Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

QUOTE(Edexa @ 2010 02 09, 16:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ŠAUNUOLĖS,ir svogūnų ir agukų sodinimo ypatumai verti televizijos laidos "DERLIAUS KRAITĖ" dėmesio.... Smagi temelė, thumbup.gif

per koki kanala rodo sia laida?
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 09, 16:53)
per koki kanala rodo sia laida?

Per Lietuvos ryto TV, sekmadienio rytais mirksiukas.gif
Atsakyti
merginoms iš to ilgesio kada ateis pavasaris "kudlotos" mintys kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 02 09, 16:59)
Per Lietuvos ryto TV, sekmadienio rytais  mirksiukas.gif

mmm, nematysiu, kabelines neturim...
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 09, 19:10)
mmm, nematysiu, kabelines neturim...

lrytoTV ir be kabelinės sode matom wink.gif
Atsakyti
4u.gif juokas juokais,..bet man atrodo ,kad visos butent taip ir sodins svogunus clap_1.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 09, 20:35)
4u.gif juokas juokais,..bet man atrodo ,kad visos butent taip ir sodins svogunus clap_1.gif  hah.gif

jeigu būtų tvora nepermatoma, tai nieko prieš lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane nepermatoma.. clap.gif
Atsakyti
doh.gif
nu jau merginos doh.gif gi jei be liemenelio tai nereishkia kad butinai plikos doh.gif galit penkias maikes ir fufaike dar ant virshaus mirksiukas.gif svarbu kad liemenelio po apacia nebutu ax.gif
nors jei tvoros nepermatomos, tai ma ji galas - galima ir plikom, doh.gif lotuliukas.gif pamidorai bus net neprazyde o jau nuraude lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 09, 21:16)
nors jei tvoros nepermatomos, tai ma ji galas - galima ir plikom,  doh.gif  lotuliukas.gif  pamidorai bus net neprazyde o jau nuraude  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atėjau paskaityti apie ankstyvas daržoves šiltnamyje, radau apie tvoras, liemenėles lotuliukas.gif
Ak tai va ką reik augint šiltnamy thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti