Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

QUOTE(saintlina @ 2010 03 17, 22:41)
na, IKI pomidoru sodinimo jos tikrai neuzaugs  schmoll.gif

pagyvensim du mėnesius ir pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 17, 21:46)
na,va.. verysad.gif vadinasi-neseti:tik lauke unsure.gif

tai pakrasciukuose galit paset, kad netrukdytu pomidorus susodint. Pauges morkytes ir issiraus po truputi, nebutina gi jas iki iki vienos israut kai tik pomidorai atkeliaus i siltnami mirksiukas.gif
Pas mus irgi is rudens pasetos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 17, 22:51)
tai pakrasciukuose galit paset, kad netrukdytu pomidorus susodint.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 17, 21:50)
pagyvensim du mėnesius ir pamatysim smile.gif

pasidalinkit patirtim, kaip ten bus smile.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
na va, jau ir as beveik pilnai viska susipirkau ankstyvam sejimui siltnamyje biggrin.gif beliko tik svoguniuku laiskams isigyti.
maciau kalbat apie siltnamio ploto isnaudojima. Tai as pernai sejau taip (nepykit uz greita pvz., nes kompiuteriu maza padejeja neleidzia padaryti) ax.gif

user posted image

agurkai ir pomidorai kas be ko buvo sodinami veliau. Morkos, ridikeliai is krapai isdestyti palei takelio krastus, daug kas maciau krastus lentomis paremia, mes to nedareme, ir zeme puikiai laikesi, nebirejo schmoll.gif tik visa eile salotu palei langeli mums buvo per daug, ismetem jau peraugusias...
manau ir siemet kazkaip panasiai viska isdeliosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinciukas: 18 kovo 2010 - 20:36
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 18, 21:33)
na va, jau ir as beveik pilnai viska susipirkau ankstyvam sejimui siltnamyje  biggrin.gif  beliko tik svoguniuku laiskams isigyti.
maciau kalbat apie siltnamio ploto isnaudojima. Tai as pernai sejau taip (nepykit uz greita pvz., nes kompiuteriu maza padejeja neleidzia padaryti)  ax.gif

user posted image

manau ir siemet kazkaip panasiai viska isdeliosiu  4u.gif

smile.gif manau,agurku kartu su pomidorais nesodink schmoll.gif jie kartu nesutaria schmoll.gif geriau tada agurkus sodinti lauke po plevele,jei yra vietos..
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 18, 20:37)
smile.gif manau,agurku kartu su pomidorais nesodink schmoll.gif jie kartu nesutaria schmoll.gif geriau tada agurkus sodinti lauke po plevele,jei yra vietos..

pernai sodinau ir labai liuks buvo. Agurku gal kokius 6-7 daigelius, pomidoru jauciu trigubai gaugiau, bet derlius tiek agurku tiek pomidoru puikus buvo. Agurku ir lauke buvau pasejus 4u.gif va paprikom atskira maziuka siltnamiuka turim ir jas atskirai auginam. cia gal tik man taip pasiseke su tais agurkais ir pomidorais viename siltnamyje g.gif ziuresim kaip siemet bus smile.gif bet aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinciukas: 18 kovo 2010 - 20:45
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 18, 20:43)
pernai sodinau ir labai liuks buvo. Agurku gal kokius 6-7 daigelius, pomidoru jauciu trigubai gaugiau, bet derlius tiek agurku tiek pomidoru puikus buvo. Agurku ir lauke buvau pasejus  4u.gif 

aš irgi nesodinu į šiltnamį agurkų kartu su pomidorais. Kadaise sodinom, nieko gero iš to neišėjo. Agurkams reik daug drėgmės, pomidorams tai visai ne į naudą. Dabar šiltnamy tik pomidorus auginu, agurkus - tik lauke.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 20:48)
aš irgi nesodinu į šiltnamį agurkų kartu su pomidorais. Kadaise sodinom, nieko gero iš to neišėjo. Agurkams reik daug drėgmės, pomidorams tai visai ne į naudą. Dabar šiltnamy tik pomidorus auginu, agurkus - tik lauke.

na pernai agurkus liejau tiek kiek jiems reikia, pomidorus maziau ir lyg normaliai viskas buvo, bandysiu ir siemet taip pat, jei nepavyks tada bus man pamoka wink.gif kiek pamenu ir mama ir mociute kartu sodindavo g.gif
na dar paeksperimentuosiu siemet blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif be eksperimentu nebutu tokiu idomiu diskusiju clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 18, 20:58)
thumbup.gif be eksperimentu nebutu tokiu idomiu diskusiju clap_1.gif

drinks_cheers.gif
biggrin.gif
Atsakyti