"Amway" čia yra :
http://vmvt.lt/lt/naujienos/1697/
Cituoju:
"Vykdant maisto papildų kontrolę internete šiais metais nustatyti nelegaliai platinami maisto papildai tinklapyje http://www.koralinis.lt (maisto papildai Akišvita, Aktyvinas OPC 50, Assimilator, Bioshape ir eilė kt.) bei internetiniuose tinklapiuose http://amway-produkcija.blogspot.com/, http://vision.lt, http://www_coral-club-lt_eu/. Nesaugūs maisto papildai, kuriais draudžiama prekiauti Lietuvos rinkoje, buvo skelbiami interneto svetainėje http://www.papildupasaulis.lt, (pvz. maisto papildas Hydroxycut hardcore, kurio sudėtyje yra eritrozinas (E 127), kuris nėra įtrauktas į maisto papilduose leidžiamų naudoti maisto priedų sąrašą)."
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 01 27, 15:51)
Be abejo, kad nevisi produktai, esantys vaistinese, yra geris
Bet bent jie NE BLOGIS, o tai daug reiskia.

Na nežinau, ar tikrai tai, kad produktas vaistinėje yra "ne blogis"... Juk čia biznis - ką farmacininkai išstumia, tas ir pardavinėjama. Pvz., Jhonsons&Jhonsons irgi galima vaistinėje rasti, o juk tai kūdikiui - totalus blogis... Nors iš rankų, kaip sakoma, man irgi nepatikimai labai atrodo ir vengiu pirkti. Ypač visokius nežinomus preparatus...
Joptararai, senai buvau beužklydus į ekologijos skyrelį, galvojau, kad jau tokios pasakos išnyko, bet pasirodo, ne...
AmWay ekologiškas...
Merginos, tikinčios, kad šios priemonės ekologiškos, negi tikrai tikit? Atleiskit, negaliu patikėt, aš tikrai
, tiesa, gerbėjos, neužmėtykit manęs
Gal prieš metus mušiaus čia dėl kažkokio aštunto pasaulio stebuklo - visas ligas gydančių paketų, įrodinėdama, kad jie visai neekologiški (jokių įrodymų), tai dabar atsibodo jau..
Ekologijos skyrelyje kalbama ne apie priemonės veiksmingumą - feiris irgi stebuklingai veiksmingas - lašelio užtenka visai indų krūvai išplaut, o apie ekologiškumą..
Gražios dienos visoms

Gal prieš metus mušiaus čia dėl kažkokio aštunto pasaulio stebuklo - visas ligas gydančių paketų, įrodinėdama, kad jie visai neekologiški (jokių įrodymų), tai dabar atsibodo jau..
Ekologijos skyrelyje kalbama ne apie priemonės veiksmingumą - feiris irgi stebuklingai veiksmingas - lašelio užtenka visai indų krūvai išplaut, o apie ekologiškumą..
Gražios dienos visoms

jau kaip man tas amway nepatinka
o dar labiau žmonės,kurie šventai tiki jo ekologiškumu
viena platintoja man sako,kad jis ekologiškas,aš jai paskaičiau sudėtį vieno produkto tai ji man atsakė ,,tai čia natūrali,ekologiška chemija"
nors tiesa sakant man jau nejuokinga,o pikta,kad tokių patiklių žmonių yra

nors tiesa sakant man jau nejuokinga,o pikta,kad tokių patiklių žmonių yra

kurioj vietoj cia eko produktai jus man durnai pasakykit, nes kremu, pastu sudetis baisi... kaip jie gali buti eko jei jokiu neturi sertifikatu ir pan....
cia net i ta skyreli netinka si firma.

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 08, 23:09)
kurioj vietoj cia eko produktai jus man durnai pasakykit, nes kremu, pastu sudetis baisi... kaip jie gali buti eko jei jokiu neturi sertifikatu ir pan....

temos pavadinime ne bereikalo 'naturaliu' kabutese

QUOTE(truth @ 2010 02 09, 03:34)
Mane net nutvilko, kai AMWAY pavadinima isgirstu, o ka jau bekalbet, kad jie platina ekologiskus gaminius...Nesuprantu, kur atitinkamos institucijos ziuri...

