Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 18, 20:52)
na pernai agurkus liejau tiek kiek jiems reikia, pomidorus maziau ir lyg normaliai viskas buvo, bandysiu ir siemet taip pat, jei nepavyks tada bus man pamoka wink.gif kiek pamenu ir mama ir mociute kartu sodindavo  g.gif 
na dar paeksperimentuosiu siemet  blush2.gif

be abejo, kiekvienas tvarkosi taip, kaip jam geriausia atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 22:02)
be abejo, kiekvienas tvarkosi taip, kaip jam geriausia atrodo  thumbup.gif

pas mane tas siltnamiukas nedidukas buvo-2.5 ant4, ir buvo jame gal 6-8agurkai ir like pomidorai,tai agurkai geriau uzaugo ,nei pomidorai g.gif o kur vien pomidorai-kaip ir neblogai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 18, 21:19)
pas mane tas siltnamiukas nedidukas buvo-2.5 ant4, ir buvo jame gal 6-8agurkai ir like pomidorai,tai agurkai geriau uzaugo ,nei pomidorai g.gif o kur vien pomidorai-kaip ir neblogai.. rolleyes.gif

pas mus irgi siltnamiukas nera didelis, bet pomidoru buvo tiek, kad dvi dezes galima sakyti ismeciau, nes bandziau ziemai pasideti dar nevisai sunokusius, o jie supuvo... Agurku irgi valgem kiek norejom, o is lauke setu jau ziemai ruosiausi. Beje visai pamirsau, kad siemet siltnamyje dar po daigeli ar du planuoju arbuzu ir melionu pabandyti pasodinti (daigeliai jau auga namie), tai teks perplanuoti kazkaip ta isdestyma g.gif tik vat nezinau arbuzai ir melionai kaip ir agurkai megsta dregme? ar jiems kaip pomidorams reikia sausesnes aplinkos g.gif lekiu per kitas temukes susizinoti biggrin.gif
Atsakyti
Mano ridikeliai siltnamyje sudygo thumbup.gif Vakar apziurejau, buvau pabandymui gal metra nusejusi, tai dabar per visa ilgi pasisejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2010 03 19, 07:59)
Mano ridikeliai siltnamyje sudygo  thumbup.gif  Vakar apziurejau, buvau pabandymui gal metra nusejusi, tai dabar per visa ilgi pasisejau biggrin.gif

vajei kaip smagu bigsmile.gif o jus pridenge juos plevele?
kaip as jau noriu seti, bet mestelejau per langa, dar sniegas siltnamyje neistirpo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 19, 09:02)
vajei kaip smagu  bigsmile.gif  o jus pridenge juos plevele?
kaip as jau noriu seti, bet mestelejau per langa, dar sniegas siltnamyje neistirpo... ax.gif

Buvau pridengusi plevele viena gala, kita palikusi, tai tie kur pridengiau sudygo, bet pakrapstinejau ir paziurejau kad ir tie kurie nepridengti, ju irgi seklytes susproge jau smile.gif Tai ta proga ir salotu galiuka sukisau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2010 03 19, 08:28)
Buvau pridengusi plevele viena gala, kita palikusi, tai tie kur pridengiau sudygo, bet pakrapstinejau ir paziurejau kad ir tie kurie nepridengti, ju irgi seklytes susproge jau smile.gif Tai ta proga ir salotu galiuka sukisau biggrin.gif

na super duper thumbup.gif tai gero derliaus jums mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Orinciuk, pabarstyk sniega pelenais - greiciau istirps ir kartu patresi dirva mirksiukas.gif

As irgi penkis metus auginau siltnamyje pomidorus ir agurkus kartu, gal tai ir nera pagal taisykles, bet tikrai neiskundziau nei vienu, nei kitu derlium. Tiesiog vienas siltnamis - kitaip nesigavo. Siemet agurkus varysiu lauk grynai del vietos - netilps man jau jie i siltnami, na ir zinoma norisi pabandyti sukurti pomidorams maksimaliai geras salygas ir paziureti kas is to gausis ax.gif
Atsakyti
Koks gražus saulėtas rytas, žada gerą dieną thumbup.gif ,eisiu ir aš pasisėsiu salotų, ridikėlių bigsmile.gif
pernai šiltnamyje sodinau tik pomidorus,du baklažanus ir keturias paprikas , agurkus lauke,šiemet irgi taip pat , nemaišysiu pomidorų su agurkais g.gif
Atsakyti
exDaiva, aciu uz mestelta minti del pelenu 4u.gif reiks siandien taip padaryti smile.gif
o as agurku bent kelis daigus siltnamyje auginu vien del to, kad agurkeliu anksciau buna (gimus ir augus Kedainiuose tai negaliu be agurku gyventi biggrin.gif blush2.gif ), o veliau ir lauke butinai seju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 19, 10:01)
exDaiva, aciu uz mestelta minti del pelenu  4u.gif  reiks siandien taip padaryti smile.gif
o as agurku bent kelis daigus siltnamyje auginu vien del to, kad agurkeliu anksciau buna (gimus ir augus Kedainiuose tai negaliu be agurku gyventi  biggrin.gif  blush2.gif ), o veliau ir lauke butinai seju  thumbup.gif

Čia tikrai , negali pavesti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,aš irgi daug metų auginu pomidorus 60 vnt. ir agurkus 10 vnt.kartu ir viskas gerai dera, tik aš pasodinu kaip parodyta piešinyje ,ten kur svogūnai auga prie durų .tik palei takelio kraštą uždedu polit.plėvelę aukščio kokia 0,50 cm.paimu du pagaliukus -prie jų prikalu plėveles gabalą ir kai reikia palieti nukeliu ,o po to vėl uždedu tai darau dėl to ,kad atidarius langelį šiltnamio gale agurkai negautų skersvėjo,o jie jo bijo ,o pomidorams atvirkščiai ,kai pradeda žydėti būtinas skersvėjis kad užsimegstų daugiau vaisių.Lieju agurkus dažnai ,o pomidorus pagal reikalą.tik pas mane takelis apdėtas lentomis netaip vanduo nubėga ir žemės nenuslenka
Atsakyti