo temos, cia apie produktus, o ne apie kitu zmoniu uzdirbamus pinigus  blink.gif
As taip pat pripazystu kad tai nera ekologiska produkcija, taciau kaip pagalbinikas man tikrai labai geras namu ruosoje  mirksiukas.gif

Atsiprasau, kazkaip nuklydau nuo temos netycia, tiesiog isreiskiau savo nuomone. Bet gal kazkam ji pades pazvelgti i tinklini marketinga kitaip (jei tas, kuris skaitys, tuo metu bus juo susizavejes).
Atsakyti
na jei apie kokybę - tikrai negaliu sutikti. kuo jau ta kokybė skiriasi nuo kitų priemonių iš prekybcentrio (nekalbu apie pigiausias už 3 lt, bet apie vidutinę kainą turinčias)? nu kuom ta pasta už 17 lt skiriasi nuo blendamedo už 5 lt? arba tas loc, iš vis nesuvokiu, kur jis gali būt tinkamas - kainuoja daug, o nevalo geriau už paprastą ūkinį muilą. tai kame ta kokybė? bandžiau jei ką šiuos produktus, todėl sakau iš patirties.
ir dar - ekologiškas almawin apelsinų aliejaus valiklis už 30 lt valo viską puikiai ir yra nekenksmingas. koncentratas, naudojamas laaabai ilgai. visui viską išvalo, jei ne skiestas, tai grynas. man namie jokio valiklio daugiau nereikia, kam parekomendavau, tas atsidžiaugt negali.
gal jūs pirma pabandykit ką nors kito, paskui kalbėkit apie kokybę. laikai keičiasi, mūsų rinkose tikrai atsiranda puikių produktų, kurie ir super geri ir aplinkai bei sveikatai nekenkia ir kainuoja ne milijonus biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo nelogiška lyginti tiek kainuojančius Amway su prasčiausiais prekybcentriniais valikliais už 3 Lt. O su kuo nors už tokią pačią kainą kaip Amway palyginti galite?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 02, 21:52)
Man atrodo nelogiška lyginti tiek kainuojančius Amway su prasčiausiais prekybcentriniais valikliais už 3 Lt. O su kuo nors už tokią pačią kainą kaip Amway palyginti galite?

drinks_cheers.gif nu va man irgi čia mistika, lyginimas toks nelygiavertis šioj temoj.
va tarkim galiu palygint - Loc universalus valilklis (apie 30 lt berods kainuoja) ir almawin apelsinų aliejaus valiklis (irgi apie 30 kainuoja). nu tai net nėr ką lygint, locas - visai niekam netinkamas, o almawin- tikras stebuklas, be jokių priekaištų thumbup.gif viską valo ir nekenksmingas dar.

ir dar manau koks nors cilit bang už 10 lt irgi žyyymiai geriau valys už tą locą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 07 02, 23:02)
drinks_cheers.gif nu  va man irgi čia mistika, lyginimas toks nelygiavertis šioj temoj.
va tarkim galiu palygint - Loc universalus valilklis (apie 30 lt berods kainuoja) ir almawin apelsinų aliejaus valiklis (irgi apie 30 kainuoja). nu tai net nėr ką lygint, locas - visai niekam netinkamas, o almawin- tikras stebuklas, be jokių priekaištų thumbup.gif viską valo ir nekenksmingas dar.

ir dar manau koks nors cilit bang už 10 lt irgi žyyymiai geriau valys už tą locą biggrin.gif

Na, nebandziau to apelsinu valiklio, tai negaliu nieko pasakyti, bet LOC man valo viska isskyrus pelesi (net virtuvine kriaukle izvalo iki blizgesio, ko kiti valikliai nepadaro), kodel jums nevalo - nezinau, bet loc naudoju jau daug metu, ir dziaugiuosi. Del dantu pastos: man patinka svelnus, neerzinantis metos skonis (parduotuvines man slykscios), ilgai isliekantis gaivumas, skalsumas. Wc valiklis man patinka del to, kad kvapas yra labai svelnus (parduotuviniu gerookai astresnis), uzpylus jo ir palikus nakciai, ryte belieka tik nuleisti vandeni - jokiu sveitimu ir svaru... Na, dar daug galeciau privardinti, kas man patinka ir del ko, bet tiesiog tingiu... Kainos loc 20lt, pastos 13, wc 13 (skiriasi nuo parduotuviniu prekiu keliais litais, o mano nuoziura valo geriau...)

Beje jusu minimas cilit, man is viso nepatinka: konsistencija, kvapas (jauciamas visuose namuose po valymo visa diena), rezultatas taip pat ne ypac tenkina.
Stai del to ir renkuosi siuos produktus...
Papildyta:
Beje, man kazkaip vis kirba toks klausimas, kodel tas apelsinu valiklis taip gerai valo? Ar niekad nesusimastet, kad cia gali buti taip, kaip su ekologiskomis darzovemis maximoje, kai i eco skyriu sufasuoja ir sudeda eilines darzoves is tu paciu konteineriu. Arba, kaip tie kiniski dirbtiniai kiausiniai (atrodo, kad gi kiausiniai - neturaliausias produktas, o va, kinai sugalvojo ir padirbo kiausinius biggrin.gif ) Tai ar taip negali but ir su tais ecologiskais valikliais, kad jie taip gerai valo?
Cia siaip tiesiog mastau garsiai...
Papildyta:
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 02, 22:52)

Siaip maximoj jau nelabai uz 3 lt ir nusipirksi ka nors, nebent pigiausia indu plovikli, kuris visai nieko nenuriebalina. As nelyginau su siais produktais amway produktu, tiesiog cia vis sakote, kad amway kosmines kainos, tai norejau kainas palygint, kad jos visai normalios. pvz. sensodine pasta irgi apie 13 - 14 lt kainuoja ir labai greit baigiasi, skalbimo milteliai (iki siol naudojau Neutral, kainuoja 23lt 2kg. Cia kainuoja 45lt, 2,5kg. bet det ju reikia per pus maziau, tai tas ant to iseina... ir.t.t.
Papildyta:
Na, bet sugalvojau, kad kai atsibos loc, tai pabandysiu apelsinu alieju... O jis neriebus? (klausiu, nes keistai vadinasi, atrodo, kad turetu but riebus smile.gif
Papildyta:
O ka jus galvojat apie vitaminus?
Atsakyti