QUOTE(Cherich @ 2010 02 10, 00:52)
Todel ir vykdo PLATINAMAJA prekyba

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 09, 00:09)

AS NESUPRANTU TUSCIOS DISKUSIJOS, JEI NEI VIENA ATSIPRASANT BURBULIUOJANCIU" NETURITE ARGUMENTU

VISU PIRMA YRA TAI, JOG MES LIETUVIAI NEI VIENAS NETURIME KONKRECIOS INFO

QUOTE(agute07 @ 2010 02 12, 10:42)
AS NESUPRANTU TUSCIOS DISKUSIJOS, JEI NEI VIENA ATSIPRASANT BURBULIUOJANCIU" NETURITE ARGUMENTU
VISOS AMWAY PRIEMONES TURI GAL IR TU PACIU REIKALIUKU" KAIP IR PARDESE, BET JU KIEKIAI KITOKIE
NU NEJAUGI VISI ISSIGALVOJA, KAD PAKEITUS MILTELIUS DINGSTA ALERGIJOS IR T.T. NA AS NE APIE TAI ..
KAD GALETUME PAGRYSTI AR PANEIGTI
JUG KOL INFO ATEINA IKI LT, TAI JI PEREINA PER DAAAUG RANKU"
KOL PASAKOMA AMW VERSLININKAMS.AS GALIU PASAKYTI, KAD PRIEMONES MAN YRA SUPER, ALERGIJU NERA, VISKAS TIK GERYN
BET KONSTATUOTI SEMINARU METU BE POPIERUKU, KAD EKOLOGISKA, NATURALU IR T.T. AS NEDRISCIAU 

o tu gal nezinai, kad norint vadinti kosmetika eko ar naturalia joje neturi buti parabenu, talko ir kito slamsto? stai tau ir pagrindimas nuomones, nes amway viso to gerio pilna... tai? manau tokio pagrindimo pilnai uztenka. cia vienas pagrindiniu ir esminiu dalyku, o jei ji naturali kur jos sertifikatai? nera.. ir vel pagrindimas nuomones... tad jau tikrai sorry bet si tema visiskai ne i ta skyreli patalpinta...ir dar alergijos dazniau buna nuo naturaliu produktu, alergizuoja dazniausiai aliejai, o ju kaip zinia irgi nera amway del to tepasi chemija ir jokiu alergiju

QUOTE(agute07 @ 2010 02 12, 08:42)
VISOS AMWAY PRIEMONES TURI GAL IR TU PACIU REIKALIUKU" KAIP IR PARDESE, BET JU KIEKIAI KITOKIE
NU NEJAUGI VISI ISSIGALVOJA, KAD PAKEITUS MILTELIUS DINGSTA ALERGIJOS IR T.T. NA AS NE APIE TAI ..
KAD GALETUME PAGRYSTI AR PANEIGTI
JUG KOL INFO ATEINA IKI LT, TAI JI PEREINA PER DAAAUG RANKU"
KOL PASAKOMA AMW VERSLININKAMS.AS GALIU PASAKYTI, KAD PRIEMONES MAN YRA SUPER, ALERGIJU NERA, VISKAS TIK GERYN
BET KONSTATUOTI SEMINARU METU BE POPIERUKU, KAD EKOLOGISKA, NATURALU IR T.T. AS NEDRISCIAU 

paimk kokio nors gaminio pakuotę ir nurašyk sudėtį (nuo pakuotės - ingredients, o ne nuo reklaminio lankstinuko). va tada ir pažiūrėsim, kiek ten kokios ekologijos. tada ir paargumentuosim. nes argumentas "man super", "man padėjo" neįrodo nei gaminio kokybės, nei jo nekenksmingumo. čia tik subjektyvus vertinimas. ir jokie seminarai neįrodys, kol produktų sudėtis nebus ekologiška

I Gailes pasisakyma:
As uz tai, jog turetume realia patvirtinta info, o ne speliones, todel manau, kad galime tik spelioti, kokia Amway produktu sudetis
As uz tai, jog turetume realia patvirtinta info, o ne speliones, todel manau, kad galime tik spelioti, kokia Amway produktu sudetis