Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

QUOTE(Mantilė @ 2010 03 10, 20:44)
gali būti,kad įšalas giliau.Sodinti dar nieko nesiruošiu,šalta

smile.gif na,bet ,jei saulute bent dienom pasildys iki 5silumos.. rolleyes.gif gal greiciau tas isalas iseis.. wub.gif
Atsakyti
pas mane jau sudygusios salotos ankstyvam siltn. smile.gif pats laikas sodinti lotuliukas.gif laukiau,laukiau sezono,...bet galo nematyti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 11, 00:44)
pas mane  jau sudygusios salotos ankstyvam siltn. smile.gif pats laikas sodinti lotuliukas.gif laukiau,laukiau sezono,...bet galo nematyti blink.gif  lotuliukas.gif

O pas mane dar sniegas šiltnamyje neištirpo blink.gif . Nu šiaurinėj Lietuvos daly gyvenu, bet ne šiaurėj lyg unsure.gif
Atsakyti
Šiandien taip saulutė šviečia,kad mano šiltnamis net garuoja,pažiūrėjau kad viduj +25,tai išnešiau savo pomidorų daigus, kad savo būsimus namus ir saulutę pamatytų.Ir dar langą atidariau,nes biškį per daug šiltnamis prišilęs... Lauke tai vėsoka...
Atsakyti
smile.gif vesoka... g.gif dar ir sniego zada,.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 11, 15:00)
Šiandien taip saulutė šviečia,kad mano šiltnamis net garuoja,pažiūrėjau kad viduj +25,tai išnešiau savo pomidorų daigus, kad savo būsimus namus ir saulutę pamatytų.Ir dar langą atidariau,nes biškį per daug šiltnamis prišilęs... Lauke tai vėsoka...

ogo,koks šiltulis pas tave thumbup.gif greit galėsi sodinti jei taip
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 12, 00:05)
ogo,koks šiltulis pas tave  thumbup.gif greit galėsi sodinti jei taip

Kažin ar sodinti greit bus galima g.gif schmoll.gif dar žemė šiltnamyje vistiek gerokai įšalusi,dienos metu žemės paviršius nedaug teatšyla....... unsure.gif Žiūriu,vakar daigeliams nieko blogo nenutiko,tai šiandien irgi jau išnešiau,šiltnamyje 10val ryte jau +17. Bet dėžutes su pomidorų daigais laikau aukščiau padėjusi,kad nuo žemės šaltis taip neitų.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 12, 11:55)
Bet dėžutes su pomidorų daigais laikau aukščiau padėjusi,kad nuo žemės šaltis taip neitų.

Tu šiltnamyje laikai? blink.gif
Atsakyti
ka jau galima sodinti i siltnami? ar labiau apsimoka i dezutes ant palanges?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 03 12, 16:18)
ka jau galima sodinti i siltnami? ar labiau apsimoka i dezutes ant palanges?

aš bandysiu salotas į šiltnamį sėti, nes savų sėklų daug turiu, tai eksperimentuosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 12, 16:12)
Tu šiltnamyje laikai? blink.gif

Aha... ax.gif Tai kad ten dabar +25.... karsta.gif net viršutinis langas atviras. Vakare saulei nusileidus pomidorčikus parsinešu namo,nes naktį -10.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 12, 17:05)
Vakare saulei nusileidus pomidorčikus parsinešu namo,nes naktį -10.... mirksiukas.gif

Aš ir pagalvojau dėl nakties g.gif O pas tave langai automatiškai atsidaro?
Atsakyti