ttulpyte, o tu nebandei kriauklės išvalyt su paprasčiausia soda už 90 ct?

tikrai išvalo puikiai

, tik ją ir naudoju kriauklei šveist (pas mane nerūdijančio plieno), ir nė 1 valiklis neišvalė jos geriau
o mikrobangę žinai kaip lengviausia išvalyt? ogi oašildyk joje pusę puoduko acto 2 minutes. tada visas vidus išsivalys paprastu drėgnu skudurėliu, be jokio šveitimo ir trynimo. po to tą karštą actą supilk ant dujinės viryklės, palaikyk 10 min ir nuvalysi dujinę be jokio vargo. nu kam tie cheminiai locai, paaiškinkit jūs man?
apie cilit bang savybes nieko nžn nes neperku ir nesiruošiu pirkt jokių chemikalų namams.
apelsinų aliejaus valiklis almawin valo puikiai todėl, kad apelsinų žievelės turi tokią natūralią iš gamtos duotą savybę. juk lupant citrusus rankomis be peilio, pasižiūrėkit kaip išsivalo panagės, iki baltumo tiesiog pirštų galiukai išsišveičia. o va padaro konvcentratą iš tų žievelių aliejaus, ir valo jis. ir nekenksmingas yra, vokiškas, sertifikuotas. jokių nesąmoningų chemikalų neprifaršitruota ten.
apie pastas tai nžn kaip čia su tuo gaivumu, placebas jums veikia su tuo amway. turėjau aš tą pastą, tikrai jokio ten švelnumo nelieka visai dienai. eilinė pasta, kaip ir kitos. nesiskiria nuo bet kokios už 2 lt. jei būčiau nebandžius, tai gal ir tikėčiau , bet realybė kitokia. beje, jums nekyla mintis, kad tas švelnumas ne iš oro, o galbūt kažkoks chemikalas tą jausmą sukelia
lina.dobro, ar žinai kad vandenį minkštint galima kur kas sveikiau ir paprasčiau? geriausias būdas aišku yra filtras vamzdyje. o jei jo neturi, tai berk į skalbyklę kad ir druskos, ar citrinos rūgšties ir lygiai taip pat suminkštins, ne blogiau už locą.
žodžiu, reziumuojant - žiūrėkim į namų ruošą paprasčiau, nebūkim reklamų aukos. ir pinigų sutaupysim, ir sveikatos nesugadinsim.
o amway vitaminų nenaudoju ir naudot neketinu. apskritai neįsivaizduoju, kaip galima naudoti medikamentą, kuris net neregistruotas pas mus. kas paskui atsakys, jei jo poveikis bus neigiamas? ką aš žinau kokių nuodų ten pridėta? kaip ir nesuvokiu, kaip žmonės perka visokius kiniškus papildus su neaiškiais grybais. brrr, nenoriu net galvot, vis atsimenu tą skandalą rusijoj, kur lieknėjimo papilde rado soliterio kiaušinėlių (jie užveisdavo kaspinuočius žarnyne, o tai sukelia staigų svorio kritimą). gal geriau aš vitaminus iš maisto gausiu, sveikai ir subalansuotai maitindamasi.