Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

sveikutes smile.gif jau sudyge ir salocikes bigsmile.gif ir kai kurie svogunai laiskus parode bigsmile.gif
Atsakyti
Išpikiavau žiedinius kopūstus, tfu , tfu , tfu kol kas labai gražūs , reikia dar ankstyvų pasisėti , nes šiltnamyje pasėjau , o ten gulbių ežeras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 28, 20:37)
gera diena  thumbup.gif
Aš irgi papildomai ridikėlių pasėjau ir dar frezijų, 12 pakelių astrų, serenčių, jurginukų

O sakykit jusu siltnamis plevelinis? Ar dengiat dar kaip nors gelytes papildomai,nenusala jos taip anksti pasetos?
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 28, 20:43)
thumbup.gif
ryt planuoju i siltnami serenciu paseti smile.gif salotos, ridikai ir svogunai (laiskams) jau sedi zemeje smile.gif trupuciuka veliau ridikus ir morku truputi pasesiu smile.gif

O morkas irgi siltnamyje auginat,gal kokia speciali rusis?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 03 31, 17:10)
O sakykit jusu siltnamis plevelinis? Ar dengiat dar kaip nors gelytes papildomai,nenusala jos taip anksti pasetos?

taip, plėvelinis. Bet aš jas uždengiau agroplėvele. Manau, kad nenušals.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 03 31, 18:26)
O morkas irgi siltnamyje auginat,gal kokia speciali rusis?

Papraščiausios Nanto.Tik pasėtos mano iš rudens.Lygtai jau matosi siūleliai,vadinasi dygsta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 31, 18:50)
Papraščiausios Nanto.Tik pasėtos mano iš rudens.Lygtai jau matosi siūleliai,vadinasi dygsta. g.gif

as taip pat pernai pavasari i siltnami sejau kokios papuole ir uzaugo visai neblogos morkytes 4u.gif
siandien vel pasejau, tik pirkau pasitarusi su pardaveja ankstyvas kazkokias, ziuresim kas is ju isaugs smile.gif
Atsakyti
4u.gif man tai nesitiki,kad morkos spes uzaugti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 31, 22:11)
4u.gif man tai nesitiki,kad morkos spes uzaugti g.gif

Ar šiltnamyje nespės užaugti? O kaip lauke spėja mirksiukas.gif . Aš pernai buvau pasisėjus šiltnamyje , gerai augo, smagu kai anksčiau nei darže galima šviežią morkytę išsitraut.
Atsakyti
pažiūrėjau kad šiand tinkama diena sėti ridikėlius-tai ir pasėjau šiltnamyje tongue.gif dar kitoj pusėj laiškinių svogūnų.Jei naktimis oras atšals-uždengsiu agroplėvele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 02 balandžio 2010 - 19:42
Mano ridikėliai šiltnamyje jau sudygę . Salotas tik nesenai pasėjau.
Atsakyti
Įdomu augalams nepakenks išpurškųs šiltnamį specialiai parduotuvėje pirktu mišiniu,stiklams,lankams šiltnamių dezinfikavimui?Šaškių nepanaudojau,prisipirkųsi,nes šiltnamyje susodintos braškės,tulpės.Tai jau taip ir paliko.O vat tuo mišiniu ar galima išpurkšti? g.gif
Atsakyti