Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

Senukuose maciau laseline laistymo sistema 119 lt, bet neapziurejau, galvoju dabar knieti.. reikes nulekti labiau apciupineti
Atsakyti
kaip pas jus ,ar sudyge ankst. darzoves? o gal jau valgot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 08, 20:26)

sveikutės, pas mane jau sudygę ridikėliai ir išpikiuotos slotos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 04 08, 20:34)
sveikutės, pas mane jau sudygę ridikėliai ir išpikiuotos slotos tongue.gif

pas mane islinde krapai,sudyge ridikeliai,salotos,svogunu laiskai,spinatai,serenciai, rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 08, 19:26)

pas mane dar niekas nesudyge g.gif bet maciau ridileio sekliuke viena kazkaip i virsu islindus tai jau kisa zalia daigiuka, vadinasi ir tie po zeme gyvybe rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 04 08, 20:56)
pas mane dar niekas nesudyge  g.gif  bet maciau ridileio sekliuke viena kazkaip i virsu islindus tai jau kisa zalia daigiuka, vadinasi ir tie po zeme gyvybe rodo  biggrin.gif

laike savaites bus sudyge mirksiukas.gif ar plevele uzdenget?
Atsakyti
aš tai jau tikiuosi po kokios savaitėlės ridikėlius ragaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 08, 21:27)
aš tai jau tikiuosi po kokios savaitėlės ridikėlius ragaut  smile.gif

thumbup.gif o kada sejot?
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 08, 20:34)
thumbup.gif o kada sejot?

nebeatsimenu biggrin.gif Gal prieš tris savaites g.gif Na, gal labai aš čia drąsiai svajoju, bet tikrai jau dideli.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 08, 21:38)
nebeatsimenu  biggrin.gif  Gal prieš tris savaites  g.gif  Na, gal labai aš čia drąsiai svajoju, bet tikrai jau dideli.

as irgi pries 2-3 sav.,bet ridikeliu po sav. dar nezadu.. g.gif gal salotas (daigeliais),svogunus.. g.gif kuo uzkloje buvot?
Atsakyti
pas mane jau gerokai sudyge darzovytes rolleyes.gif ,bet kai paziuriu i pomidorus, doh.gif kai kurie jau tokie galingi doh.gif ...o siltnamy vietos dar nera.. g.gif matyt teks sodinti tik veliau pasodintus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 14, 21:41)
pas mane jau gerokai sudyge darzovytes rolleyes.gif ,bet kai paziuriu i pomidorus, doh.gif kai kurie jau tokie galingi doh.gif ...o siltnamy vietos dar nera.. g.gif matyt teks sodinti tik veliau pasodintus g.gif

Pas mane irgi daug kas jau sudygo, tik bijau, kad ridikai neišeitų į lapus, nes lapai dideli, o vaisiai neformuojami. g.gif O dėl pomidorų baltai pavydžiu, kaip tu juos tokius didelius užauginai?
Atsakyti