matau rasete apie spinatus, tad zalio sotteleje uzmaciau, kad yra pirkti siemet jau vijokliniu spinatu

QUOTE(exDaiva @ 2010 02 16, 16:32)
Kaip tik neseniai skaiciau, kad koloradai ypatingai megsta baklazanus, o ir siaip megsta jie atkeliaut i siltnami, as irgi kartais randu ant pomidoru siltnamyje, bet kadangi labai nedaug ju, tai tiesiog nurankioju.
Tiesa, nuo amaru labai padeda tiesiog pelenais pabarstyti.
Tiesa, nuo amaru labai padeda tiesiog pelenais pabarstyti.
Ačiū

Pas mane irgi užpernai koloradas baklažanus užpuolė. Todėl šiemet mėginsiu vazone augint geltonus.
Baklažanai labai opūs temperatūrų svyravimui.Užpernai tik vienas baklažanas uaugo,kiek žydėdavo žiedai nukrisdavo po kiek laiko,nes kasdien darinėti šiltnamio nėra sąlygų.Pernai jau daugiau užaugo,o šiemet irgi geltonus bandysiu vazone auginti.Koloradas ir pas mane buvo apsigyvenęs ant baklažanų. 
Labai įdomūs dar būna žemuoginiai špinatai,daug turi kalio,labai tinka žmonėms turintiems bėdų su širdimi.Auginu gal jau koki šeši metai,patys pasisėja.

Labai įdomūs dar būna žemuoginiai špinatai,daug turi kalio,labai tinka žmonėms turintiems bėdų su širdimi.Auginu gal jau koki šeši metai,patys pasisėja.

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 16, 20:13)
atvirame grunte, na tiesiog lysveje

QUOTE(georgiana @ 2010 02 16, 20:24)
O jie skanus, ka gaminat su jais?
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 16, 21:35)
Skonio,tai tikrai net nežinau su kuo palyginti?

QUOTE(meduliukas @ 2010 02 16, 21:35)
spinatas panasus i rugstyne, jie tik beskoniai taciau as auginu tam kad vaikams i sriubyte ar mazajam i darzoviene ideti; rudeni prisisaldau i maiselius ir i saldikli susidedu o siuo metu vis po truputuka i sriubytes dedu ir darzoviu kosytes

http://www.supermama...?...7552&st=108
cia va galite pasiskaityti

aš pomidorus su baklažanais sodinsiu į šiltnamį.Skaičiau kad jiems vienodų sąlygų reikia-tai galės kartu augti

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 14, 20:28)
sveikutes!pirmi metai ruosiuosi sodinti salotas ridikelius,krapus,svogunus i siltnami(stiklini)
galvoju,kada cia bus jau metas...
gal atsiras bendraminciu? 

sveikos merginos,as buvau nulekusi i soda ,zeme jau virsuje nesusalusi tai uzdengiau plevele ir uzdegiau sieros saske,o per ilgas iseigines,jei siek tiek atsils,sesiu ridikelius ir salotas

QUOTE(knopke123 @ 2010 03 08, 18:33)
sveikos merginos,as buvau nulekusi i soda ,zeme jau virsuje nesusalusi tai uzdengiau plevele ir uzdegiau sieros saske,o per ilgas iseigines,jei siek tiek atsils,sesiu ridikelius ir salotas

O ne per anksti